Agrı sürekli devam etmıyor gelıyor gıdıyor ama anlamadım ped takdım iki gündür adetıme daha bez gün var ama normal gelmedı bana sankı bu durum hayrlısı artıkcanım benim normalde regl asla sancılı olmadı ama geçen ay düşükten sonraki ilk reglide bende sancı çektim arada ufak sancı gibi oldu ama böyle yoğun değildi ve hemen geçti sen doktora git yine bi
İnşallah canım sağ olasinHadi bakalım inşallah faydasını görürsün canım
Zaten bizde şans olsa ohooo dkdjdkkesin bana kuruma yapanı denk gelmiştir
Evet benim döngüm Normalde 23-24 gündü Şu an 28'e kadar çıktı Bugün yumurtlama sayarsam 30 Aralık bat olurBenim 28 30 arası değişiyor döndü. Gerçi kimisi erken kimisi geç yumurtluyormuş belli olmuyor ki
Dodo kuş beraber test yapıcaz di mi bat günüEvet benim döngüm Normalde 23-24 gündü Şu an 28'e kadar çıktı Bugün yumurtlama sayarsam 30 Aralık bat olur
Yani kuzum benimde 31 gösteriyorda bakalımEvet benim döngüm Normalde 23-24 gündü Şu an 28'e kadar çıktı Bugün yumurtlama sayarsam 30 Aralık bat olur
Yaa hep derdim ben adanalı olmasaydım adana da öğrenci olmak isterdim diye. Seneler oldu çıkalı ama haftaya bir gezi planlıyorum. Ben niye diyete başlıyorum şu an onu sorguladım bir an ya hdhdbsbsayyy aynen öyle bu arada adanayı çok severim orda okudum sayılır üniyi yaz okulu bahaneleriyle
evettt birlikte yapicazzzzDodo kuş beraber test yapıcaz di mi bat günü
yaa superr bende vermek istiyorum ya napicammmm aslinda benim gobegim var sadece gobegimi eritsem yeterYani kuzum benimde 31 gösteriyorda bakalımbu Arada 71,90 dan 66.60 düşmüşüm 1 ayda güzel kilo kaybı
ne jeli konuyu kaçırmışımmmmmKızlar kiminle konuşmuştuk jel meselesini hatırlamıyorum ama jeli dün akşam denedim. Bazıları çok rahatsız edici bi his filan demiş ama ben rahatsız olmadım eşim de öyle. Denenebilir yani
Bir gebenin günlüğü sitesinde satılan gynoseed jel canım. Yumurta ve spermin buluşmasına yardımcı oluyormuşne jeli konuyu kaçırmışımmmmm
Gnoseed jel canım birgebeningüblüğüne aitne jeli konuyu kaçırmışımmmmm
Sen kaç kilosun kuzum. Zaten kalça göbek yaylanıyor direkyaa superr bende vermek istiyorum ya napicammmm aslinda benim gobegim var sadece gobegimi eritsem yeter
Dodo kuş beraber test yapıcaz di mi bat günü
Yaaa ben de ben de beraber yapalım 30 aralıktaevettt birlikte yapicazzzz
Muallmehanım hamile mi kaçırmışım ben onu ayyy inanamıyorumAskimmm sabah gözümü senin sonucun çıkmış mı diye bakayım bir diye açtım çooook sevindim gerçekten demek ki yerleşmeymiş Allah a çok şükür o doktorun da mors olmasına çok sevindim bu gebelik birilerine inat olmayı çok seviyor belli ki gözün aydın askim sağlıkla tutunsun sağlıkla artsın
Benden de gelse şu akıntı artıkKızlar tam şu an yumurtanın çatladığını hissediyorum. Bugün adet döngüsünün tam 14. Günü yumurtlama akıntısı geldi 1 saat önce yoğun şimdi de bir anda kasıköarım ağrımaya ve yanmaya başladı ay bir an heyecan yaptım yine heyecan sonra yine hüzünlü bekleyiş dpo sayma ve sonunda ağlama günleri geliyor kızlar siz de durumlar nasıl
Her ay farklı bir günde geliyor geçen ay 16 ondan önceki ay 19. Günde olmuştu benim ama be her ay hissederim yani vücudunu bilme konusunda hassasım kimi hiç hissetmiyor bile. Yani bu olmadığı anlamına gelmez canımBenden de gelse şu akıntı artıkbenim de 14. Gün bugün bekliyorum bakalım gelmesini o arada değerlendirmelere devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?