bacım o konuda bende varım cvjkb her tuşa bastığım bak nasıl belli oluyor fjvfjkvfcok takip etmem de her tusa basmaya calisiyorum diyelim cjxnxjxnxk
Ayy ben de. İçim gidiyor o kıyafetleri görünce ve bu güncelleme bana son birkaç ay içinde geldi. Daha önce hiç ne aklıma gelir ne düşünürdum.Kasımda alışveriş yapacaktım sonra dedim bunlara bakar tribe girerim yapmaaaa
hahahaha fetus zigot olarak rahmine yerlesesim geldi fjxjxdnxjnjxxBenimkinin sponsorları bile hazır nerdesin annecim hayatını bile garanti ettik ajdjjdjd
Ayyy ben de takip ediyorummmbacım o konuda bende varım cvjkb her tuşa bastığım bak nasıl belli oluyor fjvfjkvf
hamilelik astrolojisi diye bir sayfa var instagramda , yeni yıl olmadan son iki ay gökyüzü enerjisi yüksek burçlar diye paylaşmıştı ben boğa burcuyum o da vardı burçlarda. ondan bile medet umdum
e hafi gorucez bakalimAy ben bakıyorum seviyorum gökyüzü olaylarıni velhasıl şubata kadar bizden yana
ya hahahhahahah o hazirlamasa tuketmiyosun sanki djxjxjdnskzKayınvalidem de diyo sakınn alkol almayın bakın cok tehlikeli bu donemde dedim sende likor hazırlama o zaman nsjdjsjxj
tesekkur ederizzz cok sagol insallah sende guzel haberler alirsin en kisa zamandaKızlar canı gönülden hepinizin hamile kalmasını diliyorum rabbim en kısa zamanda sizlerede hamilelik haberi almayı nasip etsin inşallah her seferinde girip bakıyorum acaba pozitif varmı diye pozitifleri görüncede çok mutlu oluyorum her duamda sizlerinde yeri var Allah kucağınızı doldursun dualarınızı emeklerinizi geri çevirmesin
yay var miydi yay jdjdjdjdndkdbacım o konuda bende varım cvjkb her tuşa bastığım bak nasıl belli oluyor fjvfjkvf
hamilelik astrolojisi diye bir sayfa var instagramda , yeni yıl olmadan son iki ay gökyüzü enerjisi yüksek burçlar diye paylaşmıştı ben boğa burcuyum o da vardı burçlarda. ondan bile medet umdum
aynen ondan dolayı dozaj ayarlaması yapılması lazım çoğul gebelikten ziyade çok fazla yumurta gelişimi olup patlayabiliyorlar sağlıktan bile olunabiliyor allah korusun.Bir de bir sürü oluyor olası bir tedaviye cevap vermeleri halinde çoğul gebelik ihtimali çok fazlaymis
Dodoo ahahahahaha bayılcam sımdınajajahajajhahahaha fetus zigot olarak rahmine yerlesesim geldi fjxjxdnxjnjxx
Tşk ederim ben hamileyim zaten kuzum Şubat'ta doğumum olcak inşallahtesekkur ederizzz cok sagol insallah sende guzel haberler alirsin en kisa zamanda
ay yok kız allah korusun iş için geldim döncem nasipse 14 ündekiz orda mi yasiyosunnn
herseyi hazirmis iste ne guzel valla zigot olasim geldi jdjdjddjdnjdndjdnxDodoo ahahahahaha bayılcam sımdınajajahajaj
Evet evet öyle oluyor bakalım doktorun dediğine göre hafif varmış ben de ne kadar hafifmis bu 2 döngüde gebelik oluşursa göreceğizaynen ondan dolayı dozaj ayarlaması yapılması lazım çoğul gebelikten ziyade çok fazla yumurta gelişimi olup patlayabiliyorlar sağlıktan bile olunabiliyor allah korusun.
kilolu olmanın dezavantajı da bu zaten cevap vermiyor yumurtalar biraz doz artırınca da pat diye gereksiz büyüyebiliyorlar sıkıntılı iş düzenli kontrol olması şart öyle bir sürece girilince.
Keske o da gelmek istese bu ay igneler olcam annelik duygusu ne zor seysin jajdjdherseyi hazirmis iste ne guzel valla zigot olasim geldi jdjdjddjdnjdndjdnx
yaa gercekten mi hic soylemiyosun bak sorgulamaya alicam seni dhdhjddndjndkdd ne zaman ogrendin kac dpo test yaptin ve belirtilerin nelerdi hdjdjxjdndjd (saglikla kucagina al insallah canimmmmmTşk ederim ben hamileyim zaten kuzum Şubat'ta doğumum olcak inşallah
kiz gelince awox al iste hdjdjxjdjdkd o daha ucuza geliyo fjdjdjdnay yok kız allah korusun iş için geldim döncem nasipse 14 ündetestleri burdan alcam ben çok uyguna geliyo 50 tl bi test inş yanıltmaz beni
hahahah naza cekiyo kendini annesi jdjdjdjdKeske o da gelmek istese bu ay igneler olcam annelik duygusu ne zor seysin jajdjd
Kızlar merhaba bugün bat günüm. Aslında pek değerlendiremedik bu ay ama hemen silik şekilde 2 çizgi oldu. Var mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?