- 19 Eylül 2025
- 464
- 422
- 18
- 28
Geldim geldim geldim kalp kalbe karşıymış@papatya16papatyammmm sen naptinnn geldin mi turkiyeye, @beyazmelek111ozlettin kiz kendini napiyosun nerelerdesin arada bi ses ver jfjfjfjamanbocegi ablaammmm sen naptinnnn Z zeynos11 zeynosum sen nerelerdesin bakimmmmm N nurbrn nurumm senin nasil gidiyor? ve etiketleyemedigim diger arkadaslarimmm hadi toplasinnnn
Ben adet olmadım testımde negstıftı canım gecıkme 4. Gun dpo 15gunaydin canlarimmm nasil gidiyor kac dpodasiniz regl oldunuz mu yeni döngü ne zaman hadi pazar sohbetiiiiiiii
Valla benim 6 gün kaldı regle sıfır belirti sjsjsjjsgunaydin canlarimmm nasil gidiyor kac dpodasiniz regl oldunuz mu yeni döngü ne zaman hadi pazar sohbetiiiiiiii
Belirti aramayın geçen ay lekelenme bile yaşadım ilk defa herkes yerleşme kanaması dedi burada dedim kesin ben hamileyim ama regl oldum belki de kimyasaldı bilemiyorum ama belirti aradıkça beyin seni kandırıyor ona yöneltiyor geçtiğimiz ay izindeydim bu dönemlerde gerçekten feci geçmişti ajdjdjf bu ay çalışıyorum şükür o kadar kafam rahat ki ve bu ay çatlatma iğnem var cuma günü yapmam gerekecek sanırım kontrole gideceğim ocağın ikinci haftası da iş için yurt dışına çıkacağım acaba yapmasam mı diyorum gerçekten kafanın rahat olması gerekiyorValla benim 6 gün kaldı regle sıfır belirti sjsjsjjs
Akşam tekrar yap sıvı alımını durdurup oyle daha sağlıklı olurKızlar benim testler 3 gündür böyle pcostan dolayı mı böyle acaba pik olmuyorcuma günü dominant folikül vardı ve 17 mm di
Bu 3 saattir sıvı almadığım haliAkşam tekrar yap sıvı alımını durdurup oyle daha sağlıklı olur
Canim benim regli agrimdan biraz kivraniyorum progestan dan herhalde az az geliordu sanki bugun artti. Kizlar siz folik asit ne kullniyorsunuz@papatya16papatyammmm sen naptinnn geldin mi turkiyeye, @beyazmelek111ozlettin kiz kendini napiyosun nerelerdesin arada bi ses ver jfjfjfjamanbocegi ablaammmm sen naptinnnn Z zeynos11 zeynosum sen nerelerdesin bakimmmmm N nurbrn nurumm senin nasil gidiyor? ve etiketleyemedigim diger arkadaslarimmm hadi toplasinnnn
Ablam ben solgar kullandım reklam olmasınCanim benim regli agrimdan biraz kivraniyorum progestan dan herhalde az az geliordu sanki bugun artti. Kizlar siz folik asit ne kullniyorsunuz
Değerlendirmelere devam bebeğim durmak yok@papatya16papatyammmm sen naptinnn geldin mi turkiyeye, @beyazmelek111ozlettin kiz kendini napiyosun nerelerdesin arada bi ses ver jfjfjfjamanbocegi ablaammmm sen naptinnnn Z zeynos11 zeynosum sen nerelerdesin bakimmmmm N nurbrn nurumm senin nasil gidiyor? ve etiketleyemedigim diger arkadaslarimmm hadi toplasinnnn
hahaha evet benimde regl bitti ve bu hafta yumurtlama haftammm enerji dolu bi hafta olucak benim icinde xjxnjxGeldim geldim geldim kalp kalbe karşıymışhafta içi ve ctesi girmek benim için çok zor oluyor gece bir göz gezdirmeye calısıyorum ufaktan regl olmuştum bu hafta da yumurtlama haftam umarım bol enerjili geçer jajdjdjdj
canimm stres mi yapiyosun acabaBen adet olmadım testımde negstıftı canım gecıkme 4. Gun dpo 15
daha erken ya belirti icin yerlesmemis bile olabilir suannnValla benim 6 gün kaldı regle sıfır belirti sjsjsjjs
Bugün kocama diyorum bu hafta eve erken gelmeye calısalım subelerde cok yorulmayalım ahdjdjdjjdhahaha evet benimde regl bitti ve bu hafta yumurtlama haftammm enerji dolu bi hafta olucak benim icinde xjxnjx
Kızlar doktor kontrole çağırmadı ama sizce ben yarın gitsem miKızlar benim testler 3 gündür böyle pcostan dolayı mı böyle acaba pik olmuyorcuma günü dominant folikül vardı ve 17 mm di
ben folidoce kullaniyordum ama bitti almadim henuzCanim benim regli agrimdan biraz kivraniyorum progestan dan herhalde az az geliordu sanki bugun artti. Kizlar siz folik asit ne kullniyorsunuz
ay bende akinti takibi yapiyorum bakalim gecen ay tam tutturmustum bu ay tutturabilecek miyim jdjdjdjDeğerlendirmelere devam bebeğim durmak yokbir yandan akıntı bekliyorum beklemedeyim
evet evet bol vitamin depolayin enerjinizi koruyun jdjdjdBugün kocama diyorum bu hafta eve erken gelmeye calısalım subelerde cok yorulmayalım ahdjdjdjjd
Cuma 17 mmm ise bugün 19mm olması lazım yarın bir git bence catlamış mı onu öğrenirsinKızlar doktor kontrole çağırmadı ama sizce ben yarın gitsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?