Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Benim de bugün yumurtlama günüm ve az önce değerlendirdik hala yatar pozisyondayım hayırlı olsun bundan sonraki süreç sana da dodocum

İnşallah Rabbim size en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin. Mesajınızı görüp gerçekten içtenlikle dua ettim. Allah’tan ümit kesilmez siz elinizden geleni yapın takdir O’nun

İnşallah Rabbim size en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin. Mesajınızı görüp gerçekten içtenlikle dua ettim. Allah’tan ümit kesilmez siz elinizden geleni yapın takdir O’nun
Ayyy Allah razı olsun Allah'ım size de burada ki isteyen herkese de kolaylıkla sağlıklı, iyi evlat nasip etsin tez zamanda evladı olanların da uzun sağlıklı güzel omurleri olsun duanız beni sevindirdi saolun

Gonal F ve ovitrelle ücreti neydi peki hatırlıyor musun
Gonalf 900 unit olan 10500 tl ovitrelle de 1300 tl lerdeydi. Eczacı toplam 10000 tl den vermişti. Ama hepsini kullanmadım gonalf in 400 ü kaldı. Dozunuza göre daha düşük unitlerinden de alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…