Günaydın canım benim adet olacakmış hissi ve idrar sıkışıklığı devam ama göğüs hassasiyetim hafifledi yani sadece dokununca ağrıyor bende 14. Günü bekliyorumGünaydın kızlar test yapacak olan var mı
Bende sabırla bekliyorum sonrada diyorum ki negatifsede öğreneyim anca kendime gelirimRegl günüme kadar test yapmayacağım hafif regl ağrılarım da var zaten en iyisi beklemek şimdiye kadar hep öncesinde sonrasında yaptım bu defa beklemek geliyor içimden inşallah dayanabilirim
Bu ay herkes çok sabırlıGünaydın canım benim adet olacakmış hissi ve idrar sıkışıklığı devam ama göğüs hassasiyetim hafifledi yani sadece dokununca ağrıyor bende 14. Günü bekliyorum
Bu ay yolculuk da yapacağım bebek varsa zararlı olur mu kiBende sabırla bekliyorum sonrada diyorum ki negatifsede öğreneyim anca kendime gelirim
Bat ne zaman ne zaman yolculuk yapacaksınBu ay yolculuk da yapacağım bebek varsa zararlı olur mu ki
Hayırlısı olsunBenim negatif sonradan bir test daha yaptim 2 gün sonra yok yani sizlerden güzel haberler gelir umarım
Hepimizin sütten dili yanmış beklemedeyizBu ay herkes çok sabırlı
1 temmuz bat 4 veya 5 temmuzda da Ankara'dan Bursa'ya gidicemBat ne zaman ne zaman yolculuk yapacaksın
Hayırlısı olsun canım bat geçti mi seninBenim negatif sonradan bir test daha yaptim 2 gün sonra yok yani sizlerden güzel haberler gelir umarım
Bat 4 temmuz ama regl belirtileri basladi testte de yokHayırlısı olsun canım bat geçti mi senin
Ama daha varmış ki senin belki geç döllenme olmuştur bilemeyiz ki regl olana kadar ihtimal hep var eğer regl olursak da yeni ay yeni umutlar diyeceğizBat 4 temmuz ama regl belirtileri basladi testte de yok
1 Temmuza kadar gebe olup olmadığını öğrenirsin bence ona göre hareket edersin1 temmuz bat 4 veya 5 temmuzda da Ankara'dan Bursa'ya gidicem
Benim galiba reglden hemen sonra yumurtlamam cünkü akıntım ozaman oluyor ben reglle birlikte 10 gün ovülasyona baslamıstım dr önerisiyle 22 sinde yumurtlamayı gördüm ama öncesinde ovülasyon yapmadığım için bir kafa karısıklıgım var ya da 2 kere yumurtluyorum bilemedim ovülasyon testini reglin son günü başlatacagım bu ay bakalimAma daha varmış ki senin belki geç döllenme olmuştur bilemeyiz ki regl olana kadar ihtimal hep var eğer regl olursak da yeni ay yeni umutlar diyeceğiz
Hayırlısı ya valla beklemek de zor benim de 3 gün kaldıRegl günüme kadar test yapmayacağım hafif regl ağrılarım da var zaten en iyisi beklemek şimdiye kadar hep öncesinde sonrasında yaptım bu defa beklemek geliyor içimden inşallah dayanabilirim
Ama gitmek zorundayım eşimin tarafı düğünümüz var bebeğe yolculuk zarar verir mi ki ya1 Temmuza kadar gebe olup olmadığını öğrenirsin bence ona göre hareket edersin
İnşallah herşey gönlünce olsun canımBenim galiba reglden hemen sonra yumurtlamam cünkü akıntım ozaman oluyor ben reglle birlikte 10 gün ovülasyona baslamıstım dr önerisiyle 22 sinde yumurtlamayı gördüm ama öncesinde ovülasyon yapmadığım için bir kafa karısıklıgım var ya da 2 kere yumurtluyorum bilemedim ovülasyon testini reglin son günü başlatacagım bu ay bakalim
Az kalmış senin de bu ay çok istiyorumHayırlısı ya valla beklemek de zor benim de 3 gün kaldı
Yani bence vermez millet gebe olduğunu bilmeden neler yapıyor yine pozitif görürsen doktora danışırsın tabiAma gitmek zorundayım eşimin tarafı düğünümüz var bebeğe yolculuk zarar verir mi ki ya
Evet yaa ben de çok istiyorumAz kalmış senin de bu ay çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?