aminn insallahhhSağ ol canım, darısı en kısa zamanda sağlıkla size nasip olsun
evet ya var oyleleri bi tanesi de şaka yapmak icin video cekerken hamile oldugunu ogreniyo bizde burda gun gun dpo sayip ne zaman test yapicaz diye kendimizi parcaliyoz jfjdjfjfnxmşimdi instada bir tane reels izledim de kadın diyor ki gebelik testi çizgisi silik çıkınca hamile değilim herhalde koyu değil çizgi diyor djfbdgjk
o sırada flaşla gözümüz yerinden çıkıncaya kadar çizgi arayan biz dfsghfgh
merhaba benim de bat 24 artık çok yoruldum takip etmeyim diyorum yine kendimi burda buluyorumkızlar bende bugün dpo 9 dayım ocak ayına kadar gecikme olsa bile test yapmama kararı aldım bat 24 aralık
başka bu tarihlerde olan var mı?
hepimiz ayniyiz arkadasimmmmm bjfjfjffkkxmerhaba benim de bat 24 artık çok yoruldum takip etmeyim diyorum yine kendimi burda buluyorum
o şaka yapan kızı bende gördüm biz çabalıyoruz takip belirti millet nasıl şok olarak öğreniyor.allahım bize de nasip etsinhepimiz ayniyiz arkadasimmmmm bjfjfjffkkx
Abooo kız töbe töbe tü tü aman aman aile mayle geçiyo bat ARALIK Allahim yanlis oldu litfen yanlis anlasilma olmasın abooaralik askim ocaga daha cok var hfhfj
bu bence bağımlılık haline geldi bende aynı öyle diyorum sonra duramıyorummerhaba benim de bat 24 artık çok yoruldum takip etmeyim diyorum yine kendimi burda buluyorum
yumurtlama tarihini 07.12 pik gördüğüm tarihten saydım son reglimde 24 kasımda olmuştu chatgpt dpo 09 dasın dedi24 aralik batsa nasil 9 dpo oluyor
bu arada bu kadar denemeden sonra bende bi sok olurum jxjxjxko şaka yapan kızı bende gördüm biz çabalıyoruz takip belirti millet nasıl şok olarak öğreniyor.allahım bize de nasip etsin
hhahahahahaha ncjxjxnxjxjxmdkdk korkma kiz jfjdjdAbooo kız töbe töbe tü tü aman aman aile mayle geçiyo bat ARALIK Allahim yanlis oldu litfen yanlis anlasilma olmasın aboo
pikten degil silikleşmeden sayman gerekiyor canim son adet tarihine gore hesaplama siliklestigi gunden itibaren 13 yada 14 gun sayabilirsin ortalama zaten 12 14 gun arasinda regl gelir ben hep 14 gun baz aliyorum, yani dpo 9 ise 24 aralik bat değil, 24 aralik bat ise 9 dpo değil jfjfjfjfmkdmdmyumurtlama tarihini 07.12 pik gördüğüm tarihten saydım son reglimde 24 kasımda olmuştu chatgpt dpo 09 dasın dedi
Çalışıyorum evethahahha ayy hadi zayıflayalımçalışıyor musun peki
aşkım o zaman pik 07.12 de oldu 08.12 de silikleşti onu da saymazsak 09.12 den itibaren 9 olmaz mı yinepikten degil silikleşmeden sayman gerekiyor canim son adet tarihine gore hesaplama siliklestigi gunden itibaren 13 yada 14 gun sayabilirsin ortalama zaten 12 14 gun arasinda regl gelir ben hep 14 gun baz aliyorum, yani dpo 9 ise 24 aralik bat değil, 24 aralik bat ise 9 dpo değil jfjfjfjfmkdmdm
ben yarın diyete başlıyorumÇalışıyorum evettam zamanı aslında nasılsa kilo alacağız
Kilo muhabbeti olunca soruyu üstüme almışım ben dehahahha ayy hadi zayıflayalımçalışıyor musun peki
hahahah aynı bende öyleyim işte kabullenilmiş çaresizlikKilo muhabbeti olunca soruyu üstüme almışım ben de
Benimde 25 gözüküyor, kendimi dinliyorum öyle..ilişkiyi sadece 2 kere değerlendirdim ama yanlış zamanlarda gibi.. Senin belirtiler var mı canım ?kızlar bende bugün dpo 9 dayım ocak ayına kadar gecikme olsa bile test yapmama kararı aldım bat 24 aralık
başka bu tarihlerde olan var mı?
benim testler çok net değildi kaçırdım ya da yumurtlama olmadı sanırım ekimde düşük yapmıştım 4+4 hafta o yüzden belirtileri anlayamıyorum seffaf akıntım vardı losyon kıvamına döndü 2 gündür ama batma ağrı vs yok hiçBenimde 25 gözüküyor, kendimi dinliyorum öyle..ilişkiyi sadece 2 kere değerlendirdim ama yanlış zamanlarda gibi.. Senin belirtiler var mı canım ?
valla benim umudum yok bu ay verimsiz geçtiBu ay ağrım vardı diye bende fazla değerlendiremedim ama ovülasyon tam pikti değerlendirdim bir de sonraki gün oldu daha da yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?