- 25 Kasım 2025
- 303
- 241
- 18
- 29
ben yasadim canimm gobek deligi ve çevresine kisa suruyor aralikli oluyor dimii progesteron oldugunu düşünüyorumbenim 2-3 gündür göbek deliğime iğne batar gibi bişiler oluyor normalde olmazdı hiç yaşayan var mı?
Nasıl 29 aralık kız benim 12-13 ü akıntım vardı benim bat kaç o zamanaskimlar benim akıntı azaldi ve beyazimsi olmaya basladi bugun yumurtlama günüm ve ayni zamanda catlama ihtimali olan gunum yarin 1 dpo olarak başlıyorum ay hadi gazamiz mubarek olsunnn yeni BAT 29 ARALIK (ben her ihtimale karsi garanti olsun diye bugun ve yarini da degerlendirecegim hdjdjdjd)
Evet kısa kısa ama böyle bi içimi gıdıklıyor batıyor gibi hiç olmazdıben yasadim canimm gobek deligi ve çevresine kisa suruyor aralikli oluyor dimii progesteron oldugunu düşünüyorum
İnşallah hepimiz içinSağlıkla bekletmeden gelsin o halde miniş
Dimi bence de ya bakalım yarın söylerAllah Allah daha ne verebilir ki? Demir falan verir b12 verir aklımagelen bunlar
Evet haklısın sen bakma dodoya o adetiniz geçince yapın diyen talimatlar gibiDodo bana yapma diyorama zaten döllenme olduysa 12-13 ünde 24 ü artık 11 geçmiş olcak
Ayy inşaAllah canım yaa rüyadan güzel gerçeklerin olsunDün rüyamda 3 tane erkek bebişim vardı 1 i büyük diğer ikisi ikizdi ikizler 40 günlük falandı eşim kucağına alıyordu fotoğraf çekiyordum kızlar sabah kalkıp bayağı bi ağladım bu aradainşallah gelecek olan bebislerimize delalettir siparişimiz yoldadır inşallah ahahah :)
Hahaha ay alemsin. Yapistirrraskimlar benim akıntı azaldi ve beyazimsi olmaya basladi bugun yumurtlama günüm ve ayni zamanda catlama ihtimali olan gunum yarin 1 dpo olarak başlıyorum ay hadi gazamiz mubarek olsunnn yeni BAT 29 ARALIK (ben her ihtimale karsi garanti olsun diye bugun ve yarini da degerlendirecegim hdjdjdjd)
Papatyam ben hep offlineyim iznim bitti işe döndüğüm için çok bağımsızım şuan tahminen yumurtlama dönemindeyim ama takip bile edemiyorum ovü var yapamıyorum nasıl yoğunum sen tahmin et jajxjxjxnxBatı bekleyebilecek gücü kendimde bulamayabilirim ama ben zaten normal şartlarda 29 günlük döngüye göre gelirse 28 aralık olcak 31 günlüğe göre gelirse 31 aralık bat gösteriyor bende 24 ü test deniyeyim diyorum işteha bir de zaten ayın 24ü ilişkiden sonra 11 gün olmuş oluyor akıntımda yok son ilişki olduğunda akıntım vardı ve ertesi gün durdu bence luteal fazda bitmiş olur
D dodo1234alsimist B beyazmelek111 @zeynos11
Aminnnn hepimizin inşallah askimmAyy inşaAllah canım yaa rüyadan güzel gerçeklerin olsun
askim yarin 1 dpo olarak sayiyorum iste sende yogun akintinin ertesi gunu azaldiysa 1 dpo olarak alNasıl 29 aralık kız benim 12-13 ü akıntım vardı benim bat kaç o zaman
benimde hic olmazdi da 2 3 aydir oluyor bende deEvet kısa kısa ama böyle bi içimi gıdıklıyor batıyor gibi hiç olmazdı
ya hahah bende sana eşlik ederim diye demistim jfjdjfjfDodo bana yapma diyorama zaten döllenme olduysa 12-13 ünde 24 ü artık 11 geçmiş olcak
hahahahaha napim kiz yaaaa mecburr jfjfjfjfHahaha ay alemsin. Yapistirrr
yaaa hahah size iyilikte yaramiyo aglicam xjxjxjxjxnjxxkcnjfjfnfkdkdjsksEvet haklısın sen bakma dodoya o adetiniz geçince yapın diyen talimatlar gibi
melegimmm ben bugun yumurtladimm gıt gıt gudaaakkkk yarin 1 dpo fjfjjcmfkxmxkxkxkxkxPapatyam ben hep offlineyim iznim bitti işe döndüğüm için çok bağımsızım şuan tahminen yumurtlama dönemindeyim ama takip bile edemiyorum ovü var yapamıyorum nasıl yoğunum sen tahmin et jajxjxjxnx
Kolay gelsin canım sana iyi haberlerini bekliyoruzPapatyam ben hep offlineyim iznim bitti işe döndüğüm için çok bağımsızım şuan tahminen yumurtlama dönemindeyim ama takip bile edemiyorum ovü var yapamıyorum nasıl yoğunum sen tahmin et jajxjxjxnx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?