Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar dün doktor yumurtan yakın bu bir haftayı değerlendir dedi bir boş bir dolu şeklinde dedi salı denedik bugün deneyeceğiz bugün pik oldu bu arada az önce ovulasyonda gördüm. Sorum şu yarını boş geçip cumartesi şeklinde mi olmalı üst üste üç gün mu buna bir türlü karar veremiyorum

Kızlar merhabalar bugün stresli bir gün oldu bir sorum olacak sizlere eşimin bir müddettir ağrısı vardı kasık bölgesinde bugün dr ye gitti varikosel olabilir demiş doktor önce idrar testi verdi eşim sonuca göre de temiz şimdilik bir şey önermiyorum demiş küçük bir ilçedeyiz ben biraz baktım ve içime şüphe düştü daha büyük bir hastaneye gidelim diyorum sizce çünkü belirtileri tam varikosel gibi eşimin

sperm sorunu yoksa eşinde 3 gün üst üste değerlendir bence

için rahat etmesi için git bence yoksa aklında kalır o şüphe canım.

kocanın enerjisine gore bak yavrum baktın iyi pik sonrası 3 günde bir dolu bir boşta olur

sonucu temiz çıkmışsa bence evham yapma sonuçta olsa çıkardı bir şeyler veya doktor bir şüphe duyardı ama içim rahat etmez benim kurtlandım diyorsan gidin

Eşim test vermedi hiç yani bilmiyorum ki var mıdır yok mudur test vermeyi de reddediyor
gün aşırı ilerlemek ve üst üste değerlendirmek arasında fazla bir fark yok sonuçta birkaç gün sperm canlı kalabiliyor. doktorun talimatına uymanızda fayda var gib igözüküyor durumu tam olarak bilmediğiniz için. ben sadece hani garanti olsun diye üst üste dedim ama diğer türlü de günaşırı devam etmek problem yoksa garanti yöntem gibi bir şey

Tamam çok teşekkür ederim

sonucu temiz çıkmışsa bence evham yapma sonuçta olsa çıkardı bir şeyler veya doktor bir şüphe duyardı ama içim rahat etmez benim kurtlandım diyorsan gidin
Kurtlandım tabiki ya düştü aklıma şaşkın kocam doktora iki haftadır deniyoruz demiş çocuk için bir de diyorum ki 2 ay bir kere kaldıki iki ay da denmez 6 ay demen lazımdı öğrenecek çok şeyi var :) doktor üç ay deneyin bi sonra bakalım demiş

kısa süre verince doktorlar başından atıyor daha yeni deniyorsunuz deneyin bir hele olur gibisine

kısa süre verince doktorlar başından atıyor daha yeni deniyorsunuz deneyin bir hele olur gibisine
Ya ben çocuk olayını ekstra sordurdum zaten sıkıntı olur mu diyerekten sperm testi yaparız olmazsa demiş işte Rize ye gideceğiz olmazsa araştırmaya daha detaylı bakılır en azından çocuk var mı demiş doktor var ama 9 yaşındalar demiş işte şimdi gene deniyoruz ama daha yeni demiş akıllı kocacım en azından ver testi çıksın aradan değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…