Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Oyle ama hsg ıcın bursuru yol gıdıcem esım gelemeyecek hıc ıstemıyorum hıc bakalım nasıbımde nevsr
canimm stresini o kadar iyi anliyorum ki ama kafanda soru işareti ile devam etmek cok kotu insallah gerek kalmaz ama eger verek olursa insallah temiz cikar ve en azindan bir sorun olmadığını bilerek ilerlersin

Ay tabi ki haber ederim ben de çok merak ediyorum, çok fazla akıntımın olmaması kafamı karıştırıyor ama bakalım
Dönemsel fark ediyor. Bir de sıvı alımı çok önemli ben yaz ayı hem evdeydim hem çok su tüketiyordum. Şu an çok içemiyorum çalışıyorum dikkatte edemiyorum bu yüzden o yaz ayında ip gibi uzayan o akıntıyı maalesef iki aydır ben de göremiyorum

Doğru illaki etkisi vardır benim geçen döngü çok yoğundu bu döngü neredeyse hiç yok belki tam pik olduktan sonra olur bakalım bir doktor ne diyecek

Evet evet ikindi vaktinden sonra daha net sonuç veriyor. Bizi de haber et ben çok merak ediyorum doktor kontrolü ve pik eş zamanlı ilerliyor mu diye
Bazılarında eş zamanlıydı bazılarında değildi. işte pikti testim doktor yumurtan yok dedi veya işte pik değildi ama doktor yumurtan 20 mm dedi gibi yorumlar çok gördümmm
C civcivella24 bakalım civcivin nasıl olcak

Bakalımmm valla çok heyecanlıyım biraz da umutsuzum çünkü cidden akıntım yok bunu da göz önüne alalım bence doktor sonucuna göre, vakit de geçmiyor bu arada

Bakalımmm valla çok heyecanlıyım biraz da umutsuzum çünkü cidden akıntım yok bunu da göz önüne alalım bence doktor sonucuna göre, vakit de geçmiyor bu arada
YAV AKINTI OLCAK DİYE BİR KAİDE YOK Kİ CANIM BENİM MİLLETTEN DUYDUĞUN ŞEYLERLE NİYE OLUMSUZ DÜŞÜNÜYORSUN HERKESİN FİZYOLOJİSİ FARKLIDIRR

Bir de ben de hafif düzey pcos var yani yumurtam büyüyüp çatlamıyor olabilir yaklaşık bir buçuk aydır inositol , omega3, eksik vitaminlerim (demir, b12, dvit) kullanıyorum 2 haftadır koenzim q10a başladım dün ve bugün de bol bol havuç yedim, kabak çekirdeği ve incir çok tükettim öncesinde de biri değilse biri işe yarasın

Askimmm kızmaaaa ahahahga haklısın da benim hep çok akıntım olurdu kendi döngümden farklı diye seetmistim
Canım sana soyle bısey soyleyım bendede pcos var ben bu ay klomen kullandım her ay gordugum akıntı bu ay zor gordum sandım yunurta buyumedı yanı anlayacsgın o akıntı olmasada yumurtam buyumustu ona cok takılma

heee sende olan bir şeyi şu an görmedin ondannn
kızmadım kız capslock açık kalmış yine hahaahas
Bilium biliyom askim saka yapıyom, he ya normalden farklı diye tereddüt ettim dur bakalım 2 bucuk saat kaldı randevuma, en son randevuyu aldım eşimle gitmek için

Bence en güvenilir testlerden laboquick ve gebelik de var hayrlı uğurlu olsun inşaAllah
Daha önce başka marka testlerde o kadar yalancı pozitif gördümki inanamıyorum hala kan vermek içinde çok silik bence belki kimyasaldır diye vermek istemiyorum. İnşallah vardır çok teşekkür ederim güzel dilekler için. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…