- 6 Eylül 2025
- 379
- 291
- 18
Civcivim canim benim ya. Hala şoktayım inanamıyorum. Amin inşallah çok dua edecem size. Sabah sabah ne yapacagimi bilemedim okula geldim. Umarım sağlıkla artar ve sizde güzel haberi verirsiniz beraber beklerizzAskimmm sabah gözümü senin sonucun çıkmış mı diye bakayım bir diye açtım çooook sevindim gerçekten demek ki yerleşmeymiş Allah a çok şükür o doktorun da mors olmasına çok sevindim bu gebelik birilerine inat olmayı çok seviyor belli ki gözün aydın askim sağlıkla tutunsun sağlıkla artsın
Amin inşallah darısı size olsun. Ben de ben de inşallah görmüştürAaaaa bak sen şu işe ya doktorun yüzünü görmek istiyorumtebrik ederim canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
tebriklerr :) sağlıkla gelsin inşallahKızlar günaydın. Pazartesi günü 90 dı beta hcg bugün 276 çıktı :)
canım çok güzel vermişssin ama bende diyete ve yürüyüşe başlıcam malum spora yetişemiyorum işten çık eve geç spor yap gel duş al...Kiz yeni uyandım daha beynim açılmadı iş açısından çalışıyor musun sorusu ise bu sattw uyanmamdan anlasilmiştir çalışmıyorum zayıflamaya çalisiyomusun sorusu ise çalısıyorum şuan 68 e düştüm daha da yolum var ben de diyetisyene gidiyordum geçen cuma ghostladim kendisini çünkü hiç sürdürülebilir değildi yazdığı diyet ve çok klasik standart yazıyordu bana uygun mu değil mi mesela her akşam 2 porsiyon tatlı yerim ben normalde diyorum 0 tatlı tutuyor ya bari hurma falan yiyim yani yok neyse öyle iste
Tü tü tüü maşallah çok güzel artmış sağlıklı kolay bir gebeliğiniz olsun inşallahKızlar günaydın. Pazartesi günü 90 dı beta hcg bugün 276 çıktı :)
Her zaman dua ederken hepimize ediyorumTü tü tüü maşallah çok güzel artmış sağlıklı kolay bir gebeliğiniz olsun inşallahbizlerede dua edin
merhaba bence varr :)
Artımed marka önceden de yaptığımda bembeyaz oluyordu saatler sonra baktığımda bile o yüzden şüphelendim yoksa kendimi heyecanlandırmak istemiyorum senenin başında 5 aylık gebeliğimde bebeğimi kaybettim bu sefer inşallah sağlıkla kucağıma alabilirimMerhaba kaset test tam koyuluğu 1 hafta gecikmede ancak yapıyor akşam olmasına rağmen iyi bile , inşallah sağlıkla vardır güvenilir marka ise bazı markalar hep yalancı pozitif çıkarıyor en yakın zamanda kan verin
Yaa inşallah vardır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız artımed sürekli yalancı pozitif çıkarıyor inşallah size gerçek pozitif vermiştirArtımed marka önceden de yaptığımda bembeyaz oluyordu saatler sonra baktığımda bile o yüzden şüphelendim yoksa kendimi heyecanlandırmak istemiyorum senenin başında 5 aylık gebeliğimde bebeğimi kaybettim bu sefer inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim
Evet canım doğru hatırlıyorsun Maalesef Kasım ve Aralık ayında adet oldum canım bat 2 ocak hayırlısı diyelimAyy tebriklerr melodisa özellikle de iradeni 8 gün için harika bir düşüş maşallahbat ne zaman oluyor inşallah pozitif oluurr ben seni bat 1-15 kasım olanlardan hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam
Askim aynı yerdeyiz tek fark ben kasım ayında olmadım döngüm şaştıEvet canım doğru hatırlıyorsun Maalesef Kasım ve Aralık ayında adet oldum canım bat 2 ocak hayırlısı diyelim
İnşallah canım yeni yıl bize bebişlerimizle gelsinAskim aynı yerdeyiz tek fark ben kasım ayında olmadım döngüm şaştıbenim 29 30 ocak bakalım artik inşallah yeni yıl hamiş gireriz
benimde 29 30 aralikkızlar bende bugün dpo 9 dayım ocak ayına kadar gecikme olsa bile test yapmama kararı aldım bat 24 aralık
başka bu tarihlerde olan var mı?
24 aralik batsa nasil 9 dpo oluyorkızlar bende bugün dpo 9 dayım ocak ayına kadar gecikme olsa bile test yapmama kararı aldım bat 24 aralık
başka bu tarihlerde olan var mı?
Tamamda bat nasıl 29 senin benim 31 aralıkkentamam 3 gun var aramizda işte
aralik askim ocaga daha cok var hfhfjAskim aynı yerdeyiz tek fark ben kasım ayında olmadım döngüm şaştıbenim 29 30 ocak bakalım artik inşallah yeni yıl hamiş gireriz
28 gunluk döngüye gore 1 ocaktı ama dün yumurtladigimi varsayiyorum 26 gunluk donguye gectim bugun 1 dpo sayinca 29 13 dpo 30 14 dpo oluyor işteTamamda bat nasıl 29 senin benim 31 aralıkken
Sağ ol canım, darısı en kısa zamanda sağlıkla size nasip olsunmaşallah hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?