Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Dodo benimde 31 Aralık diyor regle ovülasyon yapıyorum 4 gündür ilk çok silikti bugün baya koyu

Dünden beri de baya ağrım var kasıklarda ilişkiye girebilecek gibi de hissetmiyorum zamanı kaçırmak ya istemiyorum
aşkım değerlendir yumurtlamadan kaynaklıdır belki en azından bugün ve yarın ara ver sonraki günü gün aşırı değerlendir bana kalsa 3 gün daha verimli diye biliyordum ama sperm kalitesi düşüyormuş ,ağrın neden oluyor acaba regl dönemlerin çok sancılı mıdır?

Dodo benimde 31 Aralık diyor regle ovülasyon yapıyorum 4 gündür ilk çok silikti bugün baya koyu
benimde 30 31 en geç 1 ocak ben hep en geç olani baz aliyorum yumurtlamama gore de tahmini gun belirliyorum, atsana bi bakalim testlerineee

her gün değerlendirmek sperm kalitesini etkiler diyor doktorlar ve forumdaki çoğu kişi iki günde bir de sağlıklı olabilir belki :) daha önce hiç gebelik yaşamış mıydın sen?

Bu ay reglim çok erken geldi zaten çok ta yoğun geldi normalde de regl dönemlerim sancılı oluyor hiç akıntı vs olmamıştı yumurtlamadım diye tahmin ediyorum şimdi akıntım var iki gündür bugün özellikle şeffaf akıntı var

ayni seriyse cikarma ihtimali cok yüksek o testten ve b good dan canim cok yandi insallah vardir ama sonrasinda uzulmemek için baska markayla dene bu arada eger varsa testin koyulugu gunune gore iyi canım
Spiralimi Kasım ayının başında çıkardım ve 6 buçuk yıldır yapışıp kalmış bir spiraldi. Zaten hemen üstüne regl oldum . Acabaaa diyorum o spiral çıkınca bir hormon değişikliğinden test pozitif çıkabilir mi ki . Kafamda deli sorular

umarım bu son ay sana şans getirir bence yumurtan çok büyük ve çatlamaya hazırlanıyor onun sancısı bende de böyle oluyor arada sancılı geçiyor inşallah tutar

Öyle yapicam motivasyon kraliçesi

her gün değerlendirmek sperm kalitesini etkiler diyor doktorlar ve forumdaki çoğu kişi iki günde bir de sağlıklı olabilir belki :) daha önce hiç gebelik yaşamış mıydın sen?
yok canim yaşamadım ilk olacak, gecen ay gun aşırı ilerledim ve benim döngülerim kısa mesela
gecen ay kendimi takip etmeseydim yumurtlamami kacirabilirdim 4 gun erken yumurtlamam oldu biliyorum o şekilde daha sağlıklı ama bu ay bu sekilde deneyeceğim isimi garantiye almak istiyorum fjxjjdndndnjd

yani sanmiyorum ama artik herseyi dusunebiliyoruz maalesef eger istiyorsan inşallah vardir

benimde ilk bu ay bende gün aşırı ilerlemeye çalıştım açıkçası ovulasyon testinden de bişey anlamadım geçen ekim ayında kimyasal gebelik düşüğü yaşadım ve bu ay da pik olmadı tam bende o 2 günü değerlendiremedim bak görsel ekli pikte olmadı bence ama

evet pik olmamis ama birakmasaydin testi belki gec yumurtlama olacak devam etseydin

evet pik olmamis ama birakmasaydin testi belki gec yumurtlama olacak devam etseydin
hevesim kaçınca bıraktım düşükten sonra ilk reglimi gördüm kası 24 te doktor ilk regliden sonra denersen hemen tutar ilk aylarda dedi ama bilmiyorum pikte olmadı hissiyatta yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…