• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar merhabalar tekrar ben😁ama bu sefer cok mutluyum doktorumla bızaat telefonda gorustum hıc gıtmedım tavsıye uzerıne buldugum bır doktor ve okadsr tatlıydıkı kusum dıyerek konustu ve okadsr ıcımı rahatlattıkı kızlar haftaya salı hsg mı cekcek ve bana adetımın besıncı gunu letrozol letu galıba ılacı baslıycak bes gun ıcıcem 6. Gun kontrol edıcek ve aynı zamanda ogun benım rahım fılmımıde cekıcek hıcbır sıkıntı olmayacagını soyledı hsg den sonra ılıskının yasak olmadıgınıda söyledi yumurta yeterlı bıyuta gelıncede Catlatma ıgnesı vuracak ve ben esımın yanına gelecegım yasadıgım yerde ımkanların kısıtlı oldugunu soyledım ve oda burda calıstıgını ve herseye hakım oldugunu soyledı bana cok guzel motıveler verdı yarın bınıp memlekete gıdıcem carsamba gunude doktorla goruscem muayne edıp ılacımı yazacak haftayada hsg mı cekcek kızlar ıcıme bır umut dustu hsg den sonra ıhtımal artıyor ve letu catlatmada kullanacagın ıcın sansın daha yuksek olur dedı allahım ınsallah ınsallah mutlu habeler bızlerede nasıp olur kızlar🥳🥳 D dodo1234 @zeynos11 C civcivella24
çokkk sevindim mutlulugunu yasamak o kadar güzel ki siz boyle umut dolunca ben mutlu oluyorum bak ne guzel doktor elinden gelen herseyi yapıyor insallah guzel sonuclar alicaksin bu ay canimmm💖💖💖💖💖

çokkk sevindim mutlulugunu yasamak o kadar güzel ki siz boyle umut dolunca ben mutlu oluyorum bak ne guzel doktor elinden gelen herseyi yapıyor insallah guzel sonuclar alicaksin bu ay canimmm💖💖💖💖💖
Insallah canım ıcıme bır umut dustu umarım yunurtalar erken buyur bu seferde hemen gelırım esımım yanıma

Kız o doğal yolla korunmayı bırakınca 2. ayda oldu :D kendi kendime nazar ettim :D:D valla bilmiyorum 13 aydır olmuyor artık napayım bir araştırayım bakayım:D
Ben bu aydan sonra forumu da bırakıcam ovulasyon takibini de sallıcam olursa ocakta size şubatta yazarım aşkolar :)

bende bazen çok gezince kendimi overthink yaparken buluyorum :D :KK70:
ay o oluyir tabiki hepimizde ama kafayi da dagitabiliyorum burda bennn guzel haberlerle mutlu oluyorum icimi döküyorum yeni seyler ogreniyorum yeri geliyor üzülüyorum yeri geliyor mutlu oluyorum normal hayatimda payalsmadigim seyleri paylaşıyorum bizi bizden baska kimse anlamiyor çünkü o yuzdne bilmiyorum arkadaşlarim bana iyi geliyor😅

ay o oluyir tabiki hepimizde ama kafayi da dagitabiliyorum burda bennn guzel haberlerle mutlu oluyorum icimi döküyorum yeni seyler ogreniyorum yeri geliyor üzülüyorum yeri geliyor mutlu oluyorum normal hayatimda payalsmadigim seyleri paylaşıyorum bizi bizden baska kimse anlamiyor çünkü o yuzdne bilmiyorum arkadaşlarim bana iyi geliyor😅
evet bazı kişilerle iyi ki tanışmışım sende onlardan biri oldun diğer insanlar anlamıyor ve bazen bence sen çok takıyorsun diyorlar burda içini döküyor insan

