Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Aa den kullanmış mıydın ben seni hiç tedaviyr başlamadı sanıyorum

Bacım sen bat ne zaman benimde dpo 2

evet bende acikiyorum cabucak iki gundur bide bugun uyku bastiriyor normalde gunduz uykum yoktur gece bile dalarken 1 saati bulur uyumam uykum sıkıntılıdır ve halsizim de iste ben regl olurken de boyle oluyom ya jfhfjfkfkfjjfmf
Sonu böyle bitmeseydi iyiydi Kendimi çok dinleyen biri değilim normalde o yüzden normalde nasıldım bilmiyorum acaba şu an fazla mı dinliyorum yoksa anormal şeyler mi oluyo bilemedim

Sonu böyle bitmeseydi iyiydi Kendimi çok dinleyen biri değilim normalde o yüzden normalde nasıldım bilmiyorum acaba şu an fazla mı dinliyorum yoksa anormal şeyler mi oluyo bilemedim
acikmalarim biseyler yeme isteklerim uyku halim ve halsizligim kendimi dinledigim bu 10 aylik surecte fark ettigim seyler oldu maalesef hfjfjfj

Senin ki muamma biraz ay inşaallah hamilesindir . Progestorunnyukseltmek için birşey yapıyor musun
evet canim bu son 2 ayim biraz karisikti benim ovulasyonda yapmayinca tam batı kestiremiyorum en erken 4 en geç 8 aralikta gelmesi.lazim iste bakalim, yok canim hicbirsey yapmiyorum domtorum biseey yapmayacagiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…