Başka bir zaman testi tekrarladın mı peki , eğer o zaman normal çıktıysa yüksek olan değer anlık olan bir şey stres darbe falandan dolayı olabiliyorBenımkı stresten yukselmıstı net emınım kan alırken damar bulamadılar falan fılan genelde 40 uzerıne dostonex verıyolar ama
Ben hepsini kullandım dodocum bende innovita diyorum açıkçasıinnovita diyosun
Durma devam aynen böyle :)kiz degerlendirdim zaten gun asiri ilerledim bu ay da iste bu aksam lekelenmem basladi gitti yani bu döngüm simdi yeni donguye basladim
fiyat performans nedirBen hepsini kullandım dodocum bende innovita diyorum açıkçası
hahah bu ay test kullanip yumjrtlama donemini ust uste degerlendirmeyi planliyorummmm bakalimmmDurma devam aynen böyle :)
Şey ovüleri attım ağrım da akıntım da var cizgiler de net gayette yumurtlama varneyazsamki yumurtlamayı bozmuyorsa gebeliğe engel değil ayrıca doktorlar hap vermedi mi düşürmesi için adı dostinex miydi neydi arkadaşımdan biliyorum o da kullanınca düşüyor değeri normale dönüyor ama dediğim gibi yumurtlamayı adeti günlerini bozan bir sorun yoksa gebe kalmaya engel değil
Evet bayıldım ben bu testeinnovita diyosun
Evet evet sonradan 20 lere dustu suanda 12 falan zatenBaşka bir zaman testi tekrarladın mı peki , eğer o zaman normal çıktıysa yüksek olan değer anlık olan bir şey stres darbe falandan dolayı olabiliyor
Benim de bugün sabah yaptığım ilk idrar testi pozitif aradan su kahve bişeyler içtikten sonra tekrar yaptım negatif çıktı anlamadım ya . Akıntım da var kasık ağrım daDurma devam aynen böyle :)
niye garip olsun kiz dongu zamani olarak normal bi zamandasiinnnnAşklarım yumurtluyorum işte işin garip yanı da bu gıdaklıcam az kaldı
csnim sabah ilk idrarla dene istersen bide hangi markayla yapmistinBenim de bugün sabah yaptığım ilk idrar testi pozitif aradan su kahve bişeyler içtikten sonra tekrar yaptım negatif çıktı anlamadım ya . Akıntım da var kasık ağrım da
fiyat performansi nedirEvet bayıldım ben bu teste
Bence canım baslama o ot bazılarında ths lh vs yukseltıyomus prolaktını dahada yukseltebılır prolaktınıe bıdaha baktır dustuyae sorun yok hala aynıysa ılac baslar zatenYumurtluyorum ovülasyon testlerim koyu işte ilk kez ayın 24ünde yüksek cıktı o da belki anlık strese bağlıdır diye düşünüyorum eğer tutmazsa doğal bir takviyeye baslıcam hayıt otu mudur nedir
Aslında bana pahalı geldı 30 ovulasyon 1 yada 2 gebelık 500 verdım bence pahalı ama cok net kesın sonuc dedı arkadaım dıyorumya pcos var bende bu ay net cıkardı halada koyulasma yok soluk yanı lh dalgalanması herhalde bu ay yokfiyat performansi nedir
2 saat sıvıyı kesiceksinn o zaman net sonuc alırsınBenim de bugün sabah yaptığım ilk idrar testi pozitif aradan su kahve bişeyler içtikten sonra tekrar yaptım negatif çıktı anlamadım ya . Akıntım da var kasık ağrım da
Zaten hepsinin fiyatları ortalama aynıdır gibime geliyor. Bir gebenin günlüğü de kullandım lab. Da kullandım innovita da kullandım. İnnovita kullanımı daha rahat geldi bana. Yanında hassas gebelik testinin olması da iyi. İnstagramda da minnakurabiyeler mi ne öyle bir sayfa var testler hakkında yardımcı da oluyor Kadın hani bu pik mi çatlama mı falan diye sorabilirsin kafana takılırsa. Gebelik testi kuruma çizgisi verebilir sadece ama zsten erken yapmamaya çalış onu da sütten ağzımız yandı sabretmek lazımfiyat performans nedir
pahaliymis birazcık 30 tanede cok zaten 10 yeter bana dongum o kadar uzun degil xjxnxjAslında bana pahalı geldı 30 ovulasyon 1 yada 2 gebelık 500 verdım bence pahalı ama cok net kesın sonuc dedı arkadaım dıyorumya pcos var bende bu ay net cıkardı halada koyulasma yok soluk yanı lh dalgalanması herhalde bu ay yok
İşte belki tutar diye hiçbir şey kullanmak istemedim yememe içmeme dikkat ediyorum kabak çekirdeği yaban mersini badem falanBence canım baslama o ot bazılarında ths lh vs yukseltıyomus prolaktını dahada yukseltebılır prolaktınıe bıdaha baktır dustuyae sorun yok hala aynıysa ılac baslar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?