olmaz kiz nasil olur ayni olamayiz ki sen ne zaman yumurtladin ben bugunnn jfjjfjxjxkxmd
Anladım canım. Bana pek bir şey vermemişlerdi.Yumurta kalitesi için omega 3 koenzim q10 inositol vs tavsiye ediyorlar doktorlar aslında yas için de değil genel olarak öneriliyor deniliyor ki kimyasal gebelikler yumurta ya da sperm kalitesi düşük olunca da oluyor , bir nevi bunu da engellemek için
Aynen bizi de bilgilendirirsinDimi bence de ya bakalım yarın söyler
Tabi yarın randevumdan sonra iletirim size deAnladım canım. Bana pek bir şey vermemişlerdi.
Aynen bizi de bilgilendirirsin
Verdim dpo11 de bugün verdim 30 çıktı beta çok erken dedi aynı kanı tekrarla dedi ama ben öyle daha sitresli olacağını tahmin ediyorum onun için pazartesiye kadar kan vermiyicemCanım zaten ilk kanda çıkıyor beta hcg daha sonra idrarda çıkıyor. Ben direkt kan vermeni öneririm
Ben ovitrelle kullandım. Çatlama iğnesinden çatlama anına kadar akıntım fazlaydı sonrasında da azalarak devam ettiKızlar bu ay Letu veya ovitrelle kullanan var mı acaba aranızda ? Bir de catlamadan sonra akıntı nasıl oluyor benim catlamadan sonra üçüncü günüm. Bir de solda iki yumurtam vardı acaba ikiz mi olur diye de düşünüyorum. O kadar istiyorum ki hayırlı sağlıklı bir bebeğim olshn diye artık iki olsa da başımız üstüne diyorum
Ne zaman kullandınız sonrasında ne oldu? Bir yıl denemeden sonra nihayet tedaviye başladık çok heyecanlıyımBen ovitrelle kullandım. Çatlama iğnesinden çatlama anına kadar akıntım fazlaydı sonrasında da azalarak devam etti
Benimde 2 gün önce fln akıntım vardı bi de arada kasıklarıma Ağrı giriyordu yumurtlama görmüş olabilir miyim 5 Aralık adet oldum 8 Aralık bittimelegimmm ben bugun yumurtladimm gıt gıt gudaaakkkk yarin 1 dpo fjfjjcmfkxmxkxkxkxkx
Bende 12-13 aralıkta akıntı vardı sonra geçtiolmaz kiz nasil olur ayni olamayiz ki sen ne zaman yumurtladin ben bugunnn jfjjfjxjxkxmd
Hem akıntı hem ağrı bence yumurtlama bu ay ben de letu ve ovitrelle kullandım uzun zamandır ilk defa bu ay inanılmaz ağrı hissettim sol kasığımda. Tam da ovitrelleden 36-40 saat sonra yani catlamadan sonra ağrı kesildiBenimde 2 gün önce fln akıntım vardı bi de arada kasıklarıma Ağrı giriyordu yumurtlama görmüş olabilir miyim 5 Aralık adet oldum 8 Aralık bitti
Aşılama yaptırdık biz dün beta hcg 90 çıktı bakalım yarında vereceğim kan. Umarım düzgün artış olurNe zaman kullandınız sonrasında ne oldu? Bir yıl denemeden sonra nihayet tedaviye başladık çok heyecanlıyım
Bizim bu ay da yumurtlama günümüz aynı canım zma ben çatladığını düşünmüyorum henüzaskimlar benim akıntı azaldi ve beyazimsi olmaya basladi bugun yumurtlama günüm ve ayni zamanda catlama ihtimali olan gunum yarin 1 dpo olarak başlıyorum ay hadi gazamiz mubarek olsunnn yeni BAT 29 ARALIK (ben her ihtimale karsi garanti olsun diye bugun ve yarini da degerlendirecegim hdjdjdjd)
Yaa ay maşallah maşallahAşılama yaptırdık biz dün beta hcg 90 çıktı bakalım yarında vereceğim kan. Umarım düzgün artış olur
12. Günde öğrendik. 3ünde çatlama ve aşışama olmuştu. Çok sağolun inşallah yarın da güzel haberlerle gelirimYaa ay maşallah maşallahdarısı bizlere olsuunn. Dpo kaçta öğrendiniz
İnşallah12. Günde öğrendik. 3ünde çatlama ve aşışama olmuştu. Çok sağolun inşallah yarın da güzel haberlerle gelirimhepiniz dualarımdasnız
Önerecek yok muKızlar en güvenilir ovulasyon testi markası önerir misiniz
Canım ben de çok hakim değilim ama bence ocean polysitol iyi ben de bu ay onu aldım
Bir gebenin günlüğü kullanıyorum canım benÖnerecek yok mu
Özel olmayacaksa aşılama fiyatları ne kadar acaba ?12. Günde öğrendik. 3ünde çatlama ve aşışama olmuştu. Çok sağolun inşallah yarın da güzel haberlerle gelirimhepiniz dualarımdasnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?