Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

ya sabir ya sabir hxjffjfjfjnxixjfididn o zaman bende hala bel agrisi yasiyorum gidim bi test patlatim jdidjdoddoxkk zeynosummm yapma kendine bunu yaa yapmaaaaa dkdjdjdkdk

ya sabir ya sabir hxjffjfjfjnxixjfididn o zaman bende hala bel agrisi yasiyorum gidim bi test patlatim jdidjdoddoxkk zeynosummm yapma kendine bunu yaa yapmaaaaa dkdjdjdkdk
Zeynoş Dpo 8 de yerleşti benim ki ben o gün çok ağrı yaşadım ama yapmadım test Dpo12 ye kadar kız niye duramıyorsun? dodo hep bunlar gaza geliyor sen durdur kızları

Zeynoş Dpo 8 de yerleşti benim ki ben o gün çok ağrı yaşadım ama yapmadım test Dpo12 ye kadar kız niye duramıyorsun? dodo hep bunlar gaza geliyor sen durdur kızları
ayyy dün uykumdan uyandım solumda bir ağrı hissettim de inşallah benimde yerleşmedir be gurbetselcim dularını istiyorum bak hamişlerin duası kabul olurmuş

D dodo1234 kız birde yarın annemle temizlik yapcaz böyle cam kapı silmeli perde yıkamalı öyle diyim yani detaylı temizlik jfnfjgf kendimi varsa eğer yormuş olcam bir şey olmaz herhalde birde haftaya 8 kişilik misafirim gelcek orda da hazırlık hizmet falan pertim çıkacak

Asko mantıklı da aslında ama kan için de 12 yi bekleyin diyen var simdi bosa üzülürsün belki erken diye çıkmaz 2 gün sonra çıkar inşallah dün minik bi bezelye oralara bi yerlere yerlesmistir
kız senin ağzın neler söyliirrr bugün forumda birisini okudum awox yapıyor o da hep negatif görmüş sonrasında 13. gün öğlen pozitifi görmüş testte. birde sonradan ikiz olduğunu öğrenmiş iki kese görmüşler düşünn ikiz olmasına rağmen 13. güne kadar idrarda çıkmamış ya

gurbetim bunlar beni yoldan cikarmazsa tutucam da hfjdjxjxkxkx yapmayin diyorum dinlemiyolar beni

askim agir bisey kaldirma ve cok hizli hareket etme misafirlerde sıkıntı olmaz haftaya kadar ogrenirsin varsa zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…