Benim arkadaşım korunduğu halde kaldı kondom ile şaka gibi ama gerçekBir de gerçekten çok yapmakla hiç alakası yok. Afedersiniz özel olacak ama geçen ay bebekten bağımsız bize bir şey olmuştu yani yumurtlama haftasında biz 10 kere birlikte olmuşuz eşimle nasıl oldu anlamadık yani ne yedik içtiysek artık. Ama olmadı... dün forumda okudum kadın vajinusmus toplamda 3 5 kere ilişkisi olmuş ve hamile kalmış onun için ne güzel bir haber ama yani böyle bir tarafı da var işin. Ben artık hiçbir şeye inanmıyorum olmayınca olmuyor olacağı varsa da sürtünmeyle bile oluyor hshdhdbd
Güldüm ama aynı durumdayımBenim arkadaşım korunduğu halde kaldı kondom ile şaka gibi ama gerçekbiz istediğimizden olmuyor heralde tıbbi olarak gün aşırı hafta da iki kere ilişki yeterli ama yok yani olmayınca olmuyor naparsak yapalım. Kafadan atmak lazım ama onuda yapamıyoruz artık. ne kadar gönüllü de beraberlik yaşasan bitiminde aklına geliyor yok bacaklarını dik aman akmasın aman gitmesin yarım saat yatıyım derken akıldan çıkmıyor
Ay aynen bebeğim ne kadar düşünmüyorum desemde düşünüyor insan. DBenim arkadaşım korunduğu halde kaldı kondom ile şaka gibi ama gerçekbiz istediğimizden olmuyor heralde tıbbi olarak gün aşırı hafta da iki kere ilişki yeterli ama yok yani olmayınca olmuyor naparsak yapalım. Kafadan atmak lazım ama onuda yapamıyoruz artık. ne kadar gönüllü de beraberlik yaşasan bitiminde aklına geliyor yok bacaklarını dik aman akmasın aman gitmesin yarım saat yatıyım derken akıldan çıkmıyor
Tecrübelerimizi aktarıyoruz canım uzun süre sürdürülebilir olmuyor ama senin takdirin kuzucum keyfin nasıl isterseaskim ben gecen ay gun asiri degerlendirdim bu ayda bu sekilde denemek istedim esimin bir sıkıntısı yok o konuda cok sukur o yuzden ara koymadim bide bizde soguma yok cok şükür gorev gibi de düşünmüyoruz istedigimiz icin sorun olmuyor jcjxjxjdjdkdm
Benim eşimde de var sperm hareketini düşürmüştü varikosel doppler ultrason yapıldı mı , damarları gösteren ultrason bir de spermiyogram vermeli, hafif varikoselde sorun olmayabilir ama mesela eşime çok çok az sperm olabilir demişti çok şükür sayı yeterli geldiKızlar merhabalar bugün stresli bir gün oldu bir sorum olacak sizlere eşimin bir müddettir ağrısı vardı kasık bölgesinde bugün dr ye gitti varikosel olabilir demiş doktor önce idrar testi verdi eşim sonuca göre de temiz şimdilik bir şey önermiyorum demiş küçük bir ilçedeyiz ben biraz baktım ve içime şüphe düştü daha büyük bir hastaneye gidelim diyorum sizce çünkü belirtileri tam varikosel gibi eşimin
evet iste mesela bu ayda tutmazsa obur ay yine min gun asiri ya gecerim hdjxjdjd umut fakirin ekmegi askim napalim her tusa basiyorum mecbur jfjdjdjTecrübelerimizi aktarıyoruz canım uzun süre sürdürülebilir olmuyor ama senin takdirin kuzucum keyfin nasıl isterse
amuda kalkıyoruz resmen ya hepimiz aynıyızGüldüm ama aynı durumdayım
Canım benim de 21 Aralık pik günüm ne zamandıYa benim bat uygulamada 21 Aralık gözüküyor ama ovulasyon testi tarihine göre hesaplayınca 24 Aralık. Ben de ya vakit geçsin diye birazcık da. 31 gün ovulasyonu bekledim o zaman daha hızlı geçmişti sankii
Stres yok artık mesela bende ama aklımdan çıkmıyor gün aşırı devam ediyorum yarın kesin beraberlik olması lazım bugünden yarını düşünüyorumAy aynen bebeğim ne kadar düşünmüyorum desemde düşünüyor insan. D
Benim 10 Aralıkta LH testi pik yaptı canım. Bat 24 Aralık olması lazım uygulama yanlış gösteriyor bence. Senin ne zamandı pikCanım benim de 21 Aralık pik günüm ne zamandı
Ayy katılıyorum gün saymaktan bi hal oldum 4 aydırStres yok artık mesela bende ama aklımdan çıkmıyor gün aşırı devam ediyorum yarın kesin beraberlik olması lazım bugünden yarını düşünüyorumbi gebe kalsaydık hayırlısıyla perişan olduk
Benim 10 Aralıkta LH testi pik yaptı canım. Bat 24 Aralık olması lazım uygulama yanlış gösteriyor bence. Senin ne zamandı
Uygulama 8 Aralık diyordu ama 6 Aralık'ta köyü çizgi gördüm 5 ve 6 Kasımı değerlendirdim sadeceBenim 10 Aralıkta LH testi pik yaptı canım. Bat 24 Aralık olması lazım uygulama yanlış gösteriyor bence. Senin ne zamandı pik
Eşim de alıştı artık benimamuda kalkıyoruz resmen ya hepimiz aynıyız
Gebelik testi yaptın mı pekii? Sen benden 4 gün ilerde gidiyorsun o zamanUygulama 8 Aralık diyordu ama 6 Aralık'ta köyü çizgi gördüm 5 ve 6 Kasımı değerlendirdim sadece
Yok hayır diğer aylar hep negatif gördüğüm için cesaret edemiyorum ama bu ay göğüs ağrılarım bel ve karın ağrım erken başladı galiba 2 gündür göğüs uçlarım çok ağrıyor ve sertGebelik testi yaptın mı pekii? Sen benden 4 gün ilerde gidiyorsun o zaman
ay hadi inşallah güzel haberler verelimYok hayır diğer aylar hep negatif gördüğüm için cesaret edemiyorum ama bu ay göğüs ağrılarım bel ve karın ağrım erken başladı galiba 2 gündür göğüs uçlarım çok ağrıyor ve sert
16 aylık evliyim. Bu süreçte hep denedik Ekim ayında rahim filmi çekildim sorun çıkmadı Kasım'da denedik tekrar yine olmadı bu ay hayırlı haberler alalım hep beraberay hadi inşallah güzel haberler verelimkaç aydır deniyorsunuz canım
ay hadi inşallah güzel haberler verelimkaç aydır deniyorsunuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?