askim genelik testi icin awoxum var elimde eger kafama eser de erken yaparsam onlari yine awox siparis veririm benZaten hepsinin fiyatları ortalama aynıdır gibime geliyor. Bir gebenin günlüğü de kullandım lab. Da kullandım innovita da kullandım. İnnovita kullanımı daha rahat geldi bana. Yanında hassas gebelik testinin olması da iyi. İnstagramda da minnakurabiyeler mi ne öyle bir sayfa var testler hakkında yardımcı da oluyor Kadın hani bu pik mi çatlama mı falan diye sorabilirsin kafana takılırsa. Gebelik testi kuruma çizgisi verebilir sadece ama zsten erken yapmamaya çalış onu da sütten ağzımız yandı sabretmek lazım
Labo daha ucuzdu sankı ben alırken o yuzden bu pahalı geldı bana yok test yapmam ben zaten gunum gecsede yapmam benım sutten agzım cok yandıZaten hepsinin fiyatları ortalama aynıdır gibime geliyor. Bir gebenin günlüğü de kullandım lab. Da kullandım innovita da kullandım. İnnovita kullanımı daha rahat geldi bana. Yanında hassas gebelik testinin olması da iyi. İnstagramda da minnakurabiyeler mi ne öyle bir sayfa var testler hakkında yardımcı da oluyor Kadın hani bu pik mi çatlama mı falan diye sorabilirsin kafana takılırsa. Gebelik testi kuruma çizgisi verebilir sadece ama zsten erken yapmamaya çalış onu da sütten ağzımız yandı sabretmek lazım
Birgebenin günlüğü çok pahalı yapahaliymis birazcık 30 tanede cok zaten 10 yeter bana dongum o kadar uzun degil xjxnxj
Prolaktın ıcın 15 20 gun sonda yenıden kan verebılırsın dustuyae ıyı dusmedıyae ılac baslar bu hormonda onemlı bır hormon bızler ıcın helede gebelım dusunuyozya zaten hersey yıksekıyo nasıl oluyosaEki Görüntüle 3682629 İşte bu da benim hormon sonuclarım
Yumurtlama ihtimalini gösteriyor o testler yüzde yüzde yumurtlama var hiçbir zaman denilemez ancak ultrasonla takip edilebilir bu net bir şekilde. Ama sizin zaten önceden tutmuş sanırım ovülasyon testleri de bunu desteklemiş. Aynı destek neden olmasın veya neden yanıltsın diyebiliriz gibime geliyor yani var gibime geliyor evetŞey ovüleri attım ağrım da akıntım da var cizgiler de net gayette yumurtlama var
Ben 9 tane kullandım dıgelerı dıger aylara kaldı o yuzden ıyı oldupahaliymis birazcık 30 tanede cok zaten 10 yeter bana dongum o kadar uzun degil xjxnxj
Polikistik over var mı ?Eki Görüntüle 3682629 İşte bu da benim hormon sonuclarım
oyleymis labo ya kaldik hdjdnxBirgebenin günlüğü çok pahalı ya
Çok kafa yordum cok gereksiz taktım düşük etkilemişti ama şimdi spora diyete de başladım folik asitte ve magnezyumda kullanıyorum ki tutmazsa regl olursam o zaman endokrine direktYumurtlama ihtimalini gösteriyor o testler yüzde yüzde yumurtlama var hiçbir zaman denilemez ancak ultrasonla takip edilebilir bu net bir şekilde. Ama sizin zaten önceden tutmuş sanırım ovülasyon testleri de bunu desteklemiş. Aynı destek neden olmasın veya neden yanıltsın diyebiliriz gibime geliyor yani var gibime geliyor evet
ben sadece bu ay kullanacagimmmmmmmmBen 9 tane kullandım dıgelerı dıger aylara kaldı o yuzden ıyı oldu
Freelycsnim sabah ilk idrarla dene istersen bide hangi markayla yapmistin
Çünkü innovitada kuruma çizgisi de oluyor ve ilk idrara batırdıgında da çizgi olusuyor anlamıyorsun labo oyle değil daha güvenilir kesinlikleBen labo kullandım kızlar hıc dogru duzgun pık gormeedım ılk net pıkıöı bana ınovıta gostersı bu ay
ilk idrarla dene canim bide sanirim senin bata vardi dimi dahaFreely
Kız çok gelmiyor bana ya nedense bende pcos varya ya kaçırırsam piki diye sabah akşam Çifter Çifter yapıyordum anca hddhshshpahaliymis birazcık 30 tanede cok zaten 10 yeter bana dongum o kadar uzun degil xjxnxj
onzaman labo dan devamÇünkü innovitada kuruma çizgisi de oluyor ve ilk idrara batırdıgında da çizgi olusuyor anlamıyorsun labo oyle değil daha güvenilir kesinlikle
Ay sorma ilk kez yüksek cıktı 5. Hormon verişimdi ilk kez 49u gördüm ben şok… bakalım yumurtlama kaliteliyse tutunur yoksa ona göre ilaca başlarım hiçbir şeyi riske atmak istememProlaktın ıcın 15 20 gun sonda yenıden kan verebılırsın dustuyae ıyı dusmedıyae ılac baslar bu hormonda onemlı bır hormon bızler ıcın helede gebelım dusunuyozya zaten hersey yıksekıyo nasıl oluyosa
Bende hıc kuruma cızgısı bırakmadı zaten 15 dakka sonra bakmayın sonuclara dıyolar 15 dakka ıcındede netlesıyor net pıkı bır yıl sonra o test sayesınde gordum yanı ben cok memnunumÇünkü innovitada kuruma çizgisi de oluyor ve ilk idrara batırdıgında da çizgi olusuyor anlamıyorsun labo oyle değil daha güvenilir kesinlikle
Yok ta öyle mi görünüyor?Polikistik over var mı ?
Denk gelmiş olabilir labo bi tık daha pahalı ama en iyisi o hem daha sterilBende hıc kuruma cızgısı bırakmadı zaten 15 dakka sonra bakmayın sonuclara dıyolar 15 dakka ıcındede netlesıyor net pıkı bır yıl sonra o test sayesınde gordum yanı ben cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?