Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

canım benim normalde regl asla sancılı olmadı ama geçen ay düşükten sonraki ilk reglide bende sancı çektim arada ufak sancı gibi oldu ama böyle yoğun değildi ve hemen geçti sen doktora git yine bi
Agrı sürekli devam etmıyor gelıyor gıdıyor ama anlamadım ped takdım iki gündür adetıme daha bez gün var ama normal gelmedı bana sankı bu durum hayrlısı artık

ayyy aynen öyle bu arada adanayı çok severim orda okudum sayılır üniyi yaz okulu bahaneleriyle
Yaa hep derdim ben adanalı olmasaydım adana da öğrenci olmak isterdim diye. Seneler oldu çıkalı ama haftaya bir gezi planlıyorum. Ben niye diyete başlıyorum şu an onu sorguladım bir an ya hdhdbsbs

Kızlar kiminle konuşmuştuk jel meselesini hatırlamıyorum ama jeli dün akşam denedim. Bazıları çok rahatsız edici bi his filan demiş ama ben rahatsız olmadım eşim de öyle. Denenebilir yani

Kızlar tam şu an yumurtanın çatladığını hissediyorum. Bugün adet döngüsünün tam 14. Günü yumurtlama akıntısı geldi 1 saat önce yoğun şimdi de bir anda kasıköarım ağrımaya ve yanmaya başladı ay bir an heyecan yaptım yine heyecan sonra yine hüzünlü bekleyiş dpo sayma ve sonunda ağlama günleri geliyor kızlar siz de durumlar nasıl

yaa superr bende vermek istiyorum ya napicammmm aslinda benim gobegim var sadece gobegimi eritsem yeter
Sen kaç kilosun kuzum. Zaten kalça göbek yaylanıyor direk kalça güzelde göbek işte sinirimi bozuyor az kaldı biraz daha dikkat edersem hedef 60 normal kilom 65 miş

Muallmehanım hamile mi kaçırmışım ben onu ayyy inanamıyorum

Benden de gelse şu akıntı artık benim de 14. Gün bugün bekliyorum bakalım gelmesini o arada değerlendirmelere devam

Benden de gelse şu akıntı artık benim de 14. Gün bugün bekliyorum bakalım gelmesini o arada değerlendirmelere devam
Her ay farklı bir günde geliyor geçen ay 16 ondan önceki ay 19. Günde olmuştu benim ama be her ay hissederim yani vücudunu bilme konusunda hassasım kimi hiç hissetmiyor bile. Yani bu olmadığı anlamına gelmez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…