• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

İnşallah çabucak tutar seninde canım bilmiyorum ilkini hiç anlamamıştık öylesine yapılan bir birliktelikti ve tuttu halen şaşkınız bu da öyle olur mu acaba ☺️
valla benimde ilki 2. ayda kaldım ama bu oyle olmadı gercı benım yaşta var ondan da olabilir.

Hiç umut vermiyor chatgpt de ya. Burda belirti olarak yazılanları, kendimde de hissettiğimde soruyorum ve Progesteron deyip duruyor. Olası gebelik için hormon değişimleri olabilir, gebelik belirtisinden ayırabileceğimiz noktalar yok diyor. Sadece yerleşme kanaması görürsem, evet gebelik ihtimali diyecek :) Biz de anlaşamıyoruz şu sıralar onunla. O gerçekleri söylüyor ama ben umut satmasını bekliyorum 😂 En zor kısım ovülasyon ile bat arası beklemek di mi? :)))
Of kesinlikle beklemek çok zor olmadıysa önümüze bakalım bari diyor insan kendi kendine 😂 normalde bugün regl günüm ama geç yumurtladım o yüzden ileri tarihe attı bat’ı
Ovulasyon yapmasaydım onu bilemeyip bugün kendimi hamile sanabilirdim test yapardım büyük ihtimalle sonra hayal kırıklığı😂 chat gbt hafta sonı 29-30 kasım test yap diyor yapmaya korkuyorum vallahi negatif görücem diye gidip direkt kan mı versem hafta sonu acaba

dop 7 cok erkan ya dop 10dan sonra anca belirti başlar.
Hamilelik sürecini hiç böyle düşünmemiştim. Bilseydim 2 yıl korunmaya çalışmazdım. Zaten hemen olan bir şey değilmiş. İlla ki olur da planlı ilerlemek zor sanırım.

bende 10-15 kasım arası adettim. beklenen adet tarihim 8-10 aralık. pcos var. yumurtlama olmuyor yani yumurta büyüyorsa bile çatlamıyor diye analiz ettim. Her neyse bende yerimi alayım sizle beraber hayırlara vesile olsun inşallah :)
Bende pcosum. Regl mi gecikiyor. Ben ergenlik dönemimde regl olamıyordum aylarca. İlaç ile oluyordum ama 4 5 senedir düzene girdi çok şükür

Bende pcosum. Regl mi gecikiyor. Ben ergenlik dönemimde regl olamıyordum aylarca. İlaç ile oluyordum ama 4 5 senedir düzene girdi çok şükür
benimki değişik bir serüven ilk başlarda her ay oluyordum ama günleri farklı oluyordu sonra ayda gecikmeler başladı sonra hiç olmamaya başladım daha sonra belli bir düzende oluyor ama az olmaya başladı falan. tabii bu dediklerim ergenlik çağından bu zamana kadarki zamanda olan şeyler. düzene girmesi için özel olarak bir şey yaptınız mı sağlıklı beslenme yürüyüş vs. ile mi oldu

ilk doğum kaç yaşında? Allah bağışlasın 🥰 çocuğunuz kaç yaşında. Aile öyküsünde vardır 40’larda doğum yapan.

ilk cocugum 34 yasında dogurdum 5 yasında suanda. sagolasın allah size de nasip etsin inşallah. ooo ailede cok var ya :) teyze kızlarım 41 de anannem 43 te dogurmuş hep:)

ilk cocugum 34 yasında dogurdum 5 yasında suanda. sagolasın allah size de nasip etsin inşallah. ooo ailede cok var ya :) teyze kızlarım 41 de anannem 43 te dogurmuş hep:)
Ohoo o zaman sen boşuna yaş 39 deyip duruyosun, 25-30 arası de 😂 Benim annem de maşallah diyelim 40, ablam 39’da yaptılar son çocuğu. Taş gibisin sen de. Sana da maşallah. Umut kırıcı bir şey yok kuvvetle muhtemel:)))

Ohoo o zaman sen boşuna yaş 39 deyip duruyosun, 25-30 arası de 😂 Benim annem de maşallah diyelim 40, ablam 39’da yaptılar son çocuğu. Taş gibisin sen de. Sana da maşallah. Umut kırıcı bir şey yok kuvvetle muhtemel:)))
hahaha sağolasın canım benim valla daha da gaza geldim sayende :*

Hamilelik sürecini hiç böyle düşünmemiştim. Bilseydim 2 yıl korunmaya çalışmazdım. Zaten hemen olan bir şey değilmiş. İlla ki olur da planlı ilerlemek zor sanırım.
Ben de 6 7 ay korundum 5 ay kadarda deniyoruz. Hep diyorum bilseydim asla korunmazdim ama öyle de olmasa ikinci aydan itibaren vs olurdu bence . Çünkü şu an planlı ilerlemek beklemek istemek vs stres yaratıyor.🥹

benimki değişik bir serüven ilk başlarda her ay oluyordum ama günleri farklı oluyordu sonra ayda gecikmeler başladı sonra hiç olmamaya başladım daha sonra belli bir düzende oluyor ama az olmaya başladı falan. tabii bu dediklerim ergenlik çağından bu zamana kadarki zamanda olan şeyler. düzene girmesi için özel olarak bir şey yaptınız mı sağlıklı beslenme yürüyüş vs. ile mi oldu
Özel olarak birşey yapmadım. Ama çocukluğumdan beri düzgün beslenmiyordum çok zayıftım yemek yemeyi sevmiyordum. 23 yaşından sonra düzenli yemek yemeye başladım. Bence bunun etkisi vardır diye düşünüyorum

Kızlar elimde 4-5 tane ovulasyon testi kalmıştı sat 16 kasım
Tahmini yumurtlama günüm 28 kasım bende bugün test yaptım
sabah oldu sanıp test yaptım ama geceymiş ilk idrarımda boşa gitmesin diye yaptım mecbur jfjdkdopdpsp
Yarında yapıcam artık zaten dün değerlenirdik yarında değerlendiricez duruma göre sonraki gün de değerlendirebiliriz

Eklentiler

• IMG_1033.webp
    IMG_1033.webp
    194,4 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar elimde 4-5 tane ovulasyon testi kalmıştı sat 16 kasım
Tahmini yumurtlama günüm 28 kasım bende bugün test yaptım
sabah oldu sanıp test yaptım ama geceymiş ilk idrarımda boşa gitmesin diye yaptım mecbur jfjdkdopdpsp
Yarında yapıcam artık zaten dün değerlenirdik yarında değerlendiricez duruma göre sonraki gün de değerlendirebiliriz
Hadi bakalım inşallah güzel haberlere vesile olsun canım benim.

Kızlar regl başlangıç tarihinden itibaren mi 14 gün koymak gerekiyor yumurtlama tarihi için. yoksa bazı doktorlardan şey duymuştum ; regl tarihinden itibaren 14 gün geriye sayarsak o günkü tarih neyse gelecek yumurtlama tarihin diğer ayda odur gibi bir şey

Back
X