suprizlere acigiz canim kapatmadik da yine kepenkleri cektik asagi suprize de yok demeyiz iki duruma da okey djxjxjdkxmlxbi süpriz yapsa cok mutlu olurum ahsjd
Aa den kullanmış mıydın ben seni hiç tedaviyr başlamadı sanıyorumKızlar femara iyi bir ilaç pcosta özellikle veriliyor. Rahmi de kalınlaştırıyor yumurtaları da uyarıyor. Genelde yumurtası gelişmeyenlere veriliyor büyütüyor diye. Ama yumurtası büyüyenlere de bana göre saçma olmasına rağmen tedavi ilk aşaması bu olduğu için yine de veriyor doktorlar B beyazmelek111 @Vignette
onun en az bi doktor kadar bilgisi var altini ciziyorum EN AZ jfjxjdjdkdkfkfkfkdkkdmfkfmAa den kullanmış mıydın ben seni hiç tedaviyr başlamadı sanıyorum
Bacım sen bat ne zaman benimde dpo 2hosgeldin canim bende de durumlar ayni.kasik agrilarim azaldi sadece namaz kilarken sol kasigimda batma oluyor egilip kalkarken ve orada bi doluluk cekilme hissi falan var 2 gundur goguslerim ozelleikle aksamlari cok agriyor hassas ve şişler ara ara belim ve karnim agriyor adet olacagim gibi hissediyorum bakalim gebelik mi adet mi
Ben sookk hahahahahaonun en az bi doktor kadar bilgisi var altini ciziyorum EN AZ jfjxjdjdkdkfkfkfkdkkdmfkfm
Sonu böyle bitmeseydi iyiydievet bende acikiyorum cabucak iki gundur bide bugun uyku bastiriyor normalde gunduz uykum yoktur gece bile dalarken 1 saati bulur uyumam uykum sıkıntılıdır ve halsizim de iste ben regl olurken de boyle oluyom ya jfhfjfkfkfjjfmf
benim bat artik yarindan itibaren 8ine kadar 4 8 aralik arasiBacım sen bat ne zaman benimde dpo 2
bana bi ara chatcpt gibi konustu sokum sasti xjdjdjdkxkxxmxomxBen sookk hahahahaha
Senin ki muamma birazbenim bat artik yarindan itibaren 8ine kadar 4 8 aralik arasi
Kızlar iyice kafayı bozduk galiba hahssjjs ise başladıgımda biraz daha psıkolojim rahat olcak hahxhdhbana bi ara chatcpt gibi konustu sokum sasti xjdjdjdkxkxxmxomx
acikmalarim biseyler yeme isteklerim uyku halim ve halsizligim kendimi dinledigim bu 10 aylik surecte fark ettigim seyler oldu maalesef hfjfjfjSonu böyle bitmeseydi iyiydiKendimi çok dinleyen biri değilim normalde o yüzden normalde nasıldım bilmiyorum acaba şu an fazla mı dinliyorum yoksa anormal şeyler mi oluyo bilemedim
evet canim bu son 2 ayim biraz karisikti benim ovulasyonda yapmayinca tam batı kestiremiyorum en erken 4 en geç 8 aralikta gelmesi.lazim iste bakalim, yok canim hicbirsey yapmiyorum domtorum biseey yapmayacagiz dediSenin ki muamma birazay inşaallah hamilesindir . Progestorunnyukseltmek için birşey yapıyor musun
Benim de bazen sol bazen sağ tarafıma böyle anlık batmalar oluyo ama şiddetli batmalar değil nasıl tarif etsem bilemedimbenimde bugun namaz kilarken secdeye gidip gelirken cok batiyordu sonra duzeldi ama sol kasıkta bi ağırlık var sanki gibi
ay ise basladiginda sensiz napicazz fjffjfjfkfk bari habersiz birakma biziKızlar iyice kafayı bozduk galiba hahssjjs ise başladıgımda biraz daha psıkolojim rahat olcak hahxhdh
Aşılama mı oldun doğal yoldanmı devamevet canim bu son 2 ayim biraz karisikti benim ovulasyonda yapmayinca tam batı kestiremiyorum en erken 4 en geç 8 aralikta gelmesi.lazim iste bakalim, yok canim hicbirsey yapmiyorum domtorum biseey yapmayacagiz dedi
evet ya hissettiriyor oyle kramp gibi degil hafif hafif kibar kibar ben burdayim diyo fjxjxjdkosBenim de bazen sol bazen sağ tarafıma böyle anlık batmalar oluyo ama şiddetli batmalar değil nasıl tarif etsem bilemedim
Yine buralarda olurum tabi kiii ama bu kadar aktif olamam asklaray ise basladiginda sensiz napicazz fjffjfjfkfk bari habersiz birakma bizi
doğal canim benim doktorum birsey yapmayacagini soyle 1 yil olmadanAşılama mı oldun doğal yoldanmı devam
sen bizi durumlardan haberdar et biz sana guzel haberleri yazariz tek tek fkfjfkfkYine buralarda olurum tabi kiii ama bu kadar aktif olamam asklar
Şu haftayı bi regl olmadan atlatsaydıkevet ya hissettiriyor oyle kramp gibi degil hafif hafif kibar kibar ben burdayim diyo fjxjxjdkos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?