1 Aralıkbat ne zamandı
kan verin1 Aralık
ay yok dun azicik konustukYine ne çok konuşmuşsunuz be tüm sayfaları chatgbt ye yükleyip özet isteyecektım
yeni döngüler yeni yumurtlar moral bozmak yok devammmmmmMaalesef adet oldum ben
ya sabir ya sabir hxjffjfjfjnxixjfididn o zaman bende hala bel agrisi yasiyorum gidim bi test patlatim jdidjdoddoxkk zeynosummm yapma kendine bunu yaa yapmaaaaa dkdjdjdkdkGünaydın kızlar dün erken uyumuşum sabah okudum bütün mesajlarınızı .
Dün gece karın ağrısına uyandım sol taraftan kasıklarıma doğru. Bende dedim hadi bir daha şansımı deniyim dpo 8 oldu bugün awox test yaptım uyanır uyanmaz yine negatif
Atıcam şimdi kendimi balkondan aşağı sjsjsjs
Zeynoş Dpo 8 de yerleşti benim ki ben o gün çok ağrı yaşadım ama yapmadım test Dpo12 ye kadar kız niye duramıyorsun?ya sabir ya sabir hxjffjfjfjnxixjfididn o zaman bende hala bel agrisi yasiyorum gidim bi test patlatim jdidjdoddoxkk zeynosummm yapma kendine bunu yaa yapmaaaaa dkdjdjdkdk
patlat canım kime ne zararı var hahahaahahya sabir ya sabir hxjffjfjfjnxixjfididn o zaman bende hala bel agrisi yasiyorum gidim bi test patlatim jdidjdoddoxkk zeynosummm yapma kendine bunu yaa yapmaaaaa dkdjdjdkdk
ayyy dün uykumdan uyandım solumda bir ağrı hissettim de inşallah benimde yerleşmedir be gurbetselcim dularını istiyorum bak hamişlerin duası kabul olurmuşZeynoş Dpo 8 de yerleşti benim ki ben o gün çok ağrı yaşadım ama yapmadım test Dpo12 ye kadar kız niye duramıyorsun?dodo hep bunlar gaza geliyor sen durdur kızları
İnşallah canım ederim hepinize duaayyy dün uykumdan uyandım solumda bir ağrı hissettim de inşallah benimde yerleşmedir be gurbetselcim dularını istiyorum bak hamişlerin duası kabul olurmuş
kız ayrıca 12 ye kadar durabilsem zaten regl tarihim geliyor ya kırmızıları görürsem vhcvjhvayyy dün uykumdan uyandım solumda bir ağrı hissettim de inşallah benimde yerleşmedir be gurbetselcim dularını istiyorum bak hamişlerin duası kabul olurmuş
pazartesi 11 oluyor o zaman kan mı versem acaba hiç test yapmayıpİnşallah canım ederim hepinize duatakipteyim sizi hâlâ
Ya görmezsin inşallah umudumuz, isteğimiz ve beklentimiz o yöndekız ayrıca 12 ye kadar durabilsem zaten regl tarihim geliyor ya kırmızıları görürsem vhcvjhvgurbetsel
Olabilir aynenpazartesi 11 oluyor o zaman kan mı versem acaba hiç test yapmayıp
Asko mantıklı da aslında ama kan için de 12 yi bekleyin diyen var simdi bosa üzülürsün belki erken diye çıkmaz 2 gün sonra çıkar inşallah dün minik bi bezelye oralara bi yerlere yerlesmistirpazartesi 11 oluyor o zaman kan mı versem acaba hiç test yapmayıp
kız senin ağzın neler söyliirrrAsko mantıklı da aslında ama kan için de 12 yi bekleyin diyen var simdi bosa üzülürsün belki erken diye çıkmaz 2 gün sonra çıkar inşallah dün minik bi bezelye oralara bi yerlere yerlesmistir
gurbetim bunlar beni yoldan cikarmazsa tutucam da hfjdjxjxkxkx yapmayin diyorum dinlemiyolar beniZeynoş Dpo 8 de yerleşti benim ki ben o gün çok ağrı yaşadım ama yapmadım test Dpo12 ye kadar kız niye duramıyorsun?dodo hep bunlar gaza geliyor sen durdur kızları
noo patlatmammmmmpatlat canım kime ne zararı var hahahaahah
askim agir bisey kaldirma ve cok hizli hareket etme misafirlerde sıkıntı olmaz haftaya kadar ogrenirsin varsa zaten
Ay gaza gelme dur sengurbetim bunlar beni yoldan cikarmazsa tutucam da hfjdjxjxkxkx yapmayin diyorum dinlemiyolar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?