Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

muhtemelen canım kendini pek abla hissetmeyen ablalardan. Ama 41 oldum yenilerde...
Zaten enerjiniz asla böylr ileri yas değil kii yansıyan hepiniz küçüksünüz yazınca böyle yazdim bir de hepimise ablalık yapıyorsun bizi dinliyorsun moral veriyosun fikir veriyosun Allah razı olsun gerçekten benim hiç sahip olamadığım abla figürü gibi (ilk çocuğum:))

Hepimizden inşaAllah canım. Sağolasın. Sen de herkesin sahip olmak isteyeceği kardeş figürüsün çook tatlı ve nazik enerjin de çok güzel.
Yaşımız kaç olursa olsun hislerimiz güzel olsun, cıvıl cıvıl olsun inşaAllah. Ben de zaman mefhumu hiç yok. Çok şükür hayatı kaliteli yaşamaya çalışıyorum...

Asla söylemeyin hatta inşaAllah başarırsanız kilo vermeye çalıştığınızı dahi söylemeyin.Fark edilirse de aaaa öyle mi farkında değilim gibi konuşun.Bende de insülin direnci ve Pcos vardı.Eşimde de varikosel o ameliyat oldu.Doktorlar bana kilo kilo kilo dediler.Diyetisyenle çalışmaya başladım ve kimseye söylemedim görenlere de hareketim arttı gibisinden konuştum.Ağustos ayından bu yana sağlıklı beslenme inositol takviyesi ve bol hareketle Allah’a şükürler olsun bu ay çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.Ama inanıyorum ki herkes bizim için aynı iyi niyette değil.Size de bu süreçte kolaylıklar diliyorum

Aaa çok teşekkürlerr

Ay kizlar ya ben bugun detayli kan sayimi yaptirdim aslinda hcg ye de oyle baktirdim neyse benim tiroid 530 cikmis ya. Ust sinir limiti 30. Chat gpt ye sordum gebelikte tutunma sikintisi faln olur iste yumurtlama dengesiz olur adet duzensizligi yapar falan dedi tam da 45 gunde adet olmusum yani. Bide tiroid cikti basima. Var mi tecrubesi olan?

Canın benim çok teşekkür ederim fikirlerini benimle paylaştığın için

Benim çetele bu sekilde kızlar hic t yi c den koyu görmedim ama olsun eşit olması da yeter ben de çişime sahip çıksaydım biraz olurdu belki

Eklentiler

• 1000049781.webp
    84 KB · Görüntüleme: 24
Benim çetele bu sekilde kızlar hic t yi c den koyu görmedim ama olsun eşit olması da yeter ben de çişime sahip çıksaydım biraz olurdu belki
14-15’i pik sayardım. Ben de hiç t’yi daha koyu görmedim eşitlik ya da çok yakınlık yeterli daha neeyy. Mesailer başlasınn

14-15’i pik sayardım. Ben de hiç t’yi daha koyu görmedim eşitlik ya da çok yakınlık yeterli daha neeyy. Mesailer başlasınn
Aaa çok sevindim kız sen Allah tarafından beni rahatlatmak ve müjdeli haberler vermek üzere mi gönderildin ya yerimm yerim seni

Aaa çok sevindim kız sen Allah tarafından beni rahatlatmak ve müjdeli haberler vermek üzere mi gönderildin ya yerimm yerim seni
Lh bakmasak akıntı takibi yapacaktık yani doğru değil mi? Zaten belirtilerin de ben burdayım anlaa daaa diyor. Böyle sevinceğini bilsem daha önce davranırdım aşkım civcivim

Tebrik ederim umarım sağlıklı ilerler. Ovulasyon testi yaptınız mı merak ediyorum nasıl çıktığını da
Teşekkürler aslında hiç takip yapmadım olursa bu ikinci çocuğum olacak kızımda çok uğraşmıştık evlendikten 4 yıl sonra doğal şekilde hamile kaldım şuan 4,5 yaşında geçen yıl şubatta kürtaj oldum 1 yıldır düşünmüyorduk geçen ay denedik tutmadu bu ay sanırım tuttu farkındayım belirtilerimden ama korkuyorum yine hüsrana uğramaktan reglim o kadar düzenli oluyor ki o yüzden erken farkediyorum

Kötü düşünmeyin inşallah bu sefer güzel ilerler sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Civciv hanımcım sizin akıntı nasıl şuan, ben de aynen sizin testlerdeki durumdayım tamamen kopkoyu olmadı ama bu geceyi mi değerlendirsem yarını mı bilemedim. Akıntıya göre karar vericiiim:)
Benim akıntı bugün sabah yoğunlaştı açıkçası dün ve ondan önceki gün belirgin yoktu , tam yumurta akı ve böyle 3 cm kadar uzayan yapıda hep bir ıslaklık hissi var , ben dün değerlendirdim bir de yarın değerlendireceğim dün akıntım olmadığı için bana yarın daha kritik gibi geldi siz dünü değerlendirdiniz mi inşallah tutar bu döngü ikimizin dee bat aynıyız o halde

Ben dünü değerlendirmedim eşim bugün geldi, iki gün burada. Bugün çok koyu değil ama yarın pik olur sanırım. Akıntım pek yok bugün. Kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…