- 2 Kasım 2025
- 513
- En iyi cevaplar
- 1
- 340
- 18
Askim ben yalancı pozitif beklerken yalancı negatifle bi sok oldumm ki sormaaya sen delisin neden ilk idrarla yaptin jdjxjxjxjxkx
Canım bugun donguyun kacıncı gunu 17 mm yunurta guzel bır yunurta sana soyle bısey anlatayım bu ay klomenle domgumun 14 gununde 16 mm yumurtam vardı demekkı doktor senın doktorun gıbı kendılıgınden catlayacagını anladı ve bana 24 unde gıtmıstım 28 ınde baslayacak sekılde takvım verdı yanı ılıskı ıcın bende dedım ya 16 mm yumurta 2 gune catlar dıye bukadar 4 gun verıyor bır bıldıgı varmıs ve tam takvımın basladıgı gun catladı yunurtam yanı senınkıde buyuk ıntımal 3 gune catlarKızlar ben geldimm, benim testim tam pik değildi hatırlarsanız, sağda hafif ağrım vardı, sağda 17 mm dominant folikül var dedi solda yok ama bu sağdakinin de daha vakti var dedi 2 3 gün falan ben bu günlerde test yapmaya devam ederim artık kontrole gitmiycem bir de üstten basıklaşmış mı ne öyle bir şeyler olmuş tam anlamadım ama çatlar bu yumurta dedi hoca, sırf size test yapıp atayim diye muayeneden önce tuttuğum çişimi hala tutuyorum eve varamadım trafikten
Canim 17 mm olması ve dominant demesi gayet iyi bir şey. Ama basıklama işi sanki PCO görünümde vardı ben bir yerde okumuştum yumurtalar birbirini baskiliyor ve çatlamasına mi engel oluyordu ne öyle bir şeydi. İnşallah hemen varirsinKızlar ben geldimm, benim testim tam pik değildi hatırlarsanız, sağda hafif ağrım vardı, sağda 17 mm dominant folikül var dedi solda yok ama bu sağdakinin de daha vakti var dedi 2 3 gün falan ben bu günlerde test yapmaya devam ederim artık kontrole gitmiycem bir de üstten basıklaşmış mı ne öyle bir şeyler olmuş tam anlamadım ama çatlar bu yumurta dedi hoca, sırf size test yapıp atayim diye muayeneden önce tuttuğum çişimi hala tutuyorum eve varamadım trafikten
Kız benım doktorum takıp etmedı bıde ılac kullandırıp dusunCanim 17 mm olması ve dominant demesi gayet iyi bir şey. Ama basıklama işi sanki PCO görünümde vardı ben bir yerde okumuştum yumurtalar birbirini baskiliyor ve çatlamasına mi engel oluyordu ne öyle bir şeydi. İnşallah hemen varirsinbu arada çatlamasına da takip etmeyecek mi
Askim 29 kasım sat yani 14 oluyor benim de bugünCanım bugun donguyun kacıncı gunu 17 mm yunurta guzel bır yunurta sana soyle bısey anlatayım bu ay klomenle domgumun 14 gununde 16 mm yumurtam vardı demekkı doktor senın doktorun gıbı kendılıgınden catlayacagını anladı ve bana 24 unde gıtmıstım 28 ınde baslayacak sekılde takvım verdı yanı ılıskı ıcın bende dedım ya 16 mm yumurta 2 gune catlar dıye bukadar 4 gun verıyor bır bıldıgı varmıs ve tam takvımın basladıgı gun catladı yunurtam yanı senınkıde buyuk ıntımal 3 gune catlar
Ve canım senın yazdıgım mesajdan aslında kendımınde o gün yumurta boyutunun pcosa ragmen ıyı olduğunun farkına vardım ama doktorum sankı yunurtam 6 mm gıbı bana tavır sergılemıstı. Ne umutlarla gıttıggım odadan aglayarak cıktım esımde okuldaydı aglaya aglaya eve geldım okadar yolu hıc anlamadım bıle hayallerıme umutlarıma agladımAskim 29 kasım sat yani 14 oluyor benim de bugün
Aaa ben chat gbt ye sordum çatlayacak olmasına delalet dedi tüh ya benim sağ o kadar polikistik sıkışık değildi ama biliyon mu sol çok polikistik inşallah doğru düzgün çatlar zaten eşimin de sperm ileri hız yüzdesi biraz düşük bakalimmm artıkCanim 17 mm olması ve dominant demesi gayet iyi bir şey. Ama basıklama işi sanki PCO görünümde vardı ben bir yerde okumuştum yumurtalar birbirini baskiliyor ve çatlamasına mi engel oluyordu ne öyle bir şeydi. İnşallah hemen varirsinbu arada çatlamasına da takip etmeyecek mi
Olacagı varsa allah nasıp ettıyse oluyo gerısırı tırı vırı ısteAaa ben chat gbt ye sordum çatlayacak olmasına delalet dedi tüh ya benim sağ o kadar polikistik sıkışık değildi ama biliyon mu sol çok polikistik inşallah doğru düzgün çatlar zaten eşimin de sperm ileri hız yüzdesi biraz düşük bakalimmm artık
Esiniz ilac kullaniyor mu?Aaa ben chat gbt ye sordum çatlayacak olmasına delalet dedi tüh ya benim sağ o kadar polikistik sıkışık değildi ama biliyon mu sol çok polikistik inşallah doğru düzgün çatlar zaten eşimin de sperm ileri hız yüzdesi biraz düşük bakalimmm artık
Hade inşallah bu yumurta sana bebiş getirir inşallah. Kaçtı ki canimAaa ben chat gbt ye sordum çatlayacak olmasına delalet dedi tüh ya benim sağ o kadar polikistik sıkışık değildi ama biliyon mu sol çok polikistik inşallah doğru düzgün çatlar zaten eşimin de sperm ileri hız yüzdesi biraz düşük bakalimmm artık
Aa neden Allah korusun ya kist olduysa. Gerçekten bazı doktorlar var ya illa her şeyi bizim söylememiz gerekiyorKız benım doktorum takıp etmedı bıde ılac kullandırıp dusun
Yaa belki doktor fazla bekliyordu biliyor musun ama her ilaç her tedavi herkeste aynı etkiyi aynı sürede yapmaz çok yanlış yaklaşmış, iyi doktor en büyük şans gerçektenVe canım senın yazdıgım mesajdan aslında kendımınde o gün yumurta boyutunun pcosa ragmen ıyı olduğunun farkına vardım ama doktorum sankı yunurtam 6 mm gıbı bana tavır sergılemıstı. Ne umutlarla gıttıggım odadan aglayarak cıktım esımde okuldaydı aglaya aglaya eve geldım okadar yolu hıc anlamadım bıle hayallerıme umutlarıma agladım
Proxeed plus kullanıyor 1 ay sonra tekrarlanacak testiEsiniz ilac kullaniyor mu?
Ay onu hatırlamıyorum ama sayı sınırın üstündr olduğu için o biraz dengeler dediler yine de takviye verdiler askimHade inşallah bu yumurta sana bebiş getirir inşallah. Kaçtı ki canim
İnşallah ben de eşime öyle dedim yaa belki bu gördüğümüz bu yumurta bizim bebisimşz olacakHade inşallah bu yumurta sana bebiş getirir inşallah. Kaçtı ki canim
evet canim en gec 1 ocak 30 31 1 gibi simdi ovulasyon takibi yapacagim (test yapmadan )
ay hahahhahah civcivim ya alemsin djdjdjdAskim ben yalancı pozitif beklerken yalancı negatifle bi sok oldumm ki sormaa
canimm hayirli olsun doktora gittin mi ne dediHanımlar bende 8 Aralık akşam silik çizgi ile öğrendim sonrasında 9 Aralık'ta kan verdim 26.93 çıktı bugün 12 Aralık ta 200 çıktı ama sat 6 Kasım 5+1 günlük hamileyim çok düşük değilmi
Yeni ayın konusu açılmadığından belliydievet canim en gec 1 ocak 30 31 1 gibi simdi ovulasyon takibi yapacagim (test yapmadan )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?