Akıntı çatlama öncesi de gelebilir, sonrası da. Önce gelmiş olabilir lh testi yapmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Kasık ağrısı gibi şeyler de varsa çatlama süresi olabilir. İkisini de aklınızda tutun çünkü eminlik olmaz çatlama ne oldu.arkadaskar birsey sorucam ben ovülasyon testi yapmiyorum akintiyla takip ediyorum bu ay, 4 gun gecikmem olmuştu 11 kasımda regl oldum ve reglim cok kisa sürmüştü toplam 4 gün sürdü ben her ihtimale karsi 1 2 gun daha bekledim 16sında degerlendirmelere basladim 16 18 19 21 kasımda toplam 5 kez degerlendirdim takvime gore 24 25 kasım gibi yumurtlamam olmasi gerekiyor ama ben cuma gunu yani ayin 21 inde yumurta aki gibi olan akintiyı gordum fakat daha erken olduğunu düşündüm ve kesildi cuma aksami degerlendirdim cumartesi bos geçtim akintimda azaldi baya sizce cuma günü mü yumurtladim ve eger öyleyse bat tarihimi ona gore mi hesaplayayim cuma sizce ne düşünüyorsunuz fikirleriniz bekliyorum
Yumurtlama habercisi olur genelde akıntı. 36 saat bile sürebilir çatlatma süresi. Takip edin ama değerlendirin de isterseniz. Pik gibi görmediyseniz olmamış ihtimali yüksek.Canim benimde iki gundur yumurtlama akıntısı var cok uzamiyo ama seffaf yumurta beyazi şeklinde. Ama testlerde kesinlikle pik çıkmıyor laboquick test. Cikarmi acaba daha sonra yoksa kacirdimmi bilmiyorum
Pik görmüyorum asla hep silik çıkıyor test sivi alimina vs de dikkat ediyorum. Ama ne olur olmaz diye dünü degerlendirdim bugun bos geciriyim yarin tekrar degerlendiriyim diyorum.Yumurtlama habercisi olur genelde akıntı. 36 saat bile sürebilir çatlatma süresi. Takip edin ama değerlendirin de isterseniz. Pik gibi görmediyseniz olmamış ihtimali yüksek.
Pik görürsünüz. Döngünüzün kaçıncı günü? Sabah akşam kontrol edin yakınsa. Piki görürsünüz inşallahPik görmüyorum asla hep silik çıkıyor test sivi alimina vs de dikkat ediyorum. Ama ne olur olmaz diye dünü degerlendirdim bugun bos geciriyim yarin tekrar degerlendiriyim diyorum.
Bugun 12. Gun döngümün takvime göre 16. Gun yumurtlama gözüküyor ama akıntı beni supheye düşürdü. İnsallah görürüm BakalimPik görürsünüz. Döngünüzün kaçıncı günü? Sabah akşam kontrol edin yakınsa. Piki görürsünüz inşallah
Benimde 20 kasım pik olduBat 4 Aralık yerimi alıyımyumurtlama 20 Kasım gösteriyordu (adetlerim düzenlidir 28 günde bir) gün aşırı ilişki oldu eğer bu ay hamile kalırsam allahım izni ile bebeğim doğduğum ay benimle olucak duanıza talibim herkes istediği o güzel haberi bu ay alsın inşallah amin
evet test yapmıyorum cuma akşam be cumartesi akintimda ciddi azalma oldu normalde takvime gore yarin yumurtlama günüm ama temizlendikten sonra akintim hic kesilmedi cuma yumurta aki sekilndeydi ve sonrasinda azalmaya basladi simdilik takipteyim eger 1 2 gun icinde tekrar artarsa yeni yumurtluyorumdur ama artmazaa muhtemelen cuma gunu yumurtlamisimdir, evet kasik agrisi ve gogus siskinligi ve agrisi eslik ettiAkıntı çatlama öncesi de gelebilir, sonrası da. Önce gelmiş olabilir lh testi yapmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Kasık ağrısı gibi şeyler de varsa çatlama süresi olabilir. İkisini de aklınızda tutun çünkü eminlik olmaz çatlama ne oldu.
Siz her şüpheyi değerlendirin zaten bilgilisiniz, yorumlarınızı görüyorum sizin :)evet test yapmıyorum cuma akşam be cumartesi akintimda ciddi azalma oldu normalde takvime gore yarin yumurtlama günüm ama temizlendikten sonra akintim hic kesilmedi cuma yumurta aki sekilndeydi ve sonrasinda azalmaya basladi simdilik takipteyim eger 1 2 gun icinde tekrar artarsa yeni yumurtluyorumdur ama artmazaa muhtemelen cuma gunu yumurtlamisimdir, evet kasik agrisi ve gogus siskinligi ve agrisi eslik etti
Benim pikten yaklasık 2 gün önce akıntım oluyor, akıntı azalınca piki görüyorum, progesteron da baktırdım yumurtladığıma eminim yani. Bence yakındır pik görmeniz. Ama günde iki defa yapmasam ben testlerde piki göremezdim mesela, öğlen silikti akşam koyulaştı ertesi sabah silikleşti tekrar. Pikim cok kısa sürüyor yani, sizin de benzer bir şey olabilirCanim benimde iki gundur yumurtlama akıntısı var cok uzamiyo ama seffaf yumurta beyazi şeklinde. Ama testlerde kesinlikle pik çıkmıyor laboquick test. Cikarmi acaba daha sonra yoksa kacirdimmi bilmiyorum
Bende piki tek gün görüyorum. Ertesi gün silikleşiyor. Bazıları 2 gün görüyor her vücut farklı benceBenim pikten yaklasık 2 gün önce akıntım oluyor, akıntı azalınca piki görüyorum, progesteron da baktırdım yumurtladığıma eminim yani. Bence yakındır pik görmeniz. Ama günde iki defa yapmasam ben testlerde piki göremezdim mesela, öğlen silikti akşam koyulaştı ertesi sabah silikleşti tekrar. Pikim cok kısa sürüyor yani, sizin de benzer bir şey olabilir
biraz fazla erken yumurtladim kafam karıştı sizinle paylasip gorus almak istedim, gun aşırı ilerliyorum artik sonrasi nasipSiz her şüpheyi değerlendirin zaten bilgilisiniz, yorumlarınızı görüyorum sizin :)
Cok kısa benim pikim hamilelik de oluşmuyor, ben buna bağlıyorum sağlıklı yumurtlamıyorum bence. Progesteronum 5-7 arası cıkıyorBende piki tek gün görüyorum. Ertesi gün silikleşiyor. Bazıları 2 gün görüyor her vücut farklı bence
Daha önce ovu testi kullandın mı? Akıntının olduğu gün pik oluyor muydu? Benim bugün akıntım var ama testim pik değilevet test yapmıyorum cuma akşam be cumartesi akintimda ciddi azalma oldu normalde takvime gore yarin yumurtlama günüm ama temizlendikten sonra akintim hic kesilmedi cuma yumurta aki sekilndeydi ve sonrasinda azalmaya basladi simdilik takipteyim eger 1 2 gun icinde tekrar artarsa yeni yumurtluyorumdur ama artmazaa muhtemelen cuma gunu yumurtlamisimdir, evet kasik agrisi ve gogus siskinligi ve agrisi eslik etti
Progestrona ne zaman baktırıyorsun birde sağlıklı olduğunu anlamak için veya iyi yükseldiğini düşünmek için 10 nun üzerinde mi olması gerekiyor? Yorumlarda görüyorum da döngünün 21. Günü bakılması gerekiyor sanırım yumurtlama ile ilgili fikir edinmek içinCok kısa benim pikim hamilelik de oluşmuyor, ben buna bağlıyorum sağlıklı yumurtlamıyorum bence. Progesteronum 5-7 arası cıkıyor
Benimde dün ve bugün akıntım var az da olsa şeffaf yapışkan ama bende pik görmedim halaDaha önce ovu testi kullandın mı? Akıntının olduğu gün pik oluyor muydu? Benim bugün akıntım var ama testim pik değil
Beklenen adet tarihinden 7 gün önce bakılıyor, 10un üzeri sağlıklı yumurta diyorlar ama ben 7 progesteron değeriyle hamile kalanı okudum burdaProgestrona ne zaman baktırıyorsun birde sağlıklı olduğunu anlamak için veya iyi yükseldiğini düşünmek için 10 nun üzerinde mi olması gerekiyor? Yorumlarda görüyorum da döngünün 21. Günü bakılması gerekiyor sanırım yumurtlama ile ilgili fikir edinmek için
Ben de belki yarın görürüm diye umut ediyorum ama geç yınırtlama olacak muhtemelen döngüme göre bugün yumurtlamam lazımdıBenimde dün ve bugün akıntım var az da olsa şeffaf yapışkan ama bende pik görmedim hala
Tamam 21. Gün zaten beklenen adet tarihinden bir hafta önce oluyor ortalama. Aynı zamanlar yani. Döngü bazen gecikebiliyor aynen beklemek lazım el mahkumBeklenen adet tarihinden 7 gün önce bakılıyor, 10un üzeri sağlıklı yumurta diyorlar ama ben 7 progesteron değeriyle hamile kalanı okudum burda
Dodo benim yumurta akı gibi akıntım oldu o gün pik değildi ertesi günü pik oldu akıntıdan 2 gün sonrasını düşğnebilirsinarkadaskar birsey sorucam ben ovülasyon testi yapmiyorum akintiyla takip ediyorum bu ay, 4 gun gecikmem olmuştu 11 kasımda regl oldum ve reglim cok kisa sürmüştü toplam 4 gün sürdü ben her ihtimale karsi 1 2 gun daha bekledim 16sında degerlendirmelere basladim 16 18 19 21 kasımda toplam 5 kez degerlendirdim takvime gore 24 25 kasım gibi yumurtlamam olmasi gerekiyor ama ben cuma gunu yani ayin 21 inde yumurta aki gibi olan akintiyı gordum fakat daha erken olduğunu düşündüm ve kesildi cuma aksami degerlendirdim cumartesi bos geçtim akintimda azaldi baya sizce cuma günü mü yumurtladim ve eger öyleyse bat tarihimi ona gore mi hesaplayayim cuma sizce ne düşünüyorsunuz fikirleriniz bekliyorum
O akıntı kaç gün sürdüDodo benim yumurta akı gibi akıntım oldu o gün pik değildi ertesi günü pik oldu akıntıdan 2 gün sonrasını düşğnebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?