- 10 Ekim 2025
- 303
- 90
- 13
Bence de yorucu yaşla bi alakası yok djjdkdodldp3 gün üst üste de cok yorucu ya kfjkgfj ya da ben yaşlandım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de yorucu yaşla bi alakası yok djjdkdodldp3 gün üst üste de cok yorucu ya kfjkgfj ya da ben yaşlandım :)
Eğer eşin zorlanmıyor ise bence bir sıkıntı olmaz. Burda hergün deneyerek hamile kalan arkadaşlar oldu. Ve tek yaptığı çok sık ilişki idi. Ama bu demekle olmuyor. Erkeğin de kadının da hali müsait olmalı. Hatta erkeğin hali daha da müsait olmalı3 gün üst üste de cok yorucu ya kfjkgfj ya da ben yaşlandım :)
hahaha bir de eşim grip oldu ya adam da hal kalmadı ha gayret kjşoh:) ya vallahi boyle de cok saçma neyse bu ayda boyle olsun sonu guzel olsun da neyse. eşimin hali var mı ondanda emin değilim hahahahaEğer eşin zorlanmıyor ise bence bir sıkıntı olmaz. Burda hergün deneyerek hamile kalan arkadaşlar oldu. Ve tek yaptığı çok sık ilişki idi. Ama bu demekle olmuyor. Erkeğin de kadının da hali müsait olmalı. Hatta erkeğin hali daha da müsait olmalıkadınlar en kötü görev gibi dişini sıkar tamamlar..
hahahaha yok ya deme oyle yorucu degil keyfini çıkarın valla stresi azaltiyo cocuk odakli gitmeyince3 gün üst üste de cok yorucu ya kfjkgfj ya da ben yaşlandım :)
ya sende miiiiBence de yorucu yaşla bi alakası yok djjdkdodldp
Geçmiş olsun inşaAllah. Doktorları da anlamak zor değil mihahaha bir de eşim grip oldu ya adam da hal kalmadı ha gayret kjşoh:) ya vallahi boyle de cok saçma neyse bu ayda boyle olsun sonu guzel olsun da neyse. eşimin hali var mı ondanda emin değilim hahahaha
neyse yalnız değilmişim :):):) adam beni gorunce kaçacak. bir de 3 gun ılışkiden sonra ilişki yasagı koydu kaç gun dedim regli olana kadar dedi çkjgnlkgfjh:):): haydaaaBence de yorucu yaşla bi alakası yok djjdkdodldp
Ya valla öyle hdjdkdldpdp bir de bu ilişki rutine dönecek diye çok korkuyorum hani gerçekten ihtiyaç olduğunda yaşamak daha mantıklıya sende miiiihayirrr degil degil
![]()
kesinlikle katılmıyorum her iki tarafinda istekli olmasi gerekk ve cocuk odakli olunmamasi gerekkkkEğer eşin zorlanmıyor ise bence bir sıkıntı olmaz. Burda hergün deneyerek hamile kalan arkadaşlar oldu. Ve tek yaptığı çok sık ilişki idi. Ama bu demekle olmuyor. Erkeğin de kadının da hali müsait olmalı. Hatta erkeğin hali daha da müsait olmalıkadınlar en kötü görev gibi dişini sıkar tamamlar..
vallahi burdaki bazı yorumları okuyorum aynı doktor gibi jhajhahaGeçmiş olsun inşaAllah. Doktorları da anlamak zor değil mibir gün aşırı ilişki yeterli içerde zaten o kadar yaşıyor diyorlar bir üst üste hergün diyorlar. Ay bilgi yalaması olduk
![]()
bize de 3 gün üst üste yapın dediler bende eşime soruyorum yapar mıyız diye djkdkdpd kabul etmezse yapmam zaten zorla olmaz hdjdkdodpsğneyse yalnız değilmişim :):):) adam beni gorunce kaçacak. bir de 3 gun ılışkiden sonra ilişki yasagı koydu kaç gun dedim regli olana kadar dedi çkjgnlkgfjh:):): haydaaa
ama evliligin temellerinden biri de bu bence iki.kisiyi baglayan seyelrden biri sadece ruhsallik yetmez fizikselde olmali bence ben oyle düşünüyorum donmesi daha iyiYa valla öyle hdjdkdldpdp bir de bu ilişki rutine dönecek diye çok korkuyorum hani gerçekten ihtiyaç olduğunda yaşamak daha mantıklı
vardir vardir halledersin senhahaha bir de eşim grip oldu ya adam da hal kalmadı ha gayret kjşoh:) ya vallahi boyle de cok saçma neyse bu ayda boyle olsun sonu guzel olsun da neyse. eşimin hali var mı ondanda emin değilim hahahaha
Biz 1.5 yıldır gün aşırı yapıyoruz (e ben rutinleşmişim zaten)ama evliligin temellerinden biri de bu bence iki.kisiyi baglayan seyelrden biri sadece ruhsallik yetmez fizikselde olmali bence ben oyle düşünüyorum donmesi daha iyi![]()
tabi canım temas bağımlısıyız neyseki haha ama adam grip benim boğazım ağrıyor bugun kesin sızıcam öjgnhgama evliligin temellerinden biri de bu bence iki.kisiyi baglayan seyelrden biri sadece ruhsallik yetmez fizikselde olmali bence ben oyle düşünüyorum donmesi daha iyi![]()
ay hahah delisiniz vallahibize de 3 gün üst üste yapın dediler bende eşime soruyorum yapar mıyız diye djkdkdpd kabul etmezse yapmam zaten zorla olmaz hdjdkdodpsğ
yazarken gelen o farkindalikBiz 1.5 yıldır gün aşırı yapıyoruz (e ben rutinleşmişim zaten)((
aaa sakınnn alacagin o guzel haberi dusuuunnnntabi canım temas bağımlısıyız neyseki haha ama adam grip benim boğazım ağrıyor bugun kesin sızıcam öjgnhg![]()
ay evet ya cok guzel rahat hissediyorum iyiki varsınız gercektenoff kızlar valla ıyı kı varsınız ya kımseye konusamadığım seylerı burda konuşmak cok ıyı![]()