Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

evet sen artik saymaya basla, keske dun yapsaydim hfjfjdjdj bence bugun daha yapmama gerek yok bugün catlar artik diye dusunuyorum

evet sulu akinti bittigine isaret, belirti arama bence yoksa deli olursun jdhdjhddjnd bu belirtiler icinde cok erken zatennnn

Regle 3 gün var. Normalde 2 gün önce olurum. Yanı bugün olmam gerekiyor aslında. Hala gelen giden yok. Umutlanmak istemiyorum ama umutlanıyorum. Hala etken gebelik yapmadım. Bu test dünkü. Bir önceki gün normal gözle neredeyse hiç görünmüyordu. Dün yaptığım çok rahat görünüyor ama buraya atınca kalite düşüyor. O yüzden filtreli hali ile atıyorum.

Eklentiler

• IMG_9517.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_9517.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 30
ya benim yumurtalar saka mii jfjxjxjjxx bugun yine yumurta aki gibi akıntım oldu hala yumurtlamamisim galiba benim bat 1 gun ileri atti sanirim fjxjdjdjkdodm
Benim daha gelen giden yok bacım ben senden önce regl oldum sen benden önce yumurtladın takvimde bugün gösteriyor ama ben de akıntı takibindeyim

Perihan senle benim ayni he benim de 15 inde geldi ve 15 i akşam bayağı ağrı çektim sonra pıt diye kesildi tüm ağrılar somra da aynı kremsi akıntı geldi ben bugünü dpo 2 sayıyorum kendimi tutabilirsem 30 unda test yapim diyorum sen ne zaman test yapıcan

Ben 27 gibisi yaparım sanki döngüm kısa sürüyor benim genelde bilemedim yapmasam mı 30 da mı yapsam benim de dpo 2 evet aynı valla

Ben 27 gibisi yaparım sanki döngüm kısa sürüyor benim genelde bilemedim yapmasam mı 30 da mı yapsam benim de dpo 2 evet aynı valla
Ya ben negatif görmekten çok korkuyorum çok silik vs görmekten de o yüzden kendimi 30 una endekslemeye çalışıyorum hani diyorum öğreneceksem böyle 400 lü bir değerle öğreneyim hayırlısıyla tabi

kız sen bunun gerçek olacağını mı düşünüyorsun bekleyemezsin o zamana kadar benden söylemesi yani 400 lü değer olana kadar test yapmak için bekleyemezsin onu diyorum sdjkfhjk bizler ki bebeğin rahme düşmesine neredeyse fırsat vermeyip ruhunu yakalayıp minik betayla öğrenen insanlarız asfaghdfs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…