L Lattely Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2025 7 6 1 29 Bugün 04:04 Konu Sahibi Konu Sahibi dodo1234 #121 selogi .!.: İnşallah yerleşmediirr hcg testi yapacak mısınız Genişletmek için tıkla... Doktorum yarın test yaptır dedi . Sonradan regle dönerse kimyasal oluyor fark etmiyorsundur belki dedi . Beta için erken ama yinede yarın yapacağım
selogi .!.: İnşallah yerleşmediirr hcg testi yapacak mısınız Genişletmek için tıkla... Doktorum yarın test yaptır dedi . Sonradan regle dönerse kimyasal oluyor fark etmiyorsundur belki dedi . Beta için erken ama yinede yarın yapacağım
D dodo1234 Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2025 981 321 18 Bugün 05:26 Konu Sahibi Konu Sahibi dodo1234 #122 pinkbusra .!.: Benim bat 1 aralık bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz Genişletmek için tıkla... heyecanla bekliyoruzz Lattely .!.: Ben sabah ufak kan gördüm ama bat tarihine 6 gün kala anlamadım gece ilişki oldu acaba ondan mı yoksa regl mi olacağım yoksa yerleşme kanamasımı ahh sorular sorular Umarımmm yüzümüzzz gülerr ve burada güzel yorumlarda buluşuruz Genişletmek için tıkla... regl icin erken sanki canım takipte kal ve haber mutlaka
pinkbusra .!.: Benim bat 1 aralık bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz Genişletmek için tıkla... heyecanla bekliyoruzz Lattely .!.: Ben sabah ufak kan gördüm ama bat tarihine 6 gün kala anlamadım gece ilişki oldu acaba ondan mı yoksa regl mi olacağım yoksa yerleşme kanamasımı ahh sorular sorular Umarımmm yüzümüzzz gülerr ve burada güzel yorumlarda buluşuruz Genişletmek için tıkla... regl icin erken sanki canım takipte kal ve haber mutlaka