- 10 Mart 2025
- 868
- 295
- 18
- 26
Oyle ama hsg ıcın bursuru yol gıdıcem esım gelemeyecek hıc ıstemıyorum hıc bakalım nasıbımde nevsrregl olursan en azindan icin rahatlayacak hsg cekince öylee düşün
canimm stresini o kadar iyi anliyorum ki ama kafanda soru işareti ile devam etmek cok kotu insallah gerek kalmaz ama eger verek olursa insallah temiz cikar ve en azindan bir sorun olmadığını bilerek ilerlersinOyle ama hsg ıcın bursuru yol gıdıcem esım gelemeyecek hıc ıstemıyorum hıc bakalım nasıbımde nevsr
Insallah canım saolasıncanimm stresini o kadar iyi anliyorum ki ama kafanda soru işareti ile devam etmek cok kotu insallah gerek kalmaz ama eger verek olursa insallah temiz cikar ve en azindan bir sorun olmadığını bilerek ilerlersin
Dönemsel fark ediyor. Bir de sıvı alımı çok önemli ben yaz ayı hem evdeydim hem çok su tüketiyordum. Şu an çok içemiyorum çalışıyorum dikkatte edemiyorum bu yüzden o yaz ayında ip gibi uzayan o akıntıyı maalesef iki aydır ben de göremiyorumAy tabi ki haber ederim ben de çok merak ediyorum, çok fazla akıntımın olmaması kafamı karıştırıyor ama bakalım
Doğru illaki etkisi vardır benim geçen döngü çok yoğundu bu döngü neredeyse hiç yok belki tam pik olduktan sonra olur bakalım bir doktor ne diyecekDönemsel fark ediyor. Bir de sıvı alımı çok önemli ben yaz ayı hem evdeydim hem çok su tüketiyordum. Şu an çok içemiyorum çalışıyorum dikkatte edemiyorum bu yüzden o yaz ayında ip gibi uzayan o akıntıyı maalesef iki aydır ben de göremiyorum
Umarım güzel şeyler der canımDoğru illaki etkisi vardır benim geçen döngü çok yoğundu bu döngü neredeyse hiç yok belki tam pik olduktan sonra olur bakalım bir doktor ne diyecek
Bazılarında eş zamanlıydı bazılarında değildi. işte pikti testim doktor yumurtan yok dedi veya işte pik değildi ama doktor yumurtan 20 mm dedi gibi yorumlar çok gördümmmEvet evet ikindi vaktinden sonra daha net sonuç veriyor. Bizi de haber et ben çok merak ediyorum doktor kontrolü ve pik eş zamanlı ilerliyor mu diye
Evet işte herkesin farklı oluyor bu da kişiye özgü bir durumu görüyoruz.Bazılarında eş zamanlıydı bazılarında değildi. işte pikti testim doktor yumurtan yok dedi veya işte pik değildi ama doktor yumurtan 20 mm dedi gibi yorumlar çok gördümmm
C civcivella24 bakalım civcivin nasıl olcak
Bakalımmm valla çok heyecanlıyım biraz da umutsuzum çünkü cidden akıntım yokBazılarında eş zamanlıydı bazılarında değildi. işte pikti testim doktor yumurtan yok dedi veya işte pik değildi ama doktor yumurtan 20 mm dedi gibi yorumlar çok gördümmm
C civcivella24 bakalım civcivin nasıl olcak
İnşallah teşekkür ederimmUmarım güzel şeyler der canım
YAV AKINTI OLCAK DİYE BİR KAİDE YOK Kİ CANIM BENİM MİLLETTEN DUYDUĞUN ŞEYLERLE NİYE OLUMSUZ DÜŞÜNÜYORSUN HERKESİN FİZYOLOJİSİ FARKLIDIRRBakalımmm valla çok heyecanlıyım biraz da umutsuzum çünkü cidden akıntım yokbunu da göz önüne alalım bence doktor sonucuna göre, vakit de geçmiyor bu arada
Askimmm kızmaaaa ahahahga haklısın da benim hep çok akıntım olurdu kendi döngümden farklı diye seetmistimYAV AKINTI OLCAK DİYE BİR KAİDE YOK Kİ CANIM BENİM MİLLETTEN DUYDUĞUN ŞEYLERLE NİYE OLUMSUZ DÜŞÜNÜYORSUN HERKESİN FİZYOLOJİSİ FARKLIDIRR
heee sende olan bir şeyi şu an görmedin ondannnAskimmm kızmaaaa ahahahga haklısın da benim hep çok akıntım olurdu kendi döngümden farklı diye seetmistim
Canım sana soyle bısey soyleyım bendede pcos var ben bu ay klomen kullandım her ay gordugum akıntı bu ay zor gordum sandım yunurta buyumedı yanı anlayacsgın o akıntı olmasada yumurtam buyumustu ona cok takılmaAskimmm kızmaaaa ahahahga haklısın da benim hep çok akıntım olurdu kendi döngümden farklı diye seetmistim
Bilium biliyom askim saka yapıyom, he ya normalden farklı diye tereddüt ettim dur bakalım 2 bucuk saat kaldı randevuma, en son randevuyu aldım eşimle gitmek içinheee sende olan bir şeyi şu an görmedin ondannn
kızmadım kız capslock açık kalmış yine hahaahas
Yumurta büyüdü mü büyümedi mi onu anlayamadim mesajdaCanım sana soyle bısey soyleyım bendede pcos var ben bu ay klomen kullandım her ay gordugum akıntı bu ay zor gordum sandım yunurta buyumedı yanı anlayacsgın o akıntı olmasada yumurtam buyumustu ona cok takılma
iyi yapmışsın hadi bakalım bizi de bilgilendirirsinBilium biliyom askim saka yapıyom, he ya normalden farklı diye tereddüt ettim dur bakalım 2 bucuk saat kaldı randevuma, en son randevuyu aldım eşimle gitmek için
Daha önce başka marka testlerde o kadar yalancı pozitif gördümki inanamıyorum hala kan vermek içinde çok silik bence belki kimyasaldır diye vermek istemiyorum. İnşallah vardırBence en güvenilir testlerden laboquick ve gebelik de varhayrlı uğurlu olsun inşaAllah
Buyurmuştu doktorda 16 mmdı 4 gun sonrada cstlsdıYumurta büyüdü mü büyümedi mi onu anlayamadim mesajda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?