Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ay deniyordum zaten bu ayda deneyeceğim ama belki ovulasyon testi yapmadanBu ay mı deneyeceksin arkadaşım
Evet beni de strese sokuyor her ay her ay bi hayal kırıklığı keşke diğer herkes gibi çabalamadan olsa inşalla bu ay pozitif bir sonuç alırız benim regl henüz bitmediOvulasyon testi iyi bişey de sanki daha çok strese sokuyor beni. Bugün başlıyor benim yumurtlamamamda takvime göre bat 7 Aralık gösteriyor gün aşırı deneyeceğim bende
Amin canım inşallahBen bugün başlayacağım inşallah tutar canım seninde benimde isteyen herkese nasip etsin Rabbım.
Ne zamandır deniyorsun ilk gebeliğin mi olacakBen bugün başlayacağım inşallah tutar canım seninde benimde isteyen herkese nasip etsin Rabbım.
Bende kuruluk var biraz bebe yağı ile deneyip hamile kalan var mı acaba bi sakıncası olur mu?Ne zamandır deniyorsun ilk gebeliğin mi olacak
Anladım canım inşallah çok uğraşmadan tutarMayıs ayında bi denemiştik 4 günlük gecikme oldu reglimde çok heveslendim ama 5.gün sabah bi uyandım olmuşum baya kötü hissettim ilk defa o zaman denedik bu ikinci deneme olacak
Bu konu hakkımda Bilgim yok maalesef ama dikkat et rahime zarar verecek şeyler kullanma iyice araştırBende kuruluk var biraz bebe yağı ile deneyip hamile kalan var mı acaba bi sakıncası olur mu?
İnşallah işe yarar canımKonu açtım şimdi orda yazdılar bi kaç tane kayganlaştırıcı varmış gebeliğe yardımcı ondan alıcam