Kızlar merhabalar tekrar ben😁ama bu sefer cok mutluyum doktorumla bızaat telefonda gorustum hıc gıtmedım tavsıye uzerıne buldugum bır doktor ve okadsr tatlıydıkı kusum dıyerek konustu ve okadsr ıcımı rahatlattıkı kızlar haftaya salı hsg mı cekcek ve bana adetımın besıncı gunu letrozol letu galıba ılacı baslıycak bes gun ıcıcem 6. Gun kontrol edıcek ve aynı zamanda ogun benım rahım fılmımıde cekıcek hıcbır sıkıntı olmayacagını soyledı hsg den sonra ılıskının yasak olmadıgınıda söyledi yumurta yeterlı bıyuta gelıncede Catlatma ıgnesı vuracak ve ben esımın yanına gelecegım yasadıgım yerde ımkanların kısıtlı oldugunu soyledım ve oda burda calıstıgını ve herseye hakım oldugunu soyledı bana cok guzel motıveler verdı yarın bınıp memlekete gıdıcem carsamba gunude doktorla goruscem muayne edıp ılacımı yazacak haftayada hsg mı cekcek kızlar ıcıme bır umut dustu hsg den sonra ıhtımal artıyor ve letu catlatmada kullanacagın ıcın sansın daha yuksek olur dedı allahım ınsallah ınsallah mutlu habeler bızlerede nasıp olur kızlar🥳🥳 D dodo1234 @zeynos11 C civcivella24
Ayy çok sevindimm bebisss inşallah hayırlısıyla bu döngüde olurr yaa çok sevindim bugün hepimizin karşısına çok iyi doktorlar çıktı hamdolsun 💖

evet bazı kişilerle iyi ki tanışmışım sende onlardan biri oldun diğer insanlar anlamıyor ve bazen bence sen çok takıyorsun diyorlar burda içini döküyor insan
canim tesekkur ederim bende seni iyiki tanımışım 🙏🏿💖💖 ve evet gerçekten anlamiyorlar sen cok takiyosan kafana takma cocugu dusunme dusununce olmuyor daha erken zaten yillarca olmayan var vs. bunlarin hepsini bende biliyorum ama ne hissettigimi ne yaşadığımı sen anlayamazsin yasamadigin icin bilemezsin

canim tesekkur ederim bende seni iyiki tanımışım 🙏🏿💖💖 ve evet gerçekten anlamiyorlar sen cok takiyosan kafana takma cocugu dusunme dusununce olmuyor daha erken zaten yillarca olmayan var vs. bunlarin hepsini bende biliyorum ama ne hissettigimi ne yaşadığımı sen anlayamazsin yasamadigin icin bilemezsin
aynen öyle çevremde benden sonra evlenen herkes ilk aylardan hamile kaldı ben 1 yıl istemedim şimdi istiyorum bir ara oldu çok sevindik ama o da düşükle sonuçlanınca ister istemez yıpranıyor insan birilerine bahsetmeye de hasret kaldım hemen bencelerle başlayan beylik cümleler,teoriler,öneriler....

Kuzum ben hsgden sonra 1 hafta antibiyotik kullandım ve ilişki yasaktı

Ya şöyle ki benim de ayın 10 11 inde kaskk ağrım ve hafif akıntım vardı doktora gittim yumurta takibi için daha bir kaç günü var dedi cuma günü, 2 gün hiçbr şey olmadı ne ağrı ne akıntı testler de pik değildi, bugün birden akıntım başladı test de sanırım akşam pik olur bence de en azından 1 hafta daha devam edin mesela mevsim geçişlerinde adetlerimiz uzar ya diyelim ki 40 gün sonra olduk ilk adetten bu yumurtlama 26. Hün olmuş demek çünkü adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor , dodo nun da dediği gibi döngünüz değişmiş olabilir her akıntı her zaman yumurtlamayı işaret etmiyor
Sıvı alımına dikkat ettin mi canım ovülasyon yaparken

Kendini testlerle strese sokuyosun git doktora kurtul aşkım ya
Ay yok kiz bugün takmiyorum sordukları için yazdim ama testler cidden benlik değil çatlasa da çatlamasa da önemli değil benim için gidersem bile kendi doktoruma gidemem çünkü üstüne basa basa bu ay gelmene gerek yok dedi utanirim 🐣

Back
X