Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar galıba reglm baslıycak sankı ıc camasırımda nokta kadar kahvelık gordum yabas yavas sokulurde bu ay kı cılem bıter ınsallah

Kızlar galıba reglm baslıycak sankı ıc camasırımda nokta kadar kahvelık gordum yabas yavas sokulurde bu ay kı cılem bıter ınsallah
Belirsizlik mahvediyor insanı olsan rahatlarsın yine gebe olmadığını bile bile regl gelmemesi sinir bozucu bende de olmuştu ben baya geciktim doktor hormonlara da baktı bişey yok zıkkım gelmeyince de gelmiyor

10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah
Merhaba rica etsem yardımcı olur musunuz önceki ay için gebelik testi yaptım üç çizgi çıktı kafam karıştı ne olabilir bu

Eklentiler

• IMG_20251214_205907.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 27
Belirsizlik mahvediyor insanı olsan rahatlarsın yine gebe olmadığını bile bile regl gelmemesi sinir bozucu bende de olmuştu ben baya geciktim doktor hormonlara da baktı bişey yok zıkkım gelmeyince de gelmiyor
Canım dıyorumya pcosum var gecen sene ılk bebek denerken 4 ay 10 gune kadar gecıtı doktora gıdıyorum bısey yok dıyolar hormonlar hersey normal dıyolar meger bende pcos varmıs en son memlekete gıtttım yazın orda 8 gun gecıktım doktorlar pcos dedı sonra bıdahada ben gecımmedım bı zamana kadar bana takvıye basladırlar belkıde onlar sayesınde gecıkmedım o yuzden bu ay combınol bole yapınca umut ettım agrılarım oluyo regl gelmıyo umudum arttı

bozuk bence

D dodo1234 ben dün gece geldim belçikada çok yoğunumdum yazamadım yolculuktu derken internetim yoktu yine olmadı bugün anca kendimi topladım başım çok ağrıdı sen napıyosun canım benim

Herkese merhaba. İyi geceler dilerim

Reglime 3 gün var. Klasik regl öncesi kasık batmaları dışında bence bir belirtim yok. Bat 17-18 aralık olan arkadaşlarım varsa, sizler ne durumdasınız?

Umarım yakında güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…