Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar merhabalar bu ay yumurtlamamı 22-23 kasımda gördüüm Ovülasyon testiyle takip ettim iki günde pikti ama çatlama gününü takip edemedim maalesef oda tahminlerime göre 24-25 kasımdır.
Yumurtlamadan sonra başlayan kaç gün sonra başladı bilmiyorum da muhtemelen 2 gün sonra falan başlayan bir göğüs ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı baş ağrısı olmaya başladı ve çok idrara çıkıyorum yumurtlamadan beri.
Dün hiçbir ağrım yoktu yok diye üzüldüm hatta akşam saatlerinde akıntıyla beraber pembemsi bi leke geldi sonra kesildi sabah kalktım bilerek beyaz çamaşır giydim takip edeyim diye sabah da pembe nokta akıntıyla gelmiş adetime 4 gün kaldı 9 Aralık gösteriyor uygulama. Sizce bu yerleşme midir yardımcı olursanız çok sevinirimmm simdiden tesekkürlerrr.

canım belki geç döllenme olmuş olabilir kan ver bence ya da 1-2 gün sonra test yap tekrardan

canım belki geç döllenme olmuş olabilir kan ver bence ya da 1-2 gün sonra test yap tekrardan
Öyle yapayım en iyisi bu belirsizlik çok kötüymüş ya 9 a yakın test yaptım hepsi negatif ertesi gün silikleşiyorlar hepsinde kuruma çizgisi oluyor

Öyle yapayım en iyisi bu belirsizlik çok kötüymüş ya 9 a yakın test yaptım hepsi negatif ertesi gün silikleşiyorlar hepsinde kuruma çizgisi oluyor
Geç döllenmeyse testte zor çıkar ama ertesi gün olan çift çizgiyi baz alma hayal kırıklığı olmasın imkanın varsa hemen kan ver rahatla,stres oldukça da regli etkiliyor çünkü

Geç döllenmeyse testte zor çıkar ama ertesi gün olan çift çizgiyi baz alma hayal kırıklığı olmasın imkanın varsa hemen kan ver rahatla,stres oldukça da regli etkiliyor çünkü
Evet doğru diyorsun canım en iyisi doktor randevusu da alayım hamile değilsem bile bir sorun var gibi hissediyorum

burda durdukca beni dürtüyolar fjdjjdjdkdk saka yaptim saten yapmicam test falannn 11 beklenicek oda regl gelmezse ama gelicek bence kesinnnñnn

her ikiside olabilir canim hem yerleşme hem regl baslangici donem olarak yakin cunku takip et bakalim insallah yerlesmedirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…