• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bende yarın sabah son kez test yapacağım eğer yine negatif çıkarsa adeti bekleyeceğim artık bu akşam göğüs uçlarımda ağırmaya başladı şimdi dikkat ettimde sızı var 😔

10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah💖💖
Merhaba benimde 12 kasım çatlatöa iğnesi vuruldum bugün dpo 13 sabah test yaptım negatif cıktı bat 4 aralık pozitife döner mi acaba

Valla bunu inanın bilmiyorum hayatımda ilk kez test denedim pik falan görmedim ama ilk gebeliğim adetten 3 gün sonraki ilişkim ile olmuştu bende yine aynı şekilde denedim 8 kasımı değerlendirdik hatta o gün ciddi bir göğüs ağrısı vardı adetten yeni çıkmış olmama rağmen yeniden ağrı başlaması belkide o güne denk gelmiştir yumurtlama bilmiyorum 🤷‍♀️

ya benimde ilk defa olan sey bu kadar erken gogus ağrısı ve şişliği ilk defa yumurtlama doneminde gogsum sisti ve dokununca agriyor zaten 4 gun gecikmiştim baya sistiler ve agriyorlardi regl oldum biraz indi agrisi falan duzeldi reglimde 4 gun sürdü sonrasinda yogun akinti yasadim en yogunu 21 kasimdi seffafti o gunu yumurtlama gunu.olarak baz aldim ve o gunden bir gun once yine sismeye basladilar ve hala ayni sekilde devam ediyor ilk defa yumurtlama donemimde gogus agrisi yasadim yasamaya da devam ediyorum
Benimde ilk defa yumurtlamadan sonra göğüs ağrım oldu ve hala ağrıyor uçlarına dokunamıyorum resmen
Normalde akıntım olurdu ara ara yumurtlamada o uzayan akıntıdan sonra bir daha akıntı olmadı kupkuruyum hiç alışkın değilim 😂 merdiven inerken çıkarken yada öksürüp hapşurduğumda kasığımda sızlama hissediyorum sürekli bişeyler hissediyorum 😅

Merhaba benimde 12 kasım çatlatöa iğnesi vuruldum bugün dpo 13 sabah test yaptım negatif cıktı bat 4 aralık pozitife döner mi acaba
dpo13 ve bat 4 mü neden o akdar zaman var canim yumurtlamayla bat arasinda senin? dpo 13 sw bat 2 3 gune olmasi gerekir anlayamadim 🤔

inşallah hamilesinizdir benimde 4 Aralık , ama d
10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah💖💖
bende 1.5 yılı geride bıraktım bat 4 Aralık . Bugün beta negatif geldi

Benimde ilk defa yumurtlamadan sonra göğüs ağrım oldu ve hala ağrıyor uçlarına dokunamıyorum resmen
Normalde akıntım olurdu ara ara yumurtlamada o uzayan akıntıdan sonra bir daha akıntı olmadı kupkuruyum hiç alışkın değilim 😂 merdiven inerken çıkarken yada öksürüp hapşurduğumda kasığımda sızlama hissediyorum sürekli bişeyler hissediyorum 😅
ay evet ya oksurup hapsiramiyorum tutuyorum karnimi falan bakalim insallah vardir😅

dpo13 ve bat 4 mü neden o akdar zaman var canim yumurtlamayla bat arasinda senin? dpo 13 sw bat 2 3 gune olmasi gerekir anlayamadim 🤔
Normalde döngülerim 32 gün falan ama yumurtam hızlı gelisince iğneyi erken yaptık adetten hemennsonra iğne vuruldum

Normalde döngülerim 32 gün falan ama yumurtam hızlı gelisince iğneyi erken yaptık adetten hemennsonra iğne vuruldum
o zaman erken mi yumurtlamis oluyorsun canim eger oyleyse 3 gun daha bekle ve sonra test yap henuz erken bence hala donme ihtimali var

Back
X