- 25 Ekim 2025
- 363
- 148
- 18
- 32
Günaydın. Tutulmuşum gibi bi sızı var biraz. Sende?Günaydınlarrdpo 7 deyim bende hiç bir belirtiniz var mı 3 aralıkta regl bekliyorum bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın. Tutulmuşum gibi bi sızı var biraz. Sende?Günaydınlarrdpo 7 deyim bende hiç bir belirtiniz var mı 3 aralıkta regl bekliyorum bakalım
Benim hiç bir belirtim yok geçen ay adet olmama 7 8 gün varken göğsü hassasiyetim vardı şuan hiç bi belirti yok pazartesi test yapıcam meraktanGünaydın. Tutulmuşum gibi bi sızı var biraz. Sende?
tam olarak boyle oluyorlarYalancı pozitif nasıl oluyor gebeliğin hiçbir türünü yaşamadım kuruma çizgisi ne onu bile bilmiyorum daha
ya benimde başıma geldi 3 ay once allah o artı medin belasını versin ya. baya da belirgindi kan verdim negatif. buarada ben ılk gebelığımı de artı medle ogrenmıştım yani şaka gibi burda sonra baktım herkesın basına gelmiş.tam olarak boyle oluyorlar(((
merhaba canim hosgeldin
benimki b good diye bi markaydi artimed zaten her ay cikariyordu ona alışmıştımya benimde başıma geldi 3 ay once allah o artı medin belasını versin ya. baya da belirgindi kan verdim negatif. buarada ben ılk gebelığımı de artı medle ogrenmıştım yani şaka gibi burda sonra baktım herkesın basına gelmiş.
Evet hsg çekilecek aslında nisan ayından beri deniyoruz ama ben sabırsız olduğum için 1 yıl pldu dedim doktor o yüzden hsg önerdi yoksa 1 yıl deneyin dirip duruyorlardıHadi kazasız belasız olsun inşallah, galiba hsg çekileceksiniz ne zamandır deniyorsunuz ben de geçen ay gittim doktora 3 ay içinde gebelik olmazsa hsg dedi ama çok korkuyorum umarım olur ve gerek kalmaz.
Biz de temmuz ayından itibaren deniyoruz. Ekim ayında gittim doğruyu söylememe rağmen, takviye vs verdi 3 ay olmazsa dedi çekelim. Yani eğer böyle olursa bizimde 7 8 ay olacak inşallah gerek kalmaz tabiEvet hsg çekilecek aslında nisan ayından beri deniyoruz ama ben sabırsız olduğum için 1 yıl pldu dedim doktor o yüzden hsg önerdi yoksa 1 yıl deneyin dirip duruyorlardı
Sizin doktor iyiymiş valla burda da bazı kadınlardan iyi ki rahim filmi çekinmişiz tüpler tıkalı çıktı boş yere vakit kaybettik 1 yıl dediklerini okudum ondan acele ettimBiz de temmuz ