Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Regl günüme kadar test yapmayacağım hafif regl ağrılarım da var zaten en iyisi beklemek şimdiye kadar hep öncesinde sonrasında yaptım bu defa beklemek geliyor içimden inşallah dayanabilirim
Bende sabırla bekliyorum sonrada diyorum ki negatifsede öğreneyim anca kendime gelirim

Benim negatif sonradan bir test daha yaptim 2 gün sonra yok yani sizlerden güzel haberler gelir umarım

Ama daha varmış ki senin belki geç döllenme olmuştur bilemeyiz ki regl olana kadar ihtimal hep var eğer regl olursak da yeni ay yeni umutlar diyeceğiz
Benim galiba reglden hemen sonra yumurtlamam cünkü akıntım ozaman oluyor ben reglle birlikte 10 gün ovülasyona baslamıstım dr önerisiyle 22 sinde yumurtlamayı gördüm ama öncesinde ovülasyon yapmadığım için bir kafa karısıklıgım var ya da 2 kere yumurtluyorum bilemedim ovülasyon testini reglin son günü başlatacagım bu ay bakalim

Regl günüme kadar test yapmayacağım hafif regl ağrılarım da var zaten en iyisi beklemek şimdiye kadar hep öncesinde sonrasında yaptım bu defa beklemek geliyor içimden inşallah dayanabilirim
Hayırlısı ya valla beklemek de zor benim de 3 gün kaldı

İnşallah herşey gönlünce olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…