belki döngün değişmiştir canim ki buyuk olasılıkla oyle olmuş muhtemelen de gec yumurtlama olmustur senin cunku hic koyulasma olmamis buda daha başlamamış demek oluyor aslinda keske birakmasaydin, peki hic kasik agrisi veya akinti takibi falan yaptin mihevesim kaçınca bıraktımdüşükten sonra ilk reglimi gördüm kası 24 te doktor ilk regliden sonra denersen hemen tutar ilk aylarda dedi ama bilmiyorum pikte olmadı hissiyatta yok
Evet en büyük şok benle eşime oldu resmen o kadar olay yaşadık kaza bile yaptık ama tutunmayı başarmış bebeğim
kasık ağrım bu 07.12 olan gün oldu belki gündüz olmuştur testi akşam 7 de yapmıştım çünkü onun dışında şeffaf akıntım ve kasık ağrım olmadı pekbelki döngün değişmiştir canim ki buyuk olasılıkla oyle olmuş muhtemelen de gec yumurtlama olmustur senin cunku hic koyulasma olmamis buda daha başlamamış demek oluyor aslinda keske birakmasaydin, peki hic kasik agrisi veya akinti takibi falan yaptin mi
Garantici birisi :)yok canim yaşamadım ilk olacak, gecen ay gun aşırı ilerledim ve benim döngülerim kısa mesela
gecen ay kendimi takip etmeseydim yumurtlamami kacirabilirdim 4 gun erken yumurtlamam oldu biliyorum o şekilde daha sağlıklı ama bu ay bu sekilde deneyeceğim isimi garantiye almak istiyorum fjxjjdndndnjd
Tebrikkkk ederimmmmKızlar sabah gittim kan verdim dayanamadım. Beta hcg 90.4 çıktı
Ya şöyle ki benim de ayın 10 11 inde kaskk ağrım ve hafif akıntım vardı doktora gittim yumurta takibi için daha bir kaç günü var dedi cuma günü, 2 gün hiçbr şey olmadı ne ağrı ne akıntı testler de pik değildi, bugün birden akıntım başladı test de sanırım akşam pik olur bence de en azından 1 hafta daha devam edin mesela mevsim geçişlerinde adetlerimiz uzar ya diyelim ki 40 gün sonra olduk ilk adetten bu yumurtlama 26. Hün olmuş demek çünkü adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor , dodo nun da dediği gibi döngünüz değişmiş olabilir her akıntı her zaman yumurtlamayı işaret etmiyorkasık ağrım bu 07.12 olan gün oldu belki gündüz olmuştur testi akşam 7 de yapmıştım çünkü onun dışında şeffaf akıntım ve kasık ağrım olmadı pek
Bugün gidince yapayım o halde en son 12.12 de yaptım son testiYa şöyle ki benim de ayın 10 11 inde kaskk ağrım ve hafif akıntım vardı doktora gittim yumurta takibi için daha bir kaç günü var dedi cuma günü, 2 gün hiçbr şey olmadı ne ağrı ne akıntı testler de pik değildi, bugün birden akıntım başladı test de sanırım akşam pik olur bence de en azından 1 hafta daha devam edin mesela mevsim geçişlerinde adetlerimiz uzar ya diyelim ki 40 gün sonra olduk ilk adetten bu yumurtlama 26. Hün olmuş demek çünkü adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor , dodo nun da dediği gibi döngünüz değişmiş olabilir her akıntı her zaman yumurtlamayı işaret etmiyor
Her sağlıklı kadında da anovulatuar yani yumurtlama olmaksızın döngü oluyor yani gerçekten hiç ovulasyon olmamış olabilir ama gebelik planladığımız için takip etmekte fayda var , ha eğer en az 2 günde 1 ilişki varsa yine şart değil ama geç olsa da ovulasyon oluyor bazen ben onu anlatmak istedim , dün de ben çok strese girmiştim çünküBugün gidince yapayım o halde en son 12.12 de yaptım son testi
anladiim canim gun asiri ilerliyosan denk gelir illa ki ama gec yumurtlama ihtimalini de atlamakasık ağrım bu 07.12 olan gün oldu belki gündüz olmuştur testi akşam 7 de yapmıştım çünkü onun dışında şeffaf akıntım ve kasık ağrım olmadı pek
her zaman bdjdjdGarantici birisi :)
hayırlısı olsun canım olmadı ocak ayını daha dikkatli takip edicez :)anladiim canim gun asiri ilerliyosan denk gelir illa ki ama gec yumurtlama ihtimalini de atlama
canım ben 11-12 ekimde 4+5 günlük bir erken gebelikte düşük yaşadım regli gibi oldu ve 6 gün sürdü ve tekrar 24 kasımda regl oldum bu ay ona da bağlıyorum birazHer sağlıklı kadında da anovulatuar yani yumurtlama olmaksızın döngü oluyor yani gerçekten hiç ovulasyon olmamış olabilir ama gebelik planladığımız için takip etmekte fayda var , ha eğer en az 2 günde 1 ilişki varsa yine şart değil ama geç olsa da ovulasyon oluyor bazen ben onu anlatmak istedim , dün de ben çok strese girmiştim çünkü
Yaa inşallah erkenden sağlıkla tekrar nasip eder rabbimcanım ben 11-12 ekimde 4+5 günlük bir erken gebelikte düşük yaşadım regli gibi oldu ve 6 gün sürdü ve tekrar 24 kasımda regl oldum bu ay ona da bağlıyorum biraz
ciddi misin sen :) valla salmak en iyisi ama tüp bebekte şansınız çok yüksek bir probleminiz olmadığı için bence de belki doğru zaman gelmemiştir bir çocuğunuz vardı o nasıl olduuhellooo canım G Gmzlicglar dod cevap vermış sana :) ben de tüp bebeğe baslasam mı dıye dusunuyorumondan dolayı takıp falan saldım yani
evet evet hayirlisi olsun nasibimiz ne zamansa o zaman olur bakalimhayırlısı olsun canım olmadı ocak ayını daha dikkatli takip edicez :)
ablaam yorulmasin dedim hdjjjjx tup bebek miiiii ciddi misinhellooo canım G Gmzlicglar dod cevap vermış sana :) ben de tüp bebeğe baslasam mı dıye dusunuyorumondan dolayı takıp falan saldım yani
Kız o doğal yolla korunmayı bırakınca 2. ayda olduciddi misin sen :) valla salmak en iyisi ama tüp bebekte şansınız çok yüksek bir probleminiz olmadığı için bence de belki doğru zaman gelmemiştir bir çocuğunuz vardı o nasıl olduuay anlamıyorum ne zormuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?