Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

cok takip etmem de her tusa basmaya calisiyorum diyelim cjxnxjxnxk
bacım o konuda bende varım cvjkb her tuşa bastığım bak nasıl belli oluyor fjvfjkvf
hamilelik astrolojisi diye bir sayfa var instagramda , yeni yıl olmadan son iki ay gökyüzü enerjisi yüksek burçlar diye paylaşmıştı ben boğa burcuyum o da vardı burçlarda. ondan bile medet umdum

Ayyy ben de takip ediyorummm

tesekkur ederizzz cok sagol insallah sende guzel haberler alirsin en kisa zamanda

yay var miydi yay jdjdjdjdndkd

Bir de bir sürü oluyor olası bir tedaviye cevap vermeleri halinde çoğul gebelik ihtimali çok fazlaymis
aynen ondan dolayı dozaj ayarlaması yapılması lazım çoğul gebelikten ziyade çok fazla yumurta gelişimi olup patlayabiliyorlar sağlıktan bile olunabiliyor allah korusun.
kilolu olmanın dezavantajı da bu zaten cevap vermiyor yumurtalar biraz doz artırınca da pat diye gereksiz büyüyebiliyorlar sıkıntılı iş düzenli kontrol olması şart öyle bir sürece girilince.

Evet evet öyle oluyor bakalım doktorun dediğine göre hafif varmış ben de ne kadar hafifmis bu 2 döngüde gebelik oluşursa göreceğiz

Tşk ederim ben hamileyim zaten kuzum Şubat'ta doğumum olcak inşallah
yaa gercekten mi hic soylemiyosun bak sorgulamaya alicam seni dhdhjddndjndkdd ne zaman ogrendin kac dpo test yaptin ve belirtilerin nelerdi hdjdjxjdndjd (saglikla kucagina al insallah canimmmmm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…