Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Akıntı çatlama öncesi de gelebilir, sonrası da. Önce gelmiş olabilir lh testi yapmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Kasık ağrısı gibi şeyler de varsa çatlama süresi olabilir. İkisini de aklınızda tutun çünkü eminlik olmaz çatlama ne oldu.

Canim benimde iki gundur yumurtlama akıntısı var cok uzamiyo ama seffaf yumurta beyazi şeklinde. Ama testlerde kesinlikle pik çıkmıyor laboquick test. Cikarmi acaba daha sonra yoksa kacirdimmi bilmiyorum
Yumurtlama habercisi olur genelde akıntı. 36 saat bile sürebilir çatlatma süresi. Takip edin ama değerlendirin de isterseniz. Pik gibi görmediyseniz olmamış ihtimali yüksek.

Yumurtlama habercisi olur genelde akıntı. 36 saat bile sürebilir çatlatma süresi. Takip edin ama değerlendirin de isterseniz. Pik gibi görmediyseniz olmamış ihtimali yüksek.
Pik görmüyorum asla hep silik çıkıyor test sivi alimina vs de dikkat ediyorum. Ama ne olur olmaz diye dünü degerlendirdim bugun bos geciriyim yarin tekrar degerlendiriyim diyorum.

Pik görmüyorum asla hep silik çıkıyor test sivi alimina vs de dikkat ediyorum. Ama ne olur olmaz diye dünü degerlendirdim bugun bos geciriyim yarin tekrar degerlendiriyim diyorum.
Pik görürsünüz. Döngünüzün kaçıncı günü? Sabah akşam kontrol edin yakınsa. Piki görürsünüz inşallah

Pik görürsünüz. Döngünüzün kaçıncı günü? Sabah akşam kontrol edin yakınsa. Piki görürsünüz inşallah
Bugun 12. Gun döngümün takvime göre 16. Gun yumurtlama gözüküyor ama akıntı beni supheye düşürdü. İnsallah görürüm Bakalim

Benimde 20 kasım pik oldu seninle döngümüz aynı geçen ayda beraber beklemiştik

evet test yapmıyorum cuma akşam be cumartesi akintimda ciddi azalma oldu normalde takvime gore yarin yumurtlama günüm ama temizlendikten sonra akintim hic kesilmedi cuma yumurta aki sekilndeydi ve sonrasinda azalmaya basladi simdilik takipteyim eger 1 2 gun icinde tekrar artarsa yeni yumurtluyorumdur ama artmazaa muhtemelen cuma gunu yumurtlamisimdir, evet kasik agrisi ve gogus siskinligi ve agrisi eslik etti

Siz her şüpheyi değerlendirin zaten bilgilisiniz, yorumlarınızı görüyorum sizin :)

Canim benimde iki gundur yumurtlama akıntısı var cok uzamiyo ama seffaf yumurta beyazi şeklinde. Ama testlerde kesinlikle pik çıkmıyor laboquick test. Cikarmi acaba daha sonra yoksa kacirdimmi bilmiyorum
Benim pikten yaklasık 2 gün önce akıntım oluyor, akıntı azalınca piki görüyorum, progesteron da baktırdım yumurtladığıma eminim yani. Bence yakındır pik görmeniz. Ama günde iki defa yapmasam ben testlerde piki göremezdim mesela, öğlen silikti akşam koyulaştı ertesi sabah silikleşti tekrar. Pikim cok kısa sürüyor yani, sizin de benzer bir şey olabilir

Bende piki tek gün görüyorum. Ertesi gün silikleşiyor. Bazıları 2 gün görüyor her vücut farklı bence

Siz her şüpheyi değerlendirin zaten bilgilisiniz, yorumlarınızı görüyorum sizin :)
biraz fazla erken yumurtladim kafam karıştı sizinle paylasip gorus almak istedim, gun aşırı ilerliyorum artik sonrasi nasip evet cok sukur arastirarak doktorlara gidip gelerek e bide saglik mezunu olunca biseyler ogrendim yinede bilgi alisverisi yapmak daha iyi

Bende piki tek gün görüyorum. Ertesi gün silikleşiyor. Bazıları 2 gün görüyor her vücut farklı bence
Cok kısa benim pikim hamilelik de oluşmuyor, ben buna bağlıyorum sağlıklı yumurtlamıyorum bence. Progesteronum 5-7 arası cıkıyor

Daha önce ovu testi kullandın mı? Akıntının olduğu gün pik oluyor muydu? Benim bugün akıntım var ama testim pik değil

Cok kısa benim pikim hamilelik de oluşmuyor, ben buna bağlıyorum sağlıklı yumurtlamıyorum bence. Progesteronum 5-7 arası cıkıyor
Progestrona ne zaman baktırıyorsun birde sağlıklı olduğunu anlamak için veya iyi yükseldiğini düşünmek için 10 nun üzerinde mi olması gerekiyor? Yorumlarda görüyorum da döngünün 21. Günü bakılması gerekiyor sanırım yumurtlama ile ilgili fikir edinmek için

Beklenen adet tarihinden 7 gün önce bakılıyor, 10un üzeri sağlıklı yumurta diyorlar ama ben 7 progesteron değeriyle hamile kalanı okudum burda

Beklenen adet tarihinden 7 gün önce bakılıyor, 10un üzeri sağlıklı yumurta diyorlar ama ben 7 progesteron değeriyle hamile kalanı okudum burda
Tamam 21. Gün zaten beklenen adet tarihinden bir hafta önce oluyor ortalama. Aynı zamanlar yani. Döngü bazen gecikebiliyor aynen beklemek lazım el mahkum

Dodo benim yumurta akı gibi akıntım oldu o gün pik değildi ertesi günü pik oldu akıntıdan 2 gün sonrasını düşğnebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…