- 8 Eylül 2021
- 1.006
- 614
- 73
evet ya acaba dogru mu kız onlarhahaahh girdin mi çıkamıyorsun değil mi sayfadan bayağı sarıyor
Yok askim yaa sadece çok kısa sürmesine şaşırdım yoksa pazar değerlendirmiştim yani içeride sperm falan vardiysa olmustur inşallahhemen karalar bağlama illa beş gün boyunca akıntı mı olması lazımmm
Günaydın. Yazdıklarını okurken boğazım düğümlendi. Çok zor şeyler yaşamışsın,hep güçlü kalmışsın. Bu kadar güçlü olmak zorunda değilsin hala kendini tutup isyan etmemeye çalışman bile zor. İnsan bazen kırılmak ister. Allahın gücü sonsuz, bizler insanız ama bizim kalbimiz kırılır,ağlarız,neden deriz. Hepsi o kadar insani ki. Bu kadar yükü sessizce taşımak zorunda değilsin bu seni içten içe daha çok streslendirir. Bir şey ısrarla olmuyorsa daha iyisi olacağındandır benim de buna inancım sonsuz. Sen hep paylaş hep içini dök burada binlerce arkadaşın var. Sen paylaştıkça,rahatladıkça bedenin, ruhun hafifleyecek.Günaydın kızlar, biraz içimi dökebilir miyim? Bugün dpo 11 ve gebelik testlerim yine negatif, 37 yasindayim, üç kaybim var en sonuncusunu yedi aylıkken kaybettim (önce ki kayıplarımin sebebi araştırılıp onlem alınmıştı ama bir anda hiç bir sorun yokken travmatik şekilde onu da kaybettim), hiç çocuğum yok... Üç gebeliğim de doğal oldu aslında ama artık olmuyor... Negatif çiktigi için asla isyan etmem Allah'a bin şükür, Allah evladın iyisini sağlıklısıni uzun ömürlüsunu nasip etsin.. vefalı evlat verecegi zaman gebeligi nasip etsinama birazcık umudum kırıldı gibi, iş yerinde hamile olanlarla sohbet edilirken ben üzülmeyeyim diye bakışlarını kaçıran insanları gördükçe biraz daha üzülüyorumm... Beni üzmek istemiyorlar tabi doğal olarak çünkü kaybim da daha çok yeni aslında 9 ay falan oldu... Amh değeri düşük dört ay önce 0.59 çıkmıştı. Bugün de böyle bir gun işte. İçimi dökmek için yazdım sadece...
Tamam canım benim çok sağolgünaydın canım yeterli eğer takviyenin içinde 400 varsa ayriyeten tekrar kullanmana gerek yok
merhaba B Bilemedimmkiiii yaşadıklarını tahmin edemeyiz tabi ama seni anlıyorumGünaydın kızlar, biraz içimi dökebilir miyim? Bugün dpo 11 ve gebelik testlerim yine negatif, 37 yasindayim, üç kaybim var en sonuncusunu yedi aylıkken kaybettim (önce ki kayıplarımin sebebi araştırılıp onlem alınmıştı ama bir anda hiç bir sorun yokken travmatik şekilde onu da kaybettim), hiç çocuğum yok... Üç gebeliğim de doğal oldu aslında ama artık olmuyor... Negatif çiktigi için asla isyan etmem Allah'a bin şükür, Allah evladın iyisini sağlıklısıni uzun ömürlüsunu nasip etsin.. vefalı evlat verecegi zaman gebeligi nasip etsinama birazcık umudum kırıldı gibi, iş yerinde hamile olanlarla sohbet edilirken ben üzülmeyeyim diye bakışlarını kaçıran insanları gördükçe biraz daha üzülüyorumm... Beni üzmek istemiyorlar tabi doğal olarak çünkü kaybim da daha çok yeni aslında 9 ay falan oldu... Amh değeri düşük dört ay önce 0.59 çıkmıştı. Bugün de böyle bir gun işte. İçimi dökmek için yazdım sadece...
