Ya iki gün önce çift çıktı ama sonraki testler tek ya da kararınca ikinci görünüyo inanmıyorum o yüzdenAA maşallah hadi at da bakalım testine
Amin canım inşallah gerek kalmaz ikimize deBen c life kullandım ya yanlış kullandım bilmiyorum gebelik oluşmadı ama regl i düzenleme etkisi olmuştu ama bal tarçın çörek otu denediğim ay gebelik oluşmuştu inşAllah sana da şifa olur
Bekle canım o zamanYa iki gün önce çift çıktı ama sonraki testler tek ya da kararınca ikinci görünüyo inanmıyorum o yüzden
6 gün kala tertemiz negatifti çok sanmıyorumYani bence dene çünkü o test aşırı iyiinşAllahhh güzel haberi verirsin yaaaa
Evet kesinlikle her gebelik testi gördüğümde kendimin gibi seviniyorum umarım hayırlı haberle gelirim çok istiyorumSilik çıkınca bile kan vermeye giderdim herhalde ben hemen benimde geçen ay 15 gün gecikti testler negatifti ama inşallah bu sefer çift çizgiyle güzel haber verirsin bizesen ve burda olan herkesin bebisi olsa kendi cocugummus gibi sevinirim ya hepimiz çok sabrediyoruz bizi bence anca biz anlarız birimizin mutlulugu hepimizin mutluluğu bence
Benimde yumurtlamaya göre regle 4 gün var genelde yumurtlama üzerinden 14 gün sonra adet derler geçen ay da 27.gunde regl oldum şuan tahmini 4 5 6 en fazla 1 hafta var reglime 18 inde yumurtlama olduğunu düşünüyorum o gün akıntı yumurtlama akıntısı yaşadım ve o günden sonra da daha akıntım olmadı 30 inde kan vereceğim pazartesi yani döngünün 23.gunu sizce çıkar mı bide şuan kasıklarım ve göbek deliğim ağrıyor belirti olabilir mi ayni regl olmuşum gibi hissediyorum ama yok tabi6 gün kala tertemiz negatifti çok sanmıyorum
Daha önce gebelik yaşamadım o yüzden bilemiyorum ama her kadının belirtisi farklı oluyor. Ama yumurtlamadan 10-12 gün içinde çıkıyor diye biliyorum. Benimde adet olacağımdaki gibi hafif bel ağrım var kasıklarım ve rahmimde de kağıt kesiği gibi ani yanma ve batma oluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırızBenimde yumurtlamaya göre regle 4 gün var genelde yumurtlama üzerinden 14 gün sonra adet derler geçen ay da 27.gunde regl oldum şuan tahmini 4 5 6 en fazla 1 hafta var reglime 18 inde yumurtlama olduğunu düşünüyorum o gün akıntı yumurtlama akıntısı yaşadım ve o günden sonra da daha akıntım olmadı 30 inde kan vereceğim pazartesi yani döngünün 23.gunu sizce çıkar mı bide şuan kasıklarım ve göbek deliğim ağrıyor belirti olabilir mi ayni regl olmuşum gibi hissediyorum ama yok tabi
6 gün demek erken bir zaman demek bence hatta çok erken boşa canını sıkıyosun kuzu en az 3 gün kala ki dayanamıyoruzzz6 gün kala tertemiz negatifti çok sanmıyorum
Bence 4 gün daha bekleyin sonra kan verin daha iyi olur sizin içinBenimde yumurtlamaya göre regle 4 gün var genelde yumurtlama üzerinden 14 gün sonra adet derler geçen ay da 27.gunde regl oldum şuan tahmini 4 5 6 en fazla 1 hafta var reglime 18 inde yumurtlama olduğunu düşünüyorum o gün akıntı yumurtlama akıntısı yaşadım ve o günden sonra da daha akıntım olmadı 30 inde kan vereceğim pazartesi yani döngünün 23.gunu sizce çıkar mı bide şuan kasıklarım ve göbek deliğim ağrıyor belirti olabilir mi ayni regl olmuşum gibi hissediyorum ama yok tabi
Benimde bat 4 Temmuz, bugüne kadar belirti yaşarken dünden beri tüm belirtiler bıçak gibi kesti. 27 Nisan sağlıksız gebelik sonucu düşük yaptım. Bu ay istedik.. burayı takip ediyorum. İnşallah hepimizin pozitife sonuçlarını paylaşırız. Birbirimize dualarımız kesilmesin, kulun kula duası çok önemli. Hepinize duacıyımSağlıkla gelsin tüm minikler
Bu grupta çok yüksek gebelik haberi çıkacakmış gibi geliyor. Enerjiler çok iyi
Vallahi canım randevumu aldım onayladım bile biraz geç olduğum için ama ben verip kurtulmak istiyorum negatif çıksa bile sonucum derim yokmuş başka şeyleri yönelirim ama bekledikçe daha da strese giriyorumBence 4 gün daha bekleyin sonra kan verin daha iyi olur sizin için
Yumurtlama üzerinden de 12 gün geçmiş oluyor varsa çıkar diye düşünüyorum çıkmazsa da çıkmaz yapacak bir şey yokVallahi canım randevumu aldım onayladım bile biraz geç olduğum için ama ben verip kurtulmak istiyorum negatif çıksa bile sonucum derim yokmuş başka şeyleri yönelirim ama bekledikçe daha da strese giriyorum
Hiç belli olmaz kan ver istersenMerhabalar,
Adetime 2 gün kala erken gebelik olmayan testten haptım negatifti. Gebe olsam çıkardı demi arkadaşlar?
.Merhabalar,
Adetime 2 gün kala erken gebelik olmayan testten haptım negatifti. Gebe olsam çıkardı demi arkadaşlar?
Regl günüme kadar test yapmayacağım hafif regl ağrılarım da var zaten en iyisi beklemek şimdiye kadar hep öncesinde sonrasında yaptım bu defa beklemek geliyor içimden inşallah dayanabilirim6 gün demek erken bir zaman demek bence hatta çok erken boşa canını sıkıyosun kuzu en az 3 gün kala ki dayanamıyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?