Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bir de benim doktorum dene dene gel demiyor psikolojik yıpranmaya gerek yok bir kaç ay deneyelim olmazsa yaparız illa zorlamaya gerek yok 1 yıl bekle gibi falan demişti
Ay hiç bırakma o doktoru. Benimki de o kafada. Diyor bir yıl normal diyoruz ama olmamasında da bir şeyler olabilir gibi konuştu

Askim bende pcosta varmıs fakat tüylenme gibi bir sorunum yok kilom yok adet düzensizliğim yok korunmayı bırakınca 2 ay sapıttı sonra düzeldi hatta ben pcos olduğuma şaşırdım doktorumda beslenmenden kaynaklı ve kilondan kaynaklı düzensizlik yaşamıyorsundur dedi inositol kullanıyorum

Bunlar bende de yoktu o yüzden pcos değilsin dedi bilmiyorum artık. Umarım çok uğraştırmaz bu bebişler

Kızlar canı gönülden hepinizin hamile kalmasını diliyorum rabbim en kısa zamanda sizlerede hamilelik haberi almayı nasip etsin inşallah her seferinde girip bakıyorum acaba pozitif varmı diye pozitifleri görüncede çok mutlu oluyorum her duamda sizlerinde yeri var Allah kucağınızı doldursun dualarınızı emeklerinizi geri çevirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…