Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Anladım canım. Bana pek bir şey vermemişlerdi.
Dimi bence de ya bakalım yarın söyler
Aynen bizi de bilgilendirirsin

Canım zaten ilk kanda çıkıyor beta hcg daha sonra idrarda çıkıyor. Ben direkt kan vermeni öneririm
Verdim dpo11 de bugün verdim 30 çıktı beta çok erken dedi aynı kanı tekrarla dedi ama ben öyle daha sitresli olacağını tahmin ediyorum onun için pazartesiye kadar kan vermiyicem

Kızlar bu ay Letu veya ovitrelle kullanan var mı acaba aranızda ? Bir de catlamadan sonra akıntı nasıl oluyor benim catlamadan sonra üçüncü günüm. Bir de solda iki yumurtam vardı acaba ikiz mi olur diye de düşünüyorum. O kadar istiyorum ki hayırlı sağlıklı bir bebeğim olshn diye artık iki olsa da başımız üstüne diyorum

Ben ovitrelle kullandım. Çatlama iğnesinden çatlama anına kadar akıntım fazlaydı sonrasında da azalarak devam etti

Ben ovitrelle kullandım. Çatlama iğnesinden çatlama anına kadar akıntım fazlaydı sonrasında da azalarak devam etti
Ne zaman kullandınız sonrasında ne oldu? Bir yıl denemeden sonra nihayet tedaviye başladık çok heyecanlıyım

Benimde 2 gün önce fln akıntım vardı bi de arada kasıklarıma Ağrı giriyordu yumurtlama görmüş olabilir miyim 5 Aralık adet oldum 8 Aralık bitti
Hem akıntı hem ağrı bence yumurtlama bu ay ben de letu ve ovitrelle kullandım uzun zamandır ilk defa bu ay inanılmaz ağrı hissettim sol kasığımda. Tam da ovitrelleden 36-40 saat sonra yani catlamadan sonra ağrı kesildi

Bizim bu ay da yumurtlama günümüz aynı canım zma ben çatladığını düşünmüyorum henüz

Canım ben de çok hakim değilim ama bence ocean polysitol iyi ben de bu ay onu aldım
Yanına omepa omega 3+ koenzim q10 ubikinol öneririm (ikisi bir arada)
D vitaminini de venatura d3k2 alabilirsin
Sabah aç karna ocean polysitol içersin
İlk öğününle de Omega ile d3k2 gündüz alırsın
Gece yatacağına yakın magnezyum alırsın önerim ava octomag
Demirin de eksikse onu da tamamlarsın takviye ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…