Alsimist hanım siz hepimizin ablası mısınız
Zaten enerjiniz asla böylr ileri yas değil kii yansıyan hepiniz küçüksünüz yazınca böyle yazdimmuhtemelen canım kendini pek abla hissetmeyen ablalardan. Ama 41 oldum yenilerde...
Hepimizden inşaAllah canım. Sağolasın. Sen de herkesin sahip olmak isteyeceği kardeş figürüsün çook tatlı ve nazikZaten enerjiniz asla böylr ileri yas değil kii yansıyan hepiniz küçüksünüz yazınca böyle yazdimbir de hepimise ablalık yapıyorsun bizi dinliyorsun moral veriyosun fikir veriyosun Allah razı olsun gerçekten benim hiç sahip olamadığım abla figürü gibi (ilk çocuğum:))
Asla söylemeyin hatta inşaAllah başarırsanız kilo vermeye çalıştığınızı dahi söylemeyin.Fark edilirse de aaaa öyle mi farkında değilim gibi konuşun.Bende de insülin direnci ve Pcos vardı.Eşimde de varikosel o ameliyat oldu.Doktorlar bana kilo kilo kilo dediler.Diyetisyenle çalışmaya başladım ve kimseye söylemedim görenlere de hareketim arttı gibisinden konuştum.Ağustos ayından bu yana sağlıklı beslenme inositol takviyesi ve bol hareketle Allah’a şükürler olsun bu ay çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.Ama inanıyorum ki herkes bizim için aynı iyi niyette değil.Size de bu süreçte kolaylıklar diliyorumkızlar siz olsanız arkadaşlarınıza söyler miydiniz bugün doktora gittim böyle böyle dedi cuma günü hsg ye gircem vs. diye.
ben söylemekten biraz çekiniyorum hem kendileri gebe kalınca özeniyorum sanıyorlar gibime geliyor hem de ne var sende abarttın hemen böyle işlere kalkıştın dicekler diye de çekiniyorum. çünkü onlarda diyorlar zayıfla olur diye sonra dicekler biz sana dedik zayıfla olur diye sen gittin gereksiz işlemlere girdin yine zayıflama var işin ucunda olacaksa zayıfladığın için olacak kafasına girecekler diye de şey ediyorum ya
Aaa çok teşekkürlerrHepimizden inşaAllah canım. Sağolasın. Sen de herkesin sahip olmak isteyeceği kardeş figürüsün çook tatlı ve nazikenerjin de çok güzel.
Yaşımız kaç olursa olsun hislerimiz güzel olsun, cıvıl cıvıl olsun inşaAllah. Ben de zaman mefhumu hiç yok. Çok şükür hayatı kaliteli yaşamaya çalışıyorum...
Canın benim çok teşekkür ederim fikirlerini benimle paylaştığın içinAsla söylemeyin hatta inşaAllah başarırsanız kilo vermeye çalıştığınızı dahi söylemeyin.Fark edilirse de aaaa öyle mi farkında değilim gibi konuşun.Bende de insülin direnci ve Pcos vardı.Eşimde de varikosel o ameliyat oldu.Doktorlar bana kilo kilo kilo dediler.Diyetisyenle çalışmaya başladım ve kimseye söylemedim görenlere de hareketim arttı gibisinden konuştum.Ağustos ayından bu yana sağlıklı beslenme inositol takviyesi ve bol hareketle Allah’a şükürler olsun bu ay çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.Ama inanıyorum ki herkes bizim için aynı iyi niyette değil.Size de bu süreçte kolaylıklar diliyorum
Tebrik ederim umarım sağlıklı ilerler. Ovulasyon testi yaptınız mı merak ediyorum nasıl çıktığını daKızlar reglime 3 gün var bugün erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi oluştu
14-15’i pik sayardım. Ben de hiç t’yi daha koyu görmedimBenim çetele bu sekilde kızlar hic t yi c den koyu görmedim ama olsun eşit olması da yeter ben de çişime sahip çıksaydım biraz olurdu belki
Aaa çok sevindim kız sen Allah tarafından beni rahatlatmak ve müjdeli haberler vermek üzere mi gönderildin ya yerimm yerim seni14-15’i pik sayardım. Ben de hiç t’yi daha koyu görmedimeşitlik ya da çok yakınlık yeterli daha neeyy. Mesailer başlasınn
Lh bakmasak akıntı takibi yapacaktık yani doğru değil mi? Zaten belirtilerin de ben burdayım anlaa daaa diyor. Böyle sevinceğini bilsem daha önce davranırdım aşkım civcivimAaa çok sevindim kız sen Allah tarafından beni rahatlatmak ve müjdeli haberler vermek üzere mi gönderildin ya yerimm yerim seni
Teşekkürler aslında hiç takip yapmadım olursa bu ikinci çocuğum olacak kızımda çok uğraşmıştık evlendikten 4 yıl sonra doğal şekilde hamile kaldım şuan 4,5 yaşında geçen yıl şubatta kürtaj oldum 1 yıldır düşünmüyorduk geçen ay denedik tutmadu bu ay sanırım tuttu farkındayım belirtilerimden ama korkuyorum yine hüsrana uğramaktan reglim o kadar düzenli oluyor ki o yüzden erken farkediyorumTebrik ederim umarım sağlıklı ilerler. Ovulasyon testi yaptınız mı merak ediyorum nasıl çıktığını da
Kötü düşünmeyin inşallah bu sefer güzel ilerler sağlıcakla kucağınıza alırsınızTeşekkürler aslında hiç takip yapmadım olursa bu ikinci çocuğum olacak kızımda çok uğraşmıştık evlendikten 4 yıl sonra doğal şekilde hamile kaldım şuan 4,5 yaşında geçen yıl şubatta kürtaj oldum 1 yıldır düşünmüyorduk geçen ay denedik tutmadu bu ay sanırım tuttu farkındayım belirtilerimden ama korkuyorum yine hüsrana uğramaktan reglim o kadar düzenli oluyor ki o yüzden erken farkediyorum
Civciv hanımcım sizin akıntı nasıl şuan, ben de aynen sizin testlerdeki durumdayım tamamen kopkoyu olmadı ama bu geceyi mi değerlendirsem yarını mı bilemedim. Akıntıya göre karar vericiiim:)
Benim akıntı bugün sabah yoğunlaştı açıkçası dün ve ondan önceki gün belirgin yoktu , tam yumurta akı ve böyle 3 cm kadar uzayan yapıda hep bir ıslaklık hissi var , ben dün değerlendirdim bir de yarın değerlendireceğim dün akıntım olmadığı için bana yarın daha kritik gibi geldi siz dünü değerlendirdiniz mi inşallah tutar bu döngü ikimizin deeCivciv hanımcım sizin akıntı nasıl şuan, ben de aynen sizin testlerdeki durumdayım tamamen kopkoyu olmadı ama bu geceyi mi değerlendirsem yarını mı bilemedim. Akıntıya göre karar vericiiim:)
Ben dünü değerlendirmedim eşim bugün geldi, iki gün burada. Bugün çok koyu değil ama yarın pik olur sanırım. Akıntım pek yok bugün. Kısmet artıkBenim akıntı bugün sabah yoğunlaştı açıkçası dün ve ondan önceki gün belirgin yoktu , tam yumurta akı ve böyle 3 cm kadar uzayan yapıda hep bir ıslaklık hissi var , ben dün değerlendirdim bir de yarın değerlendireceğim dün akıntım olmadığı için bana yarın daha kritik gibi geldi siz dünü değerlendirdiniz mi inşallah tutar bu döngü ikimizin deebat aynıyız o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?