Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

D dodo1234 ya ben çok anlamıyorum ovu. testi de yapmadan deniyorum.. Şimdi Sat 27 Kasım benim akıntılar 9- 10 Aralıkta da başladı ama az az 13 14 biraz daha belirgin 15 16 da da iç çamaşırı ıslatacak şekildeydi.. Bat 25 Aralık gözüküyor şimdi ben Dpo kaçtayım peki tahminen ??

Akıntılarda şeffaf olan akıntı ne zamandı peki

akintinin kivami önemli canim yumurta aki gibi uzayan akintin hangi gun geldiyse ertesi gunden 1 dpo sayabilirsin

ya benim yumurtalar saka mii jfjxjxjjxx bugun yine yumurta aki gibi akıntım oldu hala yumurtlamamisim galiba benim bat 1 gun ileri atti sanirim fjxjdjdjkdodm

bak mesela bende anlamıyorum pek akıntı takibinden ama yumurtlama zamanı hafif regl gibi sancılar olup geçiyor

akintinin kivami önemli canim yumurta aki gibi uzayan akintin hangi gun geldiyse ertesi gunden 1 dpo sayabilirsin
canım ona göre baz alırsak benimde geç oldu yumurtlama testte çift göremeyince ypmadım 2 gün sonra baya seffaf yoğun akıntı oldu 1 gün sürdü geçti ve ben moralim bozuk diye değerlendirmedim offf

canım benim regl bu ay düşükten geç olduğu için uygulama ve chatgpt ona istinaden 24 aralık verdi bende gecikme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum dengem şaştı 2 aydır
benimde ekim kasim sıkıntılıydı aralik normaldi olur oyle kimyasal gebelik düşük bunlar etkiler tabiiki, anladim sen en gec tarihini belirliyosun ki net olsun

canım ona göre baz alırsak benimde geç oldu yumurtlama testte çift göremeyince ypmadım 2 gün sonra baya seffaf yoğun akıntı oldu 1 gün sürdü geçti ve ben moralim bozuk diye değerlendirmedim offf
olabiliyor bazen gec yumurtlama mesela ben dun sandim ama akintim bugunde yumurta aki gibi oldu chat catlamak uzere diyor hjffjjxx

benimde ekim kasim sıkıntılıydı aralik normaldi olur oyle kimyasal gebelik düşük bunlar etkiler tabiiki, anladim sen en gec tarihini belirliyosun ki net olsun
testi de elimden geldiğince geç yapıp boşa umutlanmak istemiyorum o durum daha yıpratıcı bana göre

Benim 15 i şeffaf uzayan akıntım geldi dün ve bugün hafif ıslaklık ve minik kremsi akıntı var ben başladım dpo saymaya hayırlısı artık D dodo1234 sen bir ovülasyon alıp yap bakalım nasıl görünüyor

bak mesela bende anlamıyorum pek akıntı takibinden ama yumurtlama zamanı hafif regl gibi sancılar olup geçiyor
O zaman sulu akıntının önemi yok bittiğine mi işaret ki..

9 10 gibiyse 8 10 daki iliski gayet yeterli insallah olur
Hadi inşallah canım hepimiz bu ay güzel haber alalım..

Benim şu an hiç bi belirtim yok göğüsler falan normal sadece ara ara karın ağrısı çok fazla gaz sorunu ara ara acıkma halsizlik birazcık idrar sıklığı.. Ya da hep böyleydi bu ay odaklanınca fark ediyorum üfff beklemek ne yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…