doğru canım adam nasıl paylaşsın insanlar nasıl yazsın o kadar ankarada popüler bir doktorr ama ünü türkiyeye ve gurbetçilere yayılmış takipçi sayısı nerdeyse 1 milyon adamın yaaevet ya acaba dogru mu kız onlar
doğru canım adam nasıl paylaşsın insanlar nasıl yazsın o kadar ankarada popüler bir doktorr ama ünü türkiyeye ve gurbetçilere yayılmış takipçi sayısı nerdeyse 1 milyon adamın yaa
birde herkeste aynı etki olacak olumlu sonuç olacak diye bir kaide yok ki denemeden bilemezsin
evet eşle beraber kullanılanlarda var. sadece kadın reserve paketi falanda var. amh düşüklüğü için reserve paketi veya tek başına reserve takviyesini bir deneyebilirsin bencehayır dusuk amhlılerı gordukce dun gaza geldım hahahayalnız çok pahalı ya bu ayı bir atlatayım bir de onu denerım belkı anasını satayım:
eş paketlerine baktım da eşlerde mı kullanıyor anlamadım hiç o kısmı:)
Bende aynı iki ay diyetisyene gittim en son gene , yine de veremedim kilo takılıp kaldım düşündükçe daha da kilo alıyorum sankiBirlikte başlayalım kuzum benim de çok kilom var diyetisyene gittim ama uymadım listeye. Ben de başlamak istiyorum
bugün bende gittim diyetisyene ama pek sarmadı nedense ya ne bileyim çok hoşuma gitmediBende aynı iki ay diyetisyene gittim en son gene , yine de veremedim kilo takılıp kaldım düşündükçe daha da kilo alıyorum sanki
evet eşle beraber kullanılanlarda var. sadece kadın reserve paketi falanda var. amh düşüklüğü için reserve paketi veya tek başına reserve takviyesini bir deneyebilirsin bence
sadece reserve kutusu değil canım paket demişler ahahaha kandırma kendiniii jhfkgbjkbyazıştım kız demin eşimin sprem testını sordular attım Yumurta Rezervinzi artırmaya destek Rezerv 3 aylık paket önerebiliriz yazmışlarsadece rezerv kutusu için dedi herhaşde
sadece reserve kutusu değil canım paket demişler ahahaha kandırma kendiniii jhfkgbjkb
o paketler bence de pahalı oluyor ya ama denemekte fayda var diye düşünüyorum
merhaba kimyasaldan sonra korundun mu?Kızlar bısey dıcem benım bat 22aralık dün cok az sekılde ara ara kahverengı leke geldı gece boyu suana kade bısey gelmemıs ilk defa böyle bır sey basıma gelıyo kasım ayında kımyasal gebelık gecırdım onun kalıntılarımıdır?neyın nesıdır bılen varmj
Korunmadım yokmerhaba kimyasaldan sonra korundun mu?
Merhaba bu aradamerhaba kimyasaldan sonra korundun mu?
Kızlar güncelleme yapayım mesajım arada kaynadı. Bat günüm bugün hala gelen giden yok çok değişik bir döngü geçiyorum bir şeyler oluyor ama ne bilmiyorum kan verdim ve kendi aile hekimim oturmuyordu başkasına gitmek zorunda kaldım. Sinirimi bozdu şansa ilk denedigimiz zamanda tahlil için ona gitmistim neyse durumu anlattım ne kadar evlisiniz 1 yıldır dedim tüp bebek yapın hiç uğraşmayin dedi şaka gibi gerçekten herkes doktor olmamalı. Bu arada kızlar aile hekimi ve hemşirelerinden daha çok bilgiye sahibiz hiçbir şey bilmiyorlar ya da biz çok şey biliyoruzKızlar regle 2 gün vardı daha sabah 8 de pembe bir leke gördüm sonra sıvı olarak aktı daha sonra bir iki kere peçeteye yumurta akıntısi gibi ama renkli böyle sarımsı geldi. Bu saat oldu hiçbir şey yok. Bu ilk kez başıma geliyor normalde reglim sökülür bir şekilde gelirdi ki bu ay hiç stres yapmadım niye böyle oldu ya bir bu eksikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?