- 26 Kasım 2025
- 9
- 5
- 1
- 24
İnsallaho zaman erken mi yumurtlamis oluyorsun canim eger oyleyse 3 gun daha bekle ve sonra test yap henuz erken bence hala donme ihtimali var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallaho zaman erken mi yumurtlamis oluyorsun canim eger oyleyse 3 gun daha bekle ve sonra test yap henuz erken bence hala donme ihtimali var
Hayır 28-29 u adetim gelmesi gerekhenuz erken eger bat 4 araliksa test yapip strese girme canim
Hayır 28-29 u adetim gelmesi gerekhenuz erken eger bat 4 araliksa test yapip strese girme canim
2 günde geldi istanbulakac gunde geldi canim bende almayi düşünüyorum da
o zaman 2 3 gun sonra bat gunun olur o yüzden beklemeni oneririmİnsallah12 si saat 12.00 da iğne oldum 14 ü 00.00 da çatlamıs sanırım 36 saat sonra çatlıyormus bazen 42 saati de bulabilirmis ondan 14ü diye düsünüyorum 12-13. Gün bugün
evet iste 2 3 gun sonra test yapilabilirHayır 28-29 u adetim gelmesi gerek
yaa iyiymiş bende 3 4 gun icinde siparis veririm simdi erken gelirse dayanamam yaparim ne kadar gec gelirse o kadar iyi2 günde geldi istanbula
Ben o kadar alışmışım ki teste bugün ovülasyon testi yaptım ahahaha bi süre sonra bağımlılık oluyoryaa iyiymiş bende 3 4 gun icinde siparis veririm simdi erken gelirse dayanamam yaparim ne kadar gec gelirse o kadar iyi![]()
Yarın yapmamalıyım o zamanevet iste 2 3 gun sonra test yapilabilir
İnsallah canım senin ne zaman batay evet ya oksurup hapsiramiyorum tutuyorum karnimi falan bakalim insallah vardir![]()
ya gercekten oyle bu arada yaptikca yapasi geliyor insanin ben en son yaptigimda ikiserli ucerli yapiyordumBen o kadar alışmışım ki teste bugün ovülasyon testi yaptım ahahaha bi süre sonra bağımlılık oluyor
yokncanim bekle bence yapma stres olursun öyleYarın yapmamalıyım o zaman![]()
benimde 8naralikta sanirim bu ay erken yumurtladim 4 aralik.diye dusunuyorum suan bakalimİnsallah canım senin ne zaman bat
çatladığı günü 1 dpo olarak alabilirsin canımBişiy sorucam kızlar ben pazartesi günü 24 kasımda doktora göründüm yumurtalıklarımın temiz olduğunu herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi kan testi vs istemedi şuanda yumurtan çatlamıs Salı perşembe ilişki önerdi pazartesi çatlamıs bir yumurta var ben bugün dpo kaç olmuş oluyorum geçen ay ovulasyon testi yapmıştım ve geç yumurtlamıştım bu ay doktor kontrolünde çatladıgını öğrendim
Bugün itibarıyla dpo4Bişiy sorucam kızlar ben pazartesi günü 24 kasımda doktora göründüm yumurtalıklarımın temiz olduğunu herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi kan testi vs istemedi şuanda yumurtan çatlamıs Salı perşembe ilişki önerdi pazartesi çatlamıs bir yumurta var ben bugün dpo kaç olmuş oluyorum geçen ay ovulasyon testi yapmıştım ve geç yumurtlamıştım bu ay doktor kontrolünde çatladıgını öğrendim
Hadi insallah güzel haberlerini alalımbenimde 8naralikta sanirim bu ay erken yumurtladim 4 aralik.diye dusunuyorum suan bakalim
ay insallah aralik 11 dogum gunum o yuzden bu ay baska bir heyecan ve umut var icimde insallah hepimizin guzel haberlerini alirizHadi insallah güzel haberlerini alalım![]()
Aminnn inşallahay insallah aralik 11 dogum gunum o yuzden bu ay baska bir heyecan ve umut var icimde insallah hepimizin guzel haberlerini aliriz![]()