- 9 Ekim 2025
- 53
- 7
- 1
Kızlar bi cevap nolurMerhaba kızlar benim bat bu ay 4 Aralık'tı oldum şimdi gene 26 Aralık göösteriyor benim yumurtlama günüm 12 siydi uygulamaya göre ama ben 13 veya 14 aralıkta lekeli şekilde akıntı gördüm lekelenme diyim şimdide sabah bulantım oldu çok fazla rahatsız etti yiyeceklrden felan tiksindim neye bağlıyorsunuz bi yoeumunuz var mı birde iç çamaşırımda hafif lekeli bi akıntı bugün gene gördüm sebebi ne acaba durumumdan söyle bahsediyim sat 7 ekim di 21 ekim 22 ve 23ünde ekimin sadece lekelenme şeklinde görmüştüm ve 4 aralığa kadar regl olmamıştım ca125 değerim adet dönemindeydim yüksek çıkmıştı yeniden kan verdim sınırda çıkmıştı visanne diye bir ilaç kullandım 21 gün eşimde hareket ve şekil bozukluğu vardı indunnmenn diye bir ilaç kullandı bir ay üç ay kullanması gerekirken fiyatından dolayı bir ay kullandı bulantım neden olabilir ve bu yaşadıklarımı yani lekeleenmeleri felan neye bağlıyorsunuz
ablamm selammm napalim ben yumurtlama gunumu anlamaya calisiyorum jfjfjfkfkd
Hadi bakalım inşallah faydasını görürsün canımGeldim şimdi canım doktordan hafif pcos dedi anlamlı değil falan dedi takviye olarak da günde iki kez kullanılan bir ilaç verdi biri tablet diğeri suyla karistirilacakmis yumurta için. Regl gününe kadar kullanıp bırak dedi
coktan basladii ablamm ya dun ve bugun akitni takibi yaptim dun yumurtlama oldu sandim bugun 1 dpo dedim bugunde akintim yumurta aki gibiydi o yüzden garanti olsun diye yarin 1 dpo diyorum jcjxjdj yumurtlama donemini bugun ve yarinda degerlendirip kapatiyorum jfjdjdkxmBAŞLADI MI surecınnn
coktan basladii ablamm ya dun ve bugun akitni takibi yaptim dun yumurtlama oldu sandim bugun 1 dpo dedim bugunde akintim yumurta aki gibiydi o yüzden garanti olsun diye yarin 1 dpo diyorum jcjxjdj yumurtlama donemini bugun ve yarinda degerlendirip kapatiyorum jfjdjdkxm
ya abllaaaaaa ciglikkkk fjfjfjdjdjdndkdnkdndjdndjxndjdn baska nasil olucakkkk fjdjdjndkxjdjdkdkdodmdmdmdldldlkldksls azıcık birazcik istekli ol bak cok onemli yanii djjxjdjkddkdkdmdmhadi hayırlı haberler canım benım inşallah . benimde yarın bitiyor reglim ama sevişesim falan yok
ya abllaaaaaa ciglikkkk fjfjfjdjdjdndkdnkdndjdndjxndjdn baska nasil olucakkkk fjdjdjndkxjdjdkdkdodmdmdmdldldlkldksls azıcık birazcik istekli ol bak cok onemli yanii djjxjdjkddkdkdmdm
yaaaa hahahahahahahahahahahah gun asiri yap yada ovu yap yumurtlama donemi tek degerlendir baska turlu olmuyo maalesef jfjfjdjdmdkdmdhahahahahaha ::):):):): kız yoruluommm yoruluommm hahahavalla şu tüp bebek parası neyse verince olsa kesin sonuç ben neyse veriridim ama garanti değil işte
yaaaa hahahahahahahahahahahah gun asiri yap yada ovu yap yumurtlama donemi tek degerlendir baska turlu olmuyo maalesef jfjfjdjdmdkdmd
ablammm canimsinn gun asiri ilerle sen bide isteksiz olma biraz sey et yani kendini anladin sen jdjdjnddjmdkdmxzaten ovu yapınca kocam kıl oluyor hahahacatlama falan bitiyor ya sonra ilişkiyi bitiriyoruö kjghlskthk nerden cıktı bu dio neyse yapmıcam artık ya aman ovu movu olursa olur artık regliden 3 gun sonra gun asırı yaparım bir de yeni bir takviye alıcam hem ben hem eşim için 3 ayda oyle denicem olmazsa artık bırakıcam:)
normalde kuruma cizgi yapmiyor canim testi 2 gun sonra tekrarla koyulasma varsa kan verirsinkızlar selam dpo 7-8 ten birindeyim.
awox marka testim böyle ilk idrar değil. kuruma çizgisi yapar mı ? aslında ben çizgiyi hayal meyal gördüm ama durdukca netleşti. Güvenilir diyorlar ama bi bakar mısınız ?
kesin bana kuruma yapanı denk gelmiştirnormalde kuruma cizgi yapmiyor canim testi 2 gun sonra tekrarla koyulasma varsa kan verirsin
Yani baya belirgin gibi ama kan ver istersen emin olmak içinkızlar selam dpo 7-8 ten birindeyim.
awox marka testim böyle ilk idrar değil. kuruma çizgisi yapar mı ? aslında ben çizgiyi hayal meyal gördüm ama durdukca netleşti. Güvenilir diyorlar ama bi bakar mısınız ?
bi iki gün daha testle bakayım koyulaşma olursa veriyim güvenemedim bi teste. awox son bi kaç ayda çokca kuruma çizgisi vermiş ondan bi tık yalancı poz gibi geldiYani baya belirgin gibi ama kan ver istersen emin olmak için
Awox ta silik görsem kafayı kırarım heralde sevinçtenYa ben negatif görmekten çok korkuyorum çok silik vs görmekten deo yüzden kendimi 30 una endekslemeye çalışıyorum hani diyorum öğreneceksem böyle 400 lü bir değerle öğreneyim hayırlısıyla tabi
Benim 28 30 arası değişiyor döndü. Gerçi kimisi erken kimisi geç yumurtluyormuş belli olmuyor kibenim döngüm kisa ondan ya jfjfjdj
Ayyy inşallah Allah size öyle bir sevinç versin ki şeksiz şüphesiz hamile kaldığınızı bilin böylr en yakın zamandaAwox ta silik görsem kafayı kırarım heralde sevinçtenokadar uzun zamandır bekliyorum ki beta 20 üzeride çıksa tamam en azından gebe kalabiliyorum diye sevincem. Artık betayı 0 1 arası görmekten darlandım e nabız betayla dolu
Ahhahaha ay alemsin hakız sen bunun gerçek olacağını mı düşünüyorsun bekleyemezsin o zamana kadar benden söylemesi yani 400 lü değer olana kadar test yapmak için bekleyemezsin onu diyorum sdjkfhjk bizler ki bebeğin rahme düşmesine neredeyse fırsat vermeyip ruhunu yakalayıp minik betayla öğrenen insanlarız asfaghdfs
Amin inşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAyyy inşallah Allah size öyle bir sevinç versin ki şeksiz şüphesiz hamile kaldığınızı bilin böylr en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?