• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1- 31 Aralık 2025 birlikte bekleyelim 🤲🏻

Çok beklentim yok açıkçası 😊
Maalesef pik ve silik zamanları ateşli hastalıklıydım. Yapay zekaya sordum boş geçirmiyim diye sağlıklı embriyo oluşmaz dedi. Hamile kalmana engel değil ama embriyo için öyle söyleyince boş geçirdim o günleri ☺️
Bugün çok su içmedim ama sık idrara çıkmaya başladım gibi de daha önceden bata 7 gün kala oluyor muydu hatırlamıyorum 😂
Kendimi dinlememeliyim 😂
Teşekkür ederim Allah nasip ederse bir daha ki ay tavsiyenize uyacağım teşekkür ederim ♥️
Olur da tutarsa çatlamanıza kadar ayakta kalabilecek yüksek şans x’ler sanırım. Kız gelebilir tuttuysa 😁😁🥰🥰

2 yıllık evliyim, yaş 32. Yeni denemelere başladık. 3. deneme :) Doktor kontrolüm hiç olmadı. Yumurtlama takibini lh ile yapıyorum. Çatlamaları akıntı olursa onaylıyorum şimdilik. 1 haftadır da vitamin olsun diye düşük doz içeren bir kapsül kullanıyorum. İnositol, folik karışımı. 5-6. aylarda da olumsuz olursa kontrolü deneyeceğim. İlk 6 ay deneyin denir ya hep. Aile genetiğinde 40’lı yaşlara kadar doğum var ama yaş biraz panikletiyor beni. Burdaki hikayelerde kayboluyorum bazen. Cv gibi oldu ama özetledim sanırım :))
Nerdeyse aynı durumdayız her anlamda. Ve şuan adetim. Bu ay ne olacak bakalım. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Hadi bu ayı da yazalım buraya 😁 35 yaşa kadar, denemeye başladıktan sonra ilk bir yıl bebek olmamasını normal karşılıyor doktorlar bu arada. Her şeyin vakti vardır strese girmeden gönlümüze göre versin Allah inşaAllah.🫰

Nerdeyse aynı durumdayız her anlamda. Ve şuan adetim. Bu ay ne olacak bakalım. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Hadi bu ayı da yazalım buraya 😁 35 yaşa kadar, denemeye başladıktan sonra ilk bir yıl bebek olmamasını normal karşılıyor doktorlar bu arada. Her şeyin vakti vardır strese girmeden gönlümüze göre versin Allah inşaAllah.🫰
Yaa evet hem de her ay şans %25’miş. Gittikçe de artıyormuşş :))) aminn

Ben en son 8 Ekim'de adet oldum. 8 kadına kadarda bekledim olmayınca 13Kasım'da test yaptım 860 çıktı sonra 17 kasimda 1600e çıktı sonra 22 kasım'da 2500 oldu. 24 25 ve 26 Kasım yani bugünde devam eden sadece peceteyle silince gelen kahverengi akıntım var hafif pembelesiyo sonra tekrar kahve belimde ağrımaya başladı sizce normalmi düşük belirtisimi

Ben en son 8 Ekim'de adet oldum. 8 kadına kadarda bekledim olmayınca 13Kasım'da test yaptım 860 çıktı sonra 17 kasimda 1600e çıktı sonra 22 kasım'da 2500 oldu. 24 25 ve 26 Kasım yani bugünde devam eden sadece peceteyle silince gelen kahverengi akıntım var hafif pembelesiyo sonra tekrar kahve belimde ağrımaya başladı sizce normalmi düşük belirtisimi
Bazı gebelerde olabiliyor galiba ama siz isterseniz bir doktora görünün ne olur ne olmaz

Öyle düşünmeyin. Düşük belirtisi olsa düzenli artmazdı sanki. Ama yine de kadın doğum doktorunuz size bilgi verebilir.

Bugün yine bir arkadaşımla konuştum üçüncü denemesinde kaldı hamile. Demek ki sıra biz de 😁
Ağzın bal yesin senin ❣️ İnşallah haydi ya. Ovülasyon dönemi geldi mi yoksa bat mı bekliyorsun

Adetimin 4.ncü günündeyim. Bitince sıra bizde işte 😁 aralık 15ten sonra güzel sonuçlar alalım inşaAllah ❤️
Döngünün 4. günü bizim gazlanış :)) Şaka bi yana umarım olur, olduuuu diyelim istiyorum

Benim bugün şeffaf akıntı vardı dünde sulu beyaz bugünü değerlendirdim bide gece değerlendiricem sanırım bugün çatlama düzgün değerlendiremedim bu ay

Döngünün 4. günü bizim gazlanış :)) Şaka bi yana umarım olur, olduuuu diyelim istiyorum
😁 hahahh sorma. Ve inşaAllahhh olur dicez. Ben bu ay olacak gibi hissediyorum ya bilmiyorum. Senin de, benim de, isteyen herkesin de hamilelik ayı olsunnn bu ay🫶

Back
X