• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar merhaba bende bu ay denemeye başladım iki üç senedir düşünüp düşünüp sonunda icraate geçmeye hazırım ikizlerim var 9 yaşında umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Gittim bacım gittim bilkent sehire gittim çok değişik bi sistem var doktor beni dinledi ultrasona randevu al dedi ben şok, eskiden direkt yapılırdı yani böyle şeyler 😂😂 sonra ne derdimi anlatabildim ne baska bir şey anlayabildim ben de özele gittim çok ama çok şeker bir doktora tekrar beta baktı negatif usg de her şey iyi dedi çok umutlu konustu 1 haftaya olursun en geç dedi 🥰
Yılbaşı gelecek acelem var diyeydin 😁

2 kere dış gebelik oldu😔 film sonucu da temiz çıktı hiçbir sıkıntı yokmuş neden olduğu bilinmiyor 🥺
Dış gebelik ağrı sızı gibi belirtiler veriyor mu? Yoksa sadece doktor mu anlıyor? Geçmiş olsun.

Yılbaşı gelecek acelem var diyeydin 😁
Ayyy aynenn resmen 2 aydır regl olmadım kişisel rekorum ( bir sonraki rekor hamilelik inşallah 🥰🥰🥰 ) valla bisi demedi arada tekrar ovulasyon olup bebis olup kana da yansımayabilir dedi bu rahim kalınlığı gebelik ile de uyumlu ama regl öncesi ile de uyumlu ben gebelik sanmıyorum ama regl olsam da önümüzdeki maçlara baksam yoksa bu grupta bana yer kalmiycak ocağa doğru gidiyom 😂😂

Ayyy aynenn resmen 2 aydır regl olmadım kişisel rekorum ( bir sonraki rekor hamilelik inşallah 🥰🥰🥰 ) valla bisi demedi arada tekrar ovulasyon olup bebis olup kana da yansımayabilir dedi bu rahim kalınlığı gebelik ile de uyumlu ama regl öncesi ile de uyumlu ben gebelik sanmıyorum ama regl olsam da önümüzdeki maçlara baksam yoksa bu grupta bana yer kalmiycak ocağa doğru gidiyom 😂😂
Takviye verdi mi bi şey önerdi mi peki. Güzel tatlı doktormuş, işi rast gitsin.

Dış gebelik ağrı sızı gibi belirtiler veriyor mu? Yoksa sadece doktor mu anlıyor? Geçmiş olsun.
İlkinde hiç anlamadım. Beta 2 katına çıkmadı. Hep 1.5 katına çıktı o da yetersizdi. 1 hafta takipten sonra artış oranım iyice azaldı %22 lere düştü.
2. De önceki dış olduğu için temkinliydik ama zaten ağrım aşırıydı.
Ve 2. De adet günümde gittim kan testi verdim beta negatif çıktı. Duphaston kullandım adet olmayı beklerken pozitif olmuş fakat o da dış oldu.
O yüzden çok korkuyorum 😔

İlkinde hiç anlamadım. Beta 2 katına çıkmadı. Hep 1.5 katına çıktı o da yetersizdi. 1 hafta takipten sonra artış oranım iyice azaldı %22 lere düştü.
2. De önceki dış olduğu için temkinliydik ama zaten ağrım aşırıydı.
Ve 2. De adet günümde gittim kan testi verdim beta negatif çıktı. Duphaston kullandım adet olmayı beklerken pozitif olmuş fakat o da dış oldu.
O yüzden çok korkuyorum 😔
Hsg temiz ama değil mi

Back
X