- 2 Kasım 2025
- 537
- En iyi cevaplar
- 1
- 348
- 18
Ayy inşallah inşallahHa demek o yüzdenmiş bu dominant çatlar diye dediği. Aklıma not edeyim takip yaptığım zaman bunu da doktoruma diyim doktor bir şok daha yaşasınşaka bir yana umutlu bir yumurta görünüyor
Bak benım ılk tek olan testım 26 kasımda doktor 16 mm dedıkten 2 gun sonra ıkılı olan testlerden alttakı 27 kasım elımde gosterdıgım tek olanda 28 kasım bak nekadar farkedıyor bıyanda pık oldu yanı sende bekle o yuzfenYarın dışarı çıkmazsam dikkat edicem artık bakalımama ben bu seviye koyulul ile 17 mm de beklemezdim şaşırdım
Ay çok teşekkürlerr paylaştığınız için Allah size en yakın zamanda gebelik müjdesi nasip etsin aminn, tamamen rahatladımmBak benım ılk tek olan testım 26 kasımda doktor 16 mm dedıkten 2 gun sonra ıkılı olan testlerden alttakı 27 kasım elımde gosterdıgım tek olanda 28 kasım bak nekadar farkedıyor bıyanda pık oldu yanı sende bekle o yuzfen
Amın canım amın raabbım benıde bunskıntı belırsızlıkten kurtarsınAy çok teşekkürlerr paylaştığınız için Allah size en yakın zamanda gebelik müjdesi nasip etsin aminn, tamamen rahatladımm
Kızlar merhaba, tekrar artışı görmeden yazmak istemedim öncelikle dpo 10 da ilk değerim 72 iki gün sonra 248 çıktı. Bende klasik herkes de olan göğüs kasık ağrısı akıntı bunlar vardı ve ben zaten her ay bunları yaşıyorum.ooo hemen çıkmış bugündeyken de gayet belirgin ya pozitifff hadi gözüğn aydın tebrik ederimburada belirtiler ve aşamaları anlatmak meşhur biliyorsundur senden de bekliyoruzzz
Ben etiketlemeyi beceremedim de bir kaç Kızçe sormuş inşallah görürsünüz kızlar burdan bu mesajı gören beğensin ki ona göre anlayayım gördüğünüzüHayırlı olsun canım belırtılerım neydı ekstra bısyeler yaptınmı
AminnnGözün aydın canım darısı başımıza inşallah
Pekı gebelık belırtılerın ne olduBen etiketlemeyi beceremedim de bir kaç Kızçe sormuş inşallah görürsünüz kızlar burdan bu mesajı gören beğensin ki ona göre anlayayım gördüğünüzü
Şöyle ilk beş ayım vajinusmusla geçti yani ben bi altı aydır denedim sayılır. Üç dört aydır hep ovü kullandım bu ayda öyle.
Ekstra bu ay Hayıt suyu aldım hayır tohumlu civan perçemli karışık macun ve arı sütlü polenli ballı macun. Macunları yalan söylemiyim sadece iki üç gün kullandım.
Fakat suyu her gün içtim sabah akşam birer fincan.
Eşime çakşır suyu aldım o da sadece bir kere kullandı bilirsiniz erkekler biraz rahattır
Benim suyum bitti sonra onunkinden devam ettim bi iki fincan filan sonrasında zaten yumurtalama dönemim geldi bıraktım bi gün öncesinden.
birde bu ay ceviz ağırlıklı tükettim eşimde aynı şekilde.
Ekim ayında doktor bana inositol içerikli proceive F yani Pcos olduğumu söyledi o yüzden verdi.onu içtim o bitti daha öncesinde ocean mumy vardı beş tane kalmıştı ona devam ettim yumurtlamama bi beş gün kala folik asitim kalmadı gidip almadım onun yerine muz kivi kullandım
Bi kaç sefer sadaka verdim burda biri öyle yazmıştı.
zaten sürekli bi şeyler okumaya çalışıyorum birde büyüklerden dua aldım.
Zaten ilşkide adetten sonra gün aşırı değerlendirdik.
Sadece uygulamanın söylediği güne görede yumurtlama ve çatlama günü üst üste değerlendirdik afedersiniz.
Bu şekilde canolar inşallah açıklayıcı olmuştur.Rabb’im kucağınızı boş bırakmasın inşallah sizi çok iyi anlıyorum içinizi hep ferah tutun Ordan burdan duyduğunuz boş sözleri takmayın.
canım şöyle aslında normal adet ağrısı hafif amaPekı gebelık belırtılerın ne oldu
Acilden kan verdim iki kere sadece kadın doğum randevum 19mda canımcanimm hayirli olsun doktora gittin mi ne dedi
Çoook teşekkür ederimayy hayirli olsun umarim surecin cok guzel ilerler
Vifolic ve d vitamini kullanıyorum 4-5 aydır. Koku hassasiyetim ve hafif kasık kramplarım dışında bişey yoktu. Bide dün gece rüyamda bi kız bebeği gördüm biraz gaza gelip ondan yaptım testiAsuuuuu M madammarjinal kızlar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bebislerinizi kucağıniza almak nasip olsun ve darısı inşallah en tez vakitte bize olsun. Belirtileriniz var mıydı ? Regl olacak gibi ağrılarınız ya da ? Süreçten biraz bahseder misiniz kullandığınız takviye yaptığınız ettiğiniz bir şeyler varsa dinlemeye talibiz grupça
Merhabalar siz de kontrole gidecektiniz nasıl geçti kontrolKuzum bu ovülasyon takibi için saatler mi. Ben ilk denediğimde gece-gündüz demeden herhangi bir saatte yapıyordum. Belki ondan hiç pozitif göremedim. Bugün ben de kontrole gideceğim bakalım yazarım buraya da.
Merhaba. Evet gittim. Malesef tahmin ettiğim gibi belirtilerin hepsi yanılsamaymış. Yumurtlamam bile olmamış daha bu ay. Tekrar inositol başladım. Günde 3 kez pikassos. Öncekinde bununla hamile kaldığımı söyledim. Bir de rahim ağzında yara olduğunu söyledi o da engelmiş gebeliğe. Fitil verdi. Bu ay gebelik olmazsa kriyo ile yakacakmış.pikassos ile 6 ay dene olmazsa aşılama dedi.Merhabalar siz de kontrole gidecektiniz nasıl geçti kontrol
Yaa inşallah kolaylıkla olur inositol döngüleri çok güzel düzenliyor inşallah size de faydası olurMerhaba. Evet gittim. Malesef tahmin ettiğim gibi belirtilerin hepsi yanılsamaymış. Yumurtlamam bile olmamış daha bu ay. Tekrar inositol başladım. Günde 3 kez pikassos. Öncekinde bununla hamile kaldığımı söyledim. Bir de rahim ağzında yara olduğunu söyledi o da engelmiş gebeliğe. Fitil verdi. Bu ay gebelik olmazsa kriyo ile yakacakmış.pikassos ile 6 ay dene olmazsa aşılama dedi.
Dongunun kacıncı gunundeydın canımMerhaba. Evet gittim. Malesef tahmin ettiğim gibi belirtilerin hepsi yanılsamaymış. Yumurtlamam bile olmamış daha bu ay. Tekrar inositol başladım. Günde 3 kez pikassos. Öncekinde bununla hamile kaldığımı söyledim. Bir de rahim ağzında yara olduğunu söyledi o da engelmiş gebeliğe. Fitil verdi. Bu ay gebelik olmazsa kriyo ile yakacakmış.pikassos ile 6 ay dene olmazsa aşılama dedi.
Çok sağolunYaa inşallah kolaylıkla olur inositol döngüleri çok güzel düzenliyor inşallah size de faydası olur
Sat 17 kasım canım. 40 güne çıkmıştı son aylarda döngüm.Dongunun kacıncı gunundeydın canım
Adet gunun 17 aralıkmı yanı daha olmadınmıSat 17 kasım canım. 40 güne çıkmıştı son aylarda döngüm.
Yok canım 25-26 Aralık eğer önceki aylar gibi olursa. Belli bir tarih söyleyemiyorum. 30 günde de olabilir,35 de olabilir, 50 gün de olabilir. Pcos var bende günü gününe hiç olmuyorumAdet gunun 17 aralıkmı yanı daha olmadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?