Dodo benimde 31 Aralık diyor regle ovülasyon yapıyorum 4 gündür ilk çok silikti bugün baya koyubende 5 aralıkta regl oldum yeni döngüye başladım işte simdi en geç 1 ocak bat görünüyor suan yumurtlama takibi yapiyorum kendimi takip ediyorum yani testle değil ve her gunu değerlendirerek gidiyorum, gecen ay gun aşırı ilerledim bu ayda hergun olarak ilerleyeceğim esimde de bende de herhangi bir sorun yok cok sukur bakalim 10 ayi geride biraktik bu ay ne olacak bekliyoruz
aşkım değerlendir yumurtlamadan kaynaklıdır belki en azından bugün ve yarın ara ver sonraki günü gün aşırı değerlendir bana kalsa 3 gün daha verimli diye biliyordum ama sperm kalitesi düşüyormuş ,ağrın neden oluyor acaba regl dönemlerin çok sancılı mıdır?Dünden beri de baya ağrım var kasıklarda ilişkiye girebilecek gibi de hissetmiyorum zamanı kaçırmak ya istemiyorum
ayni seriyse cikarma ihtimali cok yüksek o testten ve b good dan canim cok yandi insallah vardir ama sonrasinda uzulmemek için baska markayla dene bu arada eger varsa testin koyulugu gunune gore iyi canımDeneyeceğim ama üst üste üç tane pozitif çıkarır mı ki .
Çıkartmaması lazım ama aritmed yapabiliyor böyle şeyler :)Deneyeceğim ama üst üste üç tane pozitif çıkarır mı ki .
benimde 30 31 en geç 1 ocak ben hep en geç olani baz aliyorum yumurtlamama gore de tahmini gun belirliyorum, atsana bi bakalim testlerineeeDodo benimde 31 Aralık diyor regle ovülasyon yapıyorum 4 gündür ilk çok silikti bugün baya koyu
her gün değerlendirmek sperm kalitesini etkiler diyor doktorlar ve forumdaki çoğu kişi iki günde bir de sağlıklı olabilir belki :) daha önce hiç gebelik yaşamış mıydın sen?bende 5 aralıkta regl oldum yeni döngüye başladım işte simdi en geç 1 ocak bat görünüyor suan yumurtlama takibi yapiyorum kendimi takip ediyorum yani testle değil ve her gunu değerlendirerek gidiyorum, gecen ay gun aşırı ilerledim bu ayda hergun olarak ilerleyeceğim esimde de bende de herhangi bir sorun yok cok sukur bakalim 10 ayi geride biraktik bu ay ne olacak bekliyoruz
Bu ay reglim çok erken geldi zaten çok ta yoğun geldi normalde de regl dönemlerim sancılı oluyor hiç akıntı vs olmamıştı yumurtlamadım diye tahmin ediyorum şimdi akıntım var iki gündür bugün özellikle şeffaf akıntı varaşkım değerlendir yumurtlamadan kaynaklıdır belki en azından bugün ve yarın ara ver sonraki günü gün aşırı değerlendir bana kalsa 3 gün daha verimli diye biliyordum ama sperm kalitesi düşüyormuş ,ağrın neden oluyor acaba regl dönemlerin çok sancılı mıdır?
