- 10 Mart 2025
- 873
- 306
- 18
- 26
İşte canım buyuk ıhtımalle ızne gıdecektı bende baska doktora gıtıtm yunurtlamadan 5 gun sonra hersey normal dedı ınaallah sonradanda kıst olmamıştır suan reglım 2 gun gdctı kasık agrım bel agrım bulantım barAa neden Allah korusun ya kist olduysa. Gerçekten bazı doktorlar var ya illa her şeyi bizim söylememiz gerekiyor
Aynen öyle canım ıyı doktorlara denk gelmek cok onemlıYaa belki doktor fazla bekliyordu biliyor musun ama her ilaç her tedavi herkeste aynı etkiyi aynı sürede yapmaz çok yanlış yaklaşmış, iyi doktor en büyük şans gerçekten
hahahahahahhaahh yaaa isteyen olursa acarim canim ne olucakYeni ayın konusu açılmadığından belliydi
Olur olur ama yaptıgım saatte onemlı bak onu unutmaKızlar hala pik olmamis bu arada inşallah yarın öbür gün pik olur olmazsa bu ay benim ovulasyon nanay
Yarın dışarı çıkmazsam dikkat edicem artık bakalımOlur olur ama yaptıgım saatte onemlı bak onu unutma
Benim esimde de ayni sorun o da bundan kullaniyor. Son kutusunda. Sifa olur insallah.Proxeed plus kullanıyor 1 ay sonra tekrarlanacak testi
Aminn inşallahBenim esimde de ayni sorun o da bundan kullaniyor. Son kutusunda. Sifa olur insallah.
Umarım işe yarar yaAy onu hatırlamıyorum ama sayı sınırın üstündr olduğu için o biraz dengeler dediler yine de takviye verdiler askim
Aminnn inşallah canım çok teşekkürlerUmarım işe yarar ya
Askim kadın doğuma gittim sağda 17 mm dominant folikül var dedi hafif basıklaşmış dedi bir yeri için daha bunun bir kaç gün vakti var dedi testimi de tekrar atim askoaskim kisa ozet gecermisin takip edemedimmm
Havuç ye aşkım çatlamaya yardımcı oluyor. Günde 1 tane orta boy havuç tüketAskim kadın doğuma gittim sağda 17 mm dominant folikül var dedi hafif basıklaşmış dedi bir yeri için daha bunun bir kaç gün vakti var dedi testimi de tekrar atim asko
Ben daha koyu bekliyordum testi yaAskim kadın doğuma gittim sağda 17 mm dominant folikül var dedi hafif basıklaşmış dedi bir yeri için daha bunun bir kaç gün vakti var dedi testimi de tekrar atim asko
bence gayet iyi 17 mm ye göre testin normal aynen devam etAskim kadın doğuma gittim sağda 17 mm dominant folikül var dedi hafif basıklaşmış dedi bir yeri için daha bunun bir kaç gün vakti var dedi testimi de tekrar atim asko
Ayy askim dünden beri yiyorum da daha tam boyuta ulasmamis diye yemedimm bugün biraz daha büyüsün benim folikülHavuç ye aşkım çatlamaya yardımcı oluyor. Günde 1 tane orta boy havuç tüket
Aynen öyle di mi ben de akşamki teste şok oldum inşallah pcosa bağlı değildir inşallah yarın pik olur bu arada sana dediğim o basıklaşmaya yapay zeka şöyle dediBen daha koyu bekliyordum testi ya
Ha demek o yüzdenmiş bu dominant çatlar diye dediği. Aklıma not edeyim takip yaptığım zaman bunu da doktoruma diyim doktor bir şok daha yaşasınAynen öyle di mi ben de akşamki teste şok oldum inşallah pcosa bağlı değildir inşallah yarın pik olur bu arada sana dediğim o basıklaşmaya yapay zeka şöyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?