Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

iste baska markaya bile yonelemiyorum ki keske birakabilsem kafada bitmiyor suan benim maalesefff

aşkım iyi bi doktora denk gelmişsin bak oda ayni seyi söylüyor biraz kilo vermen gerekiyosa ver canim yapicak hic birseyin yok maalesef

ayy insallahhhh bizde burdan devam ederizzz

benim hafiften sol kasikta agrilarim başladı hadi bakalim gazamiz mubarek ola jfjfjfjx
Kiz döngünün kısa olması da ne güzel bisi ben daha reglken test zamanınızdı simdi ovulasyonda beraberizz neyse en azından bat larımız yakın oluyor ama düsün ki sizin 3 kere regl olduğunuz sürede ben 2 kez oluyomusum onu anladım benim dpo 1 çarşamba günü olucak di mi bu arada bugün ovulasyon akıntım var t ve c çizgisi birbirine eşit

aslinda bi yandan da kisa olmasi iyi degil cunku kısıtlı bir suremiz oluyor aslinda o yuzden de bu ay ust uste degelrendiriyorum, onceden yaptigim lh testlerinde pik ve siliklesme genelde 2 gun sürüyordu ve gun aşırı degerlendirmede bir gunu tek degerlendirebiliyordum o yuzden bu ayda bu sekilde degerlendirmeyi düşünüyorum, siliklestigi gunu 1. gun olarak alabilirsin ben oyle yapiyordum ayni gun siliklesirse de ertesi günü 1 dpo olarak al, benim daha belli degil akintim cogalmadi henuz ufak bi artis var simdilik takipteyim

hatta 1 yada 2 kere ayni gun siliklesme yaşamıştım ben, doktor gun aşırı demişti gecen ay o sekilde denedim olmadi bu ayda bu sekilde deneyecegim bakalim ne olacak, acaba bugun lh testi alsam mi diye düşünüyorum zaten her gun degerlendiricem en azindan bata emin olurum ama bilemedim kararsizim hâlâ

o zaman 07.12 de pik gördüm 08.12 de silikleşmeye başlamasından itibaren sayıyorum dpo 8 deyim :) teşekkürler
evet canim, mesela ben kasim 21de yogun akinti gördüm ertesi gun kesildi 22 kasımı 1 dpo olarak aldim ve tam 14. gun regl oldum yani bence o şekilde, sen yine 1 2 gun oynama payi ver 7 yada 8 dpo diyebilirsin evet

Bebisim doğru haklisin valla ama benim geçtiğimiz günler kesinlikle ovulasyon değilmis muhtemelen pcos var diye test hep koyu çıkıyordu bugünkü akıntıları yaşayınca anladım, tek korkum bugün çatlama olursa değerlendiremem eşim bugün evde yok yarın sabah gelicek şimdi bu akıntıyı yaşayınca dedim ki diğerleri yalanmisss geçen ayda ovulasyonu kaçırmışım hayırlısı olsun artik bebisim , düsün ki ben 13 kasımdan itibaren hamile olmadığımı biliyordum ama reglim de başlamadı ve o zamandan beri bu döngüyü bekliyorum 29 unda regl oldum bu döngünüm 17. Günü bekle bekle ağaç oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…