Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Civcivim canim benim ya. Hala şoktayım inanamıyorum. Amin inşallah çok dua edecem size. Sabah sabah ne yapacagimi bilemedim okula geldim. Umarım sağlıkla artar ve sizde güzel haberi verirsiniz beraber beklerizz

canım çok güzel vermişssin ama bende diyete ve yürüyüşe başlıcam malum spora yetişemiyorum işten çık eve geç spor yap gel duş al...
çok fazla külfet

kızlar bende bugün dpo 9 dayım ocak ayına kadar gecikme olsa bile test yapmama kararı aldım bat 24 aralık
başka bu tarihlerde olan var mı?

merhaba bence varr :)
Artımed marka önceden de yaptığımda bembeyaz oluyordu saatler sonra baktığımda bile o yüzden şüphelendim yoksa kendimi heyecanlandırmak istemiyorum senenin başında 5 aylık gebeliğimde bebeğimi kaybettim bu sefer inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim

Yaa inşallah vardır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız artımed sürekli yalancı pozitif çıkarıyor inşallah size gerçek pozitif vermiştir inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Ayy tebriklerr melodisa özellikle de iradeni 8 gün için harika bir düşüş maşallah bat ne zaman oluyor inşallah pozitif oluurr ben seni bat 1-15 kasım olanlardan hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam
Evet canım doğru hatırlıyorsun Maalesef Kasım ve Aralık ayında adet oldum canım bat 2 ocak hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…