Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

inş korktuğun gibi bir şey olmaz
dediğin gibi yeri geliyor insan en samimi arkadaşlarıyla bile durumunu paylaşmıyor burada konuşuyoruz ediyoruz

selam canım kızlar, bugun doktora gittim beta hcg 0,5 negatif doktor bu ay cok umıtlıydım rahim kalınlığın cok ıyıdı aslında dedi. sonra tıbben bir sıkıntı gorunmuyor 2 ay klomen kullandık bizdeki surecın bu kadar akışa bırak ya da gec kalmak istemıyorsan çamsakura ivf birimine bir gozuk orda daha detaylı bakılıyor herseye dedi.

bende valla saldım artık yordu da bu süreç olmuyorsa da yapacak bırsey yok napalım kısmet.

infertiliteye mi yönlendirdi yani
hayırlısı olsun kuzum ama bir sefer olmuş yine olur diye düşünüyorum da biraz belli ki uğraş istiyor

Klomen sadece ıkı aymı kullanılıyomus hayırlısı olsun canım ınsallah daha fazla beklemeden olur

infertiliteye mi yönlendirdi yani
hayırlısı olsun kuzum ama bir sefer olmuş yine olur diye düşünüyorum da biraz belli ki uğraş istiyor
evet yaştab dolayı zaman kaybetme dedi. yumurtan çalışıyır ama desteğe ihtiyaç var dedi. oyle bakalım bir süre bu konuyu rafa kaldıracagım.

evet yaştab dolayı zaman kaybetme dedi. yumurtan çalışıyır ama desteğe ihtiyaç var dedi. oyle bakalım bir süre bu konuyu rafa kaldıracagım.
anladım canım hayırlısı olsun tekrardan rafa kaldırınca kendiliğinden gelişir belki bu işler hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…