Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Belırtın varmı reglö gectı ama ben test yapmadım tek belırtı bulantım

C civcivella24 yumurta takibi için mi gideceksin doktora?
Evet ama herhangi bir ilaç kullanmadım yumurta takibinden ziyade kendi kendime yumurta büyütüp bütütemediğimi anlamaya çalışacağız eğer büyüme veya çatlama olmuyorsa bir sonraki döngü ilaçla deneyeceğiz , hafif düzey pcosum var bu arada

Ya ben de bunu yapmak istiyorum doktor bana da hafif PCO görünümü var dedi. İnositol verdi 3 ay olmazsa hsg çekeriz dedi hsgden önce yapılması gerekmiyor mu sence yumurta takibi

Buraya yüklerken kalite bozuluyor alttan ikisi sabah aynı idrarla üsttekini de şimdi yaptım bariz görünen silik çizgi var üçündede

Eklentiler

• image.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 36
Ya ben de bunu yapmak istiyorum doktor bana da hafif PCO görünümü var dedi. İnositol verdi 3 ay olmazsa hsg çekeriz dedi hsgden önce yapılması gerekmiyor mu sence yumurta takibi
Ben de inositol kullanıyorum birebir aynı durumdayız sanırım, bana 6 ay içinde olmazsa eşinden test isteyeceğim 8 10 ay içinde olmazsa hsg dedi hatta hsg yi en sona attı desem yeridir, bence yumurta takibi ve spermiyogram her seyden önce yapılması gerekiyor mesela erkekte sorun varsa kadın kendi kendini aylarca yiyor olabilir pcos varsa da gerçekten ilk yapılması gereken vücut kendi yumurta oluşturup çatlıyor mu diğer aşamaların sonra olması lazım, ama devlette yumurta takibini yapmıyorlar ben de özele gidiyorum o yüzden hatta daha ben doktora pcos olduğu için ovulasyon oluyor mu emin olamıyorum dedim, o direkt dedi istersen gel takip yapalım eğer olmuyorsa hemen müdahale ederiz boşa vakit kaybetmezsin

Kızlar testime bakar mısınız markası awox silik pembe bir çizgi var 5 dakikada çıktııı

Eklentiler

• IMG_7299.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 34
Evet canım ben mesela kendı kendımın doktoru oldum 6 ay gıttım hıcbıseyın yok dedıler her sey normal bende esımı teste gonderdım allaha sukur omd abıseu cıkmadı 8. Ayda memelekere gıttım orda pcos teshısı koyuldu benım tek sorunum o sımdıde regl olursam hsg ye gıdıyorum yapacak baska bıse kalmafı daha fazla ılsc kullanmadan once tuplerımı kontrol ettırcem kapalıysa bosuna neden hormon alıyorumkı

Kızlar selam benimde reglime 6 gün kaldı yani belirtim yok gibi bişey. Daha önce bi gebelik yaşadım 9. Haftada kalbi durmuştu 1 buçuk sene oldu. Tekrar bebeğe karar verdik 5 ay oldu. Sanırım şöyle bir durum varmış gebelik olması için sabah saatleri yapılması daha uygunmuş. Gebelik haberi alanlar sizde böyle bi durum olmuş muydu

Koku hassasiyetim çok var bende ondan şüphelendim zaten sütlü kahve çok severim içerken midem bulanıyor 1-2 gündür kokudan, su bile kokuyor geliyor. Başka belirtim yok. Allahım inşallah vardır ikimizde de
Mıdem bulanıyo ama kusmuyom o benımde farklı belırtım ınsallah vardır canım herkesde

Ilk ıdrarla yapılan testte hcg ıyı cıkıyo cubku ıdrar yogunya

O da mantıklı gerçi hsg yapılmadan da yumurta geliştirici doğru olmayabilir ultrason ile net gözükmez ama benim doktorum tüplerimi de milim milim kontrol etti gayet düzenli dedi belki o yüzden benim için hsg yi ertelemiştir

Kız tuplerı ultrasonda gormelerı bır anlam ıfade etmıyo tek gosteren onların duzenlı öı acıkmı kapalımı oldugunu hsg benım en buyuk hatam hag ertelemem oldu belkıde kapalı

Kız tuplerı ultrasonda gormelerı bır anlam ıfade etmıyo tek gosteren onların duzenlı öı acıkmı kapalımı oldugunu hsg benım en buyuk hatam hag ertelemem oldu belkıde kapalı
Ne bilim yaa bakalim benim de eğer bir kaç ay olmazsa yaptırırım daha benim 3. Ay 2. Kez döngü takip ediyorum ilki sayılmaz bile

Canim bu bizim 6. ayımız eşim test verdi her şey yolunda yani onun hesabına göre eğer 3 ay içinde olmazsa 8 9 ay olacak. Ben de özele gidiyorum bir ayı geride bıraktık ikinci ayim bu regl geliyor gibi zaten. Acaba bu regl dönemi kendim mi gidip takip istesem bilemedim ki

Bebis ben olsaydım yaptırırdım eğer ovulasyon düzgün oluyorsa da hiç beklemez hsg çekilirdim bir sonraki ay çünkü sorun varsa ve neredeyse onun üstüne gitmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…