bat 21 yada 22 aralik olur o zamanaşkım o zaman pik 07.12 de oldu 08.12 de silikleşti onu da saymazsak 09.12 den itibaren 9 olmaz mı yine
Aile olunca evde insanın modu da olmuyor canı çekmiyor sankivalla benim umudum yok bu ay verimsiz geçtiocak ayına inşallah bi de gelen giden bitmedi (eşimin ailesi 3 haftadır bizde) hal öyle olunca
Akıntılarda şeffaf olan akıntı ne zamandı peki
akintinin kivami önemli canim yumurta aki gibi uzayan akintin hangi gun geldiyse ertesi gunden 1 dpo sayabilirsin
canım benim regl bu ay düşükten geç olduğu için uygulama ve chatgpt ona istinaden 24 aralık verdi bende gecikme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum dengem şaştı 2 aydırbat 21 yada 22 aralik olur o zaman
bak mesela bende anlamıyorum pek akıntı takibinden ama yumurtlama zamanı hafif regl gibi sancılar olup geçiyor
canım ona göre baz alırsak benimde geç oldu yumurtlama testte çift göremeyince ypmadım 2 gün sonra baya seffaf yoğun akıntı oldu 1 gün sürdü geçti ve ben moralim bozuk diye değerlendirmedimakintinin kivami önemli canim yumurta aki gibi uzayan akintin hangi gun geldiyse ertesi gunden 1 dpo sayabilirsin
benimde ekim kasim sıkıntılıydı aralik normaldi olur oyle kimyasal gebelik düşük bunlar etkiler tabiiki, anladim sen en gec tarihini belirliyosun ki net olsuncanım benim regl bu ay düşükten geç olduğu için uygulama ve chatgpt ona istinaden 24 aralık verdi bende gecikme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum dengem şaştı 2 aydır
Sanki 9-10 gibiydi peçeteye sildikçe geldi.. Ayy öğreneceğim çok şey var o zaman 8 ve 10 da ilişki olabildi sadece bu ay geçti o zamanAkıntılarda şeffaf olan akıntı ne zamandı peki
olabiliyor bazen gec yumurtlama mesela ben dun sandim ama akintim bugunde yumurta aki gibi oldu chat catlamak uzere diyor hjffjjxxcanım ona göre baz alırsak benimde geç oldu yumurtlama testte çift göremeyince ypmadım 2 gün sonra baya seffaf yoğun akıntı oldu 1 gün sürdü geçti ve ben moralim bozuk diye değerlendirmedimofff
9 10 gibiyse 8 10 daki iliski gayet yeterli insallah olurSanki 9-10 gibiydi peçeteye sildikçe geldi.. Ayy öğreneceğim çok şey var o zaman 8 ve 10 da ilişki olabildi sadece bu ay geçti o zaman
ayy inşallah bu ay güzel haberleri verirsinn amin aminnolabiliyor bazen gec yumurtlama mesela ben dun sandim ama akintim bugunde yumurta aki gibi oldu chat catlamak uzere diyor hjffjjxx
testi de elimden geldiğince geç yapıp boşa umutlanmak istemiyorum o durum daha yıpratıcı bana görebenimde ekim kasim sıkıntılıydı aralik normaldi olur oyle kimyasal gebelik düşük bunlar etkiler tabiiki, anladim sen en gec tarihini belirliyosun ki net olsun
valla öyle biraz garip bir durum oluyorAile olunca evde insanın modu da olmuyor canı çekmiyor sanki
O zaman sulu akıntının önemi yok bittiğine mi işaret ki..bak mesela bende anlamıyorum pek akıntı takibinden ama yumurtlama zamanı hafif regl gibi sancılar olup geçiyor
Hadi inşallah canım hepimiz bu ay güzel haber alalım..9 10 gibiyse 8 10 daki iliski gayet yeterli insallah olur
yok ben bu dongude fire vermedim bos gecmedim fjdjdjdkd bugun yarin da degerlendirip artik bi nefes alacagim hakettim fjfbjfndjxnxayy inşallah bu ay güzel haberleri verirsinn amin aminnsen bari yakalamış ol
evet bende bat gunu yapmayi düşünüyorum bakalim zaten bi gun ileri atti moralim bozuldu jjfjfnfktesti de elimden geldiğince geç yapıp boşa umutlanmak istemiyorum o durum daha yıpratıcı bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?