Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar bi cevap nolur

Hadi bakalım inşallah faydasını görürsün canım

BAŞLADI MI surecınnn
coktan basladii ablamm ya dun ve bugun akitni takibi yaptim dun yumurtlama oldu sandim bugun 1 dpo dedim bugunde akintim yumurta aki gibiydi o yüzden garanti olsun diye yarin 1 dpo diyorum jcjxjdj yumurtlama donemini bugun ve yarinda degerlendirip kapatiyorum jfjdjdkxm

hadi hayırlı haberler canım benım inşallah . benimde yarın bitiyor reglim ama sevişesim falan yok

hadi hayırlı haberler canım benım inşallah . benimde yarın bitiyor reglim ama sevişesim falan yok
ya abllaaaaaa ciglikkkk fjfjfjdjdjdndkdnkdndjdndjxndjdn baska nasil olucakkkk fjdjdjndkxjdjdkdkdodmdmdmdldldlkldksls azıcık birazcik istekli ol bak cok onemli yanii djjxjdjkddkdkdmdm

ya abllaaaaaa ciglikkkk fjfjfjdjdjdndkdnkdndjdndjxndjdn baska nasil olucakkkk fjdjdjndkxjdjdkdkdodmdmdmdldldlkldksls azıcık birazcik istekli ol bak cok onemli yanii djjxjdjkddkdkdmdm

hahahahahaha ::):):):): kız yoruluommm yoruluommm hahaha valla şu tüp bebek parası neyse verince olsa kesin sonuç ben neyse veriridim ama garanti değil işte

hahahahahaha ::):):):): kız yoruluommm yoruluommm hahaha valla şu tüp bebek parası neyse verince olsa kesin sonuç ben neyse veriridim ama garanti değil işte
yaaaa hahahahahahahahahahahah gun asiri yap yada ovu yap yumurtlama donemi tek degerlendir baska turlu olmuyo maalesef jfjfjdjdmdkdmd

yaaaa hahahahahahahahahahahah gun asiri yap yada ovu yap yumurtlama donemi tek degerlendir baska turlu olmuyo maalesef jfjfjdjdmdkdmd

zaten ovu yapınca kocam kıl oluyor hahaha catlama falan bitiyor ya sonra ilişkiyi bitiriyoruö kjghlskthk nerden cıktı bu dio neyse yapmıcam artık ya aman ovu movu olursa olur artık regliden 3 gun sonra gun asırı yaparım bir de yeni bir takviye alıcam hem ben hem eşim için 3 ayda oyle denicem olmazsa artık bırakıcam:)

ablammm canimsinn gun asiri ilerle sen bide isteksiz olma biraz sey et yani kendini anladin sen jdjdjnddjmdkdmx

kızlar selam dpo 7-8 ten birindeyim.
awox marka testim böyle ilk idrar değil. kuruma çizgisi yapar mı ? aslında ben çizgiyi hayal meyal gördüm ama durdukca netleşti. Güvenilir diyorlar ama bi bakar mısınız ?

Eklentiler

• IMG_4132.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_4130.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 27
awox marka testim böyle ilk idrar değil. kuruma çizgisi yapar mı ? aslında ben çizgiyi hayal meyal gördüm ama durdukca netleşti. Güvenilir diyorlar ama bi bakar mısınız ?
normalde kuruma cizgi yapmiyor canim testi 2 gun sonra tekrarla koyulasma varsa kan verirsin

Yani baya belirgin gibi ama kan ver istersen emin olmak için

Yani baya belirgin gibi ama kan ver istersen emin olmak için
bi iki gün daha testle bakayım koyulaşma olursa veriyim güvenemedim bi teste. awox son bi kaç ayda çokca kuruma çizgisi vermiş ondan bi tık yalancı poz gibi geldi

Awox ta silik görsem kafayı kırarım heralde sevinçten okadar uzun zamandır bekliyorum ki beta 20 üzeride çıksa tamam en azından gebe kalabiliyorum diye sevincem. Artık betayı 0 1 arası görmekten darlandım e nabız betayla dolu

Ayyy inşallah Allah size öyle bir sevinç versin ki şeksiz şüphesiz hamile kaldığınızı bilin böylr en yakın zamanda

Ahhahaha ay alemsin ha bu kadar test yapmaya beta 15 20 civarı öğreniriz biz çook amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…