evet sen artik saymaya basla, keske dun yapsaydim hfjfjdjdj bence bugun daha yapmama gerek yok bugün catlar artik diye dusunuyorum
evet sulu akinti bittigine isaret, belirti arama bence yoksa deli olursun jdhdjhddjnd bu belirtiler icinde cok erken zatennnnO zaman sulu akıntının önemi yok bittiğine mi işaret ki..
Hadi inşallah canım hepimiz bu ay güzel haber alalım..
Benim şu an hiç bi belirtim yok göğüsler falan normal sadece ara ara karın ağrısı çok fazla gaz sorunu ara ara acıkma halsizlik birazcık idrar sıklığı.. Ya da hep böyleydi bu ay odaklanınca fark ediyorum üfff beklemek ne yorucu
olsun bakarsın bu ay olur ve her şey zamanını bekler o yüzden gecikmiştirevet bende bat gunu yapmayi düşünüyorum bakalim zaten bi gun ileri atti moralim bozuldu jjfjfnfk
hoş geldin aman böceği iyiyiz sen nasılsınselam canım kızlarım napıyorsunuz.
Selam canım, bekleyip duruyozzzselam canım kızlarım napıyorsunuz.
Sağolun canım aydınlattınızevet sulu akinti bittigine isaret, belirti arama bence yoksa deli olursun jdhdjhddjnd bu belirtiler icinde cok erken zatennnn
bize de haber ver mutlakaSelam canım, bekleyip duruyozzzsen napan ne eden
Sağolun canım aydınlattınızperihan08 G Gmzlicglar bakalım daha 7 gün var ama ben yarın doktora gideceğim sahiii onu unuttum orda belli olur bi şeyler
Biz bide testi açıyozşimdi instada bir tane reels izledim de kadın diyor ki gebelik testi çizgisi silik çıkınca hamile değilim herhalde koyu değil çizgi diyor djfbdgjk
o sırada flaşla gözümüz yerinden çıkıncaya kadar çizgi arayan biz dfsghfgh
Benim daha gelen giden yok bacımya benim yumurtalar saka mii jfjxjxjjxx bugun yine yumurta aki gibi akıntım oldu hala yumurtlamamisim galiba benim bat 1 gun ileri atti sanirim fjxjdjdjkdodm
Perihan senle benim ayni he benim de 15 inde geldi ve 15 i akşam bayağı ağrı çektim sonra pıt diye kesildi tüm ağrılar somra da aynı kremsi akıntı geldi ben bugünü dpo 2 sayıyorum kendimi tutabilirsem 30 unda test yapim diyorum sen ne zaman test yapıcan
Selammlarr ben temizlik yatılı misafirim geliyoo dpo hızlı geçicek en azından diye düşünüyorumselam canım kızlarım napıyorsunuz.
Selam canım. Diyetisyene gidicem saat gelene kadar takılıyorum burdaselam canım kızlarım napıyorsunuz.
Vallahi sana helal olsun her gün yapacak enerji asla yok bendeyok ben bu dongude fire vermedim bos gecmedim fjdjdjdkd bugun yarin da degerlendirip artik bi nefes alacagim hakettim fjfbjfndjxnx
Ben 27 gibisi yaparım sanki döngüm kısa sürüyor benim genelde bilemedim yapmasam mı 30 da mı yapsam benim de dpo 2 evet aynı vallaPerihan senle benim ayni he benim de 15 inde geldi ve 15 i akşam bayağı ağrı çektim sonra pıt diye kesildi tüm ağrılar somra da aynı kremsi akıntı geldi ben bugünü dpo 2 sayıyorum kendimi tutabilirsem 30 unda test yapim diyorum sen ne zaman test yapıcan
Benimde pazartesi misafirim geliyor bir hafta bendeler dolu dolu geçer onlar gidince yaparım testi diye düşünüyorumSelammlarr ben temizlik yatılı misafirim geliyoo dpo hızlı geçicek en azından diye düşünüyorumsen napiyon nasılsınn
Ya ben negatif görmekten çok korkuyorum çok silik vs görmekten deBen 27 gibisi yaparım sanki döngüm kısa sürüyor benim genelde bilemedim yapmasam mı 30 da mı yapsam benim de dpo 2 evet aynı valla
Benim haftaya gidecek sanirim misafirim son 1 hafta beklemesi en zoruBenimde pazartesi misafirim geliyor bir hafta bendeler dolu dolu geçer onlar gidince yaparım testi diye düşünüyorum
aynen testi ameliyat ettiğimiz detayını atlamışım pardonBiz bide testi açıyoz
kız sen bunun gerçek olacağını mı düşünüyorsun bekleyemezsin o zamana kadar benden söylemesi yani 400 lü değer olana kadar test yapmak için bekleyemezsin onu diyorum sdjkfhjk bizler ki bebeğin rahme düşmesine neredeyse fırsat vermeyip ruhunu yakalayıp minik betayla öğrenen insanlarız asfaghdfsYa ben negatif görmekten çok korkuyorum çok silik vs görmekten deo yüzden kendimi 30 una endekslemeye çalışıyorum hani diyorum öğreneceksem böyle 400 lü bir değerle öğreneyim hayırlısıyla tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?