Evet gözüküyor benim böyle çıksın hemen kan vercemKızlar görünğyor mu test awox
Bır ben dahaEvet gözüküyor benim böyle çıksın hemen kan vercem
test yap tessst bir 10 gün daha beklemek istiyorsun herhaldeKendımı avutma seklımkız regl gecıkıyo ıcıme umut dusuyo test yapıyorum yok bole dahada kotu gdcne sene ılk denemeye basladım ılk 4 ay tegllerım 10 gune kadar gecıktı
Yok daha 10 gun olamdı 2 gun buguntest yap tessst bir 10 gün daha beklemek istiyorsun herhalde
inş korktuğun gibi bir şey olmazBende öyleyim işte sabırsızım korktuğum tek şeyde kimyasal olursa diye ama verdim valla kanı dayanamadım hepimizin sonuçları güzel olaun hayırlısı olsun inşallah iyi ki varsınız böyle durumları paylaşacak bi yer olmasa kafayı yerdim heralde
tamam işte bende diyorum ki +10 gün daha mı beklicen test içinYok daha 10 gun olamdı 2 gun bugun
infertiliteye mi yönlendirdi yaniselam canım kızlar, bugun doktora gittim beta hcg 0,5 negatif doktor bu ay cok umıtlıydım rahim kalınlığın cok ıyıdı aslında dedi. sonra tıbben bir sıkıntı gorunmuyor 2 ay klomen kullandık bizdeki surecın bu kadar akışa bırak ya da gec kalmak istemıyorsan çamsakura ivf birimine bir gozuk orda daha detaylı bakılıyor herseye dedi.
bende valla saldım artık yordu da bu süreç olmuyorsa da yapacak bırsey yok napalım kısmet.
Belkı yarın yaparımtamam işte bende diyorum ki +10 gün daha mı beklicen test için
Klomen sadece ıkı aymı kullanılıyomus hayırlısı olsun canım ınsallah daha fazla beklemeden olurselam canım kızlar, bugun doktora gittim beta hcg 0,5 negatif doktor bu ay cok umıtlıydım rahim kalınlığın cok ıyıdı aslında dedi. sonra tıbben bir sıkıntı gorunmuyor 2 ay klomen kullandık bizdeki surecın bu kadar akışa bırak ya da gec kalmak istemıyorsan çamsakura ivf birimine bir gozuk orda daha detaylı bakılıyor herseye dedi.
bende valla saldım artık yordu da bu süreç olmuyorsa da yapacak bırsey yok napalım kısmet.
evet yaştab dolayı zaman kaybetme dedi. yumurtan çalışıyır ama desteğe ihtiyaç var dedi. oyle bakalım bir süre bu konuyu rafa kaldıracagım.infertiliteye mi yönlendirdi yani
hayırlısı olsun kuzum ama bir sefer olmuş yine olur diye düşünüyorum da biraz belli ki uğraş istiyor
Kac yasındasınkı canımevet yaştab dolayı zaman kaybetme dedi. yumurtan çalışıyır ama desteğe ihtiyaç var dedi. oyle bakalım bir süre bu konuyu rafa kaldıracagım.
39 canım.Kac yasındasınkı canım
Insallah olur canım hayırlısıyla39 canım.
Daha önce iki kez kan verdim değerim çok düşük çıktı kimyasal oldu kan vermek bana uğursuzluk getiriyor Reglim çok gecikirse vericem kan çok korkuyorumEvet gözüküyor benim böyle çıksın hemen kan vercem
Hayırlı olsun canım belırtılerım neydı ekstra bısyeler yaptınmı
tebriklerrr yalandan koyulaşmaz herhalde test dedik , demek ki test doğruymuş gözün aydınn
anladım canım hayırlısı olsun tekrardan rafa kaldırınca kendiliğinden gelişir belki bu işler hiç belli olmazevet yaştab dolayı zaman kaybetme dedi. yumurtan çalışıyır ama desteğe ihtiyaç var dedi. oyle bakalım bir süre bu konuyu rafa kaldıracagım.
Aynen öyle valla iyi ki var burasıinş korktuğun gibi bir şey olmaz
dediğin gibi yeri geliyor insan en samimi arkadaşlarıyla bile durumunu paylaşmıyor burada konuşuyoruz ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?