Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Canım bugun donguyun kacıncı gunu 17 mm yunurta guzel bır yunurta sana soyle bısey anlatayım bu ay klomenle domgumun 14 gununde 16 mm yumurtam vardı demekkı doktor senın doktorun gıbı kendılıgınden catlayacagını anladı ve bana 24 unde gıtmıstım 28 ınde baslayacak sekılde takvım verdı yanı ılıskı ıcın bende dedım ya 16 mm yumurta 2 gune catlar dıye bukadar 4 gun verıyor bır bıldıgı varmıs ve tam takvımın basladıgı gun catladı yunurtam yanı senınkıde buyuk ıntımal 3 gune catlar

Canim 17 mm olması ve dominant demesi gayet iyi bir şey. Ama basıklama işi sanki PCO görünümde vardı ben bir yerde okumuştum yumurtalar birbirini baskiliyor ve çatlamasına mi engel oluyordu ne öyle bir şeydi. İnşallah hemen varirsin bu arada çatlamasına da takip etmeyecek mi

Kız benım doktorum takıp etmedı bıde ılac kullandırıp dusun

Askim 29 kasım sat yani 14 oluyor benim de bugün

Askim 29 kasım sat yani 14 oluyor benim de bugün
Ve canım senın yazdıgım mesajdan aslında kendımınde o gün yumurta boyutunun pcosa ragmen ıyı olduğunun farkına vardım ama doktorum sankı yunurtam 6 mm gıbı bana tavır sergılemıstı. Ne umutlarla gıttıggım odadan aglayarak cıktım esımde okuldaydı aglaya aglaya eve geldım okadar yolu hıc anlamadım bıle hayallerıme umutlarıma agladım

Aaa ben chat gbt ye sordum çatlayacak olmasına delalet dedi tüh ya benim sağ o kadar polikistik sıkışık değildi ama biliyon mu sol çok polikistik inşallah doğru düzgün çatlar zaten eşimin de sperm ileri hız yüzdesi biraz düşük bakalimmm artık

Olacagı varsa allah nasıp ettıyse oluyo gerısırı tırı vırı ıste

Hade inşallah bu yumurta sana bebiş getirir inşallah. Kaçtı ki canim

Yaa belki doktor fazla bekliyordu biliyor musun ama her ilaç her tedavi herkeste aynı etkiyi aynı sürede yapmaz çok yanlış yaklaşmış, iyi doktor en büyük şans gerçekten

Hanımlar bende 8 Aralık akşam silik çizgi ile öğrendim sonrasında 9 Aralık'ta kan verdim 26.93 çıktı bugün 12 Aralık ta 200 çıktı ama sat 6 Kasım 5+1 günlük hamileyim çok düşük değilmi

Eklentiler

• Screenshot_2025-12-12-19-14-17-164_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    22 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…