Spiralimi Kasım ayının başında çıkardım ve 6 buçuk yıldır yapışıp kalmış bir spiraldi. Zaten hemen üstüne regl oldum . Acabaaa diyorum o spiral çıkınca bir hormon değişikliğinden test pozitif çıkabilir mi ki . Kafamda deli sorularayni seriyse cikarma ihtimali cok yüksek o testten ve b good dan canim cok yandi insallah vardir ama sonrasinda uzulmemek için baska markayla dene bu arada eger varsa testin koyulugu gunune gore iyi canım
umarım bu son ay sana şans getirir bence yumurtan çok büyük ve çatlamaya hazırlanıyor onun sancısı bende de böyle oluyor arada sancılı geçiyor inşallah tutarBu ay reglim çok erken geldi zaten çok ta yoğun geldi normalde de regl dönemlerim sancılı oluyor hiç akıntı vs olmamıştı yumurtlamadım diye tahmin ediyorum şimdi akıntım var iki gündür bugün özellikle şeffaf akıntı var
Öyle yapicam motivasyon kraliçesibazen oluyor mesela dun yaptigim ovu testlerine baktim 2 tanesi tam koyulasma olmadan silikleşmeye baslamis bazen yumurta istenilen buyukluge gelmiyor olabilir yada yumurtlamiyor olabilir yada catlamiyordur vs her ay yumurtlayip catlamiyor yumurta yani bide boyle her ayin belli bir gununde yumurtlama olmadigini dusunursek doktorların neden bir yil verdigini anliyorum, bende gecenlerde oturdum düşündüm gercekten duzgun birsekilde istedigim gibi degerlendirememisim son 3 4 ayimi ilkdefa gectigimiz dongude degerlendirdim hsg den sonra zaten hic denk gelmedi yumurtlmaya falan derken bugune kadar geldim o yuzden kafam gercekten cok rahatladi, aşırı rahat ve relaxim suann, olsun baakkk o gune geldin sen aksam da bi test yap bak bakalim ne durumdasin
yok canim yaşamadım ilk olacak, gecen ay gun aşırı ilerledim ve benim döngülerim kısa meselaher gün değerlendirmek sperm kalitesini etkiler diyor doktorlar ve forumdaki çoğu kişi iki günde bir de sağlıklı olabilir belki :) daha önce hiç gebelik yaşamış mıydın sen?
yani sanmiyorum ama artik herseyi dusunebiliyoruz maalesef eger istiyorsan inşallah vardirSpiralimi Kasım ayının başında çıkardım ve 6 buçuk yıldır yapışıp kalmış bir spiraldi. Zaten hemen üstüne regl oldum . Acabaaa diyorum o spiral çıkınca bir hormon değişikliğinden test pozitif çıkabilir mi ki . Kafamda deli sorular
İstiyorum inşallahhh vardır inşallah isteyen hepimize nasip olsunyani sanmiyorum ama artik herseyi dusunebiliyoruz maalesef eger istiyorsan inşallah vardir
baska turluu yapamayiz kiiii motive olucaz ve birbirimizi motive edicez ki ilerleyebilelimmmmmmmÖyle yapicam motivasyon kraliçesi
Olmuş benceKızlar ilki dün diğeri bugün yaptım Pik olmuş mu yumurtam sizce
amiinnnİstiyorum inşallahhh vardır inşallah isteyen hepimize nasip olsun
benimde ilk bu ay bende gün aşırı ilerlemeye çalıştım açıkçası ovulasyon testinden de bişey anlamadım geçen ekim ayında kimyasal gebelik düşüğü yaşadım ve bu ay da pik olmadı tam bende o 2 günü değerlendiremedim bak görsel ekliyok canim yaşamadım ilk olacak, gecen ay gun aşırı ilerledim ve benim döngülerim kısa mesela
gecen ay kendimi takip etmeseydim yumurtlamami kacirabilirdim 4 gun erken yumurtlamam oldu biliyorum o şekilde daha sağlıklı ama bu ay bu sekilde deneyeceğim isimi garantiye almak istiyorum fjxjjdndndnjd
kiz bende senin atmani bekliyorum arada gormemisim fjjdjfjfjfjf evet olmus canimm degerlendir bugün mutlakaaaKızlar ilki dün diğeri bugün yaptım Pik olmuş mu yumurtam sizce
evet pik olmamis ama birakmasaydin testi belki gec yumurtlama olacak devam etseydinbenimde ilk bu ay bende gün aşırı ilerlemeye çalıştım açıkçası ovulasyon testinden de bişey anlamadım geçen ekim ayında kimyasal gebelik düşüğü yaşadım ve bu ay da pik olmadı tam bende o 2 günü değerlendiremedim bak görsel eklipikte olmadı bence amaEki Görüntüle 3685750
hevesim kaçınca bıraktımevet pik olmamis ama birakmasaydin testi belki gec yumurtlama olacak devam etseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?