Tammdır tesekkur ederım cevabınız için
Bence daha var baya çıkmayada bilir iki sonra tekrar yapın bence
aynen işte ne bilsin erkekler bizim kadar detaylı düşünmüyorYa ben çocuk olayını ekstra sordurdum zaten sıkıntı olur mu diyerekten sperm testi yaparız olmazsa demiş işte Rize ye gideceğiz olmazsa araştırmaya daha detaylı bakılır en azından çocuk var mı demiş doktor var ama 9 yaşındalar demiş işte şimdi gene deniyoruz ama daha yeni demiş akıllı kocacım en azından ver testi çıksın aradan değil mi
Bu kocalar niye bu tür durumlarda bizim gibi çakal olamıyor ya benim saf kocam da ilk gittiğimizde demişti böyle bir şeyler. Varikosel için bence muhakkak bir ultrasona girsin eşiniz benim eşimde elle muayene de çıkmamıştı ama ultrasonda hafif çıkmıştıYa ben çocuk olayını ekstra sordurdum zaten sıkıntı olur mu diyerekten sperm testi yaparız olmazsa demiş işte Rize ye gideceğiz olmazsa araştırmaya daha detaylı bakılır en azından çocuk var mı demiş doktor var ama 9 yaşındalar demiş işte şimdi gene deniyoruz ama daha yeni demiş akıllı kocacım en azından ver testi çıksın aradan değil mi
Ben anlatınca aklına yattı onunda ama iş işten geçti diyorum doktora deseydin bir karıma sorayım ne zamandır deniyoruz diyeBu kocalar niye bu tür durumlarda bizim gibi çakal olamıyor ya benim saf kocam da ilk gittiğimizde demişti böyle bir şeyler. Varikosel için bence muhakkak bir ultrasona girsin eşiniz benim eşimde elle muayene de çıkmamıştı ama ultrasonda hafif çıkmıştı
Tabi canım arada olur öyle şeyler içimiz açılırhormonlardan kaynakli galiba ghaahhah napalim ya bizde insaniz jdjdjdjd
merhaba banu benim düşük yaptığımda kese dağılmıştı ve 6-7 gün (son 2 gün leke leke) kanamam sürdü doktor düşükten sonraki ilk reglini gör korunmayı bırak dedi bir sonraki reglim 40 gün sonra oldu senin ne zaman oldu düşükGeçen ay düşükten sonra korunmayı bıraktınız mı? Kürtaj yapan doktorum ilk adetten sorna korunmayı bırak dedi ancak geçen gün kontrole gittim 3 ay korunmanı istiyorum dedi. Ve açıkçası ben 3 ay korunmak istemiyorum. Bir de düşükten ne kadar süre sonra regl oldunuz?
benim bugün dpo 10 akıntı durdu ama başka bir belirti yok batma vs reglim gecikmezse 21-22 aralıkta onun bile belirtisi yok anlamadım sende durumlar nasıl?Bende aynı tarihte gidiyorum
çıkardı ama geç döllenme ihtimali de var o zaman çıkmıyor beta 23 falandı benim ilk düşen gebeliği öğrendiğimde kanda çıktı testte regl günü ve sonra çıktıBugun
predıctor erken gebelık testı yapdım hiçbişey cıkmadı 22 aralık adet gunum olsa cıkardı değilmi? Sence
11 aralikta temizlendim canim ondan sonra her gun degerlendirdim bu gunden itibaren de minimum gun asiri ilerleyecegim yani dun tahmini catlamam oldu ve en son dun degerlendirdim ben zaen birakmiyorum ki son gune kadar hahahahgahah bazen gunde iki de oluyor bizde jdjdjdjdkDöngünüz kısaysa eğer adet gününe kadar deneyin derim. Benim de döngüm kısa ben kürtaj olduğum hamileliğim adete bir iki gün kala gerçekleşmiş. Ki hep derler adete yakın gebelik olmaz döllenme yumurtlama olmaz falan diye valla bende oldu hesapladık detaylıca döngüsü kısa olanlarda olabiliyormuş. Adete az kaldı diye bırakmayın sakın sonra bir de üstüne adet gibi kanamam oldu adet sandım meğer hamileymişim
insallah ablam insallah bakalim artik nasip ben insirah dinlemeyi seviyorum icim daraldığında....en güzeli en güzel vakıtte gelecek inşallah. instgarmda gordum Allahümmec alni min lendüke zürriyeten tayyi-beten mutiaten oku için daraldığında evlat istedğinde okunurmuş. başlamadan once 3 ihlas sonra bu ayet.
türkçesi : “Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin”
bir de 313 kere Ya Samed zikir.
belki şifa olur hepimize inşallah.
Çok geçmiş olsun. Benim 26 kasımda oldu. Hapla düşürüp geri kalanını küretaj ile temizlediler. Benimle ilgilenen doktor bir adet bekle yeter dedi ancak başka doktora kontole gidince 3 ay beklemeni isterim dedi ancak ben buna katılmıyorum çünkü enfeksiyon yok kanama yok ağrı yok 3 ay beklemelik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca kürtaj günü benimle ilgilenen doktor daha iyi bilir diye düşünüyorum. Ben de regl olmayı bekliyorum bir olsam rahatlıycam sanki ne zaman olacağını bilememek üzücümerhaba banu benim düşük yaptığımda kese dağılmıştı ve 6-7 gün (son 2 gün leke leke) kanamam sürdü doktor düşükten sonraki ilk reglini gör korunmayı bırak dedi bir sonraki reglim 40 gün sonra oldu senin ne zaman oldu düşük
Aynen bırakma ki garantiye al kimisi adet yaklaştı yumurtlama olmaz denemeyelim diyor ondan söyleyim dedim11 aralikta temizlendim canim ondan sonra her gun degerlendirdim bu gunden itibaren de minimum gun asiri ilerleyecegim yani dun tahmini catlamam oldu ve en son dun degerlendirdim ben zaen birakmiyorum ki son gune kadar hahahahgahah bazen gunde iki de oluyor bizde jdjdjdjdk
Kuzum bence her gün deneme sperm kalitesi için zaten sperm içeride 2 3 gün yaşıyor. Ben ilk gebelik denediğimde öyle denemiştim ama insan cinsellikten soğuyor bir süre sonra çünkü görev bilinciyle yapıyorsun onun yerine akışına bırakıp en kötü yumurtlama gördüğün gün üst üste yaparsın. Yani en azından doktor bana her gün yapmana gerek yok demişti11 aralikta temizlendim canim ondan sonra her gun degerlendirdim bu gunden itibaren de minimum gun asiri ilerleyecegim yani dun tahmini catlamam oldu ve en son dun degerlendirdim ben zaen birakmiyorum ki son gune kadar hahahahgahah bazen gunde iki de oluyor bizde jdjdjdjdk
Bir de gerçekten çok yapmakla hiç alakası yok. Afedersiniz özel olacak ama geçen ay bebekten bağımsız bize bir şey olmuştu yani yumurtlama haftasında biz 10 kere birlikte olmuşuz eşimle nasıl oldu anlamadık yani ne yedik içtiysek artık. Ama olmadı... dün forumda okudum kadın vajinusmus toplamda 3 5 kere ilişkisi olmuş ve hamile kalmış onun için ne güzel bir haber ama yani böyle bir tarafı da var işin. Ben artık hiçbir şeye inanmıyorum olmayınca olmuyor olacağı varsa da sürtünmeyle bile oluyor hshdhdbd11 aralikta temizlendim canim ondan sonra her gun degerlendirdim bu gunden itibaren de minimum gun asiri ilerleyecegim yani dun tahmini catlamam oldu ve en son dun degerlendirdim ben zaen birakmiyorum ki son gune kadar hahahahgahah bazen gunde iki de oluyor bizde jdjdjdjdk
amiinnn yok kiz ben birakmiyorum son gune kadar ndjdjAynen bırakma ki garantiye al kimisi adet yaklaştı yumurtlama olmaz denemeyelim diyor ondan söyleyim dedimAllah'ım sağlikli sıhhatli hepimize nasip etsin inşallah
askim ben gecen ay gun asiri degerlendirdim bu ayda bu sekilde denemek istedim esimin bir sıkıntısı yok o konuda cok sukur o yuzden ara koymadim bide bizde soguma yok cok şükür gorev gibi de düşünmüyoruz istedigimiz icin sorun olmuyor jcjxjxjdjdkdmKuzum bence her gün deneme sperm kalitesi için zaten sperm içeride 2 3 gün yaşıyor. Ben ilk gebelik denediğimde öyle denemiştim ama insan cinsellikten soğuyor bir süre sonra çünkü görev bilinciyle yapıyorsun onun yerine akışına bırakıp en kötü yumurtlama gördüğün gün üst üste yaparsın. Yani en azından doktor bana her gün yapmana gerek yok demişti
hahahaha evet nasip işte dedigin gibi gecen ay gun asiri ilerledim ama inan aklimizda bile degildi not aliyordum sadece iliski zamanlarini sonra bi baktim gun aşırı gitmisiz hic farkinda bile degiliz hfjfjfkfk bu ayda zaten esim ilk defa dun dedi ara mi versek acaba diye dedim bugün de olsun sonra ara veririz artik yani tamamen istedigimi/ icin oldu jjfjfjfjfkhfjfj aslinda gorev gibi dusunmedigim icin bu ay ust uste denk geldi jfjcjxjx dusunseydim derdim ki yok bugun degil yarin falan ama hic oyle bisey olmadi jfhfjjfBir de gerçekten çok yapmakla hiç alakası yok. Afedersiniz özel olacak ama geçen ay bebekten bağımsız bize bir şey olmuştu yani yumurtlama haftasında biz 10 kere birlikte olmuşuz eşimle nasıl oldu anlamadık yani ne yedik içtiysek artık. Ama olmadı... dün forumda okudum kadın vajinusmus toplamda 3 5 kere ilişkisi olmuş ve hamile kalmış onun için ne güzel bir haber ama yani böyle bir tarafı da var işin. Ben artık hiçbir şeye inanmıyorum olmayınca olmuyor olacağı varsa da sürtünmeyle bile oluyor hshdhdbd
Senle aynıyız bizde benımde dpo 10 .test falan yapdınmı sen? Benımde sol tarafımda agrı varbenim bugün dpo 10 akıntı durdu ama başka bir belirti yok batma vs reglim gecikmezse 21-22 aralıkta onun bile belirtisi yok anlamadım sende durumlar nasıl?
Gec dollenme olacagını sanmıyorum 6-7-8aralıkda bırlıktelık oldu sadece bu ay okadarçıkardı ama geç döllenme ihtimali de var o zaman çıkmıyor beta 23 falandı benim ilk düşen gebeliği öğrendiğimde kanda çıktı testte regl günü ve sonra çıktı
Hayırlısı bakalım artık bekleyıp gorecegımçıkardı ama geç döllenme ihtimali de var o zaman çıkmıyor beta 23 falandı benim ilk düşen gebeliği öğrendiğimde kanda çıktı testte regl günü ve sonra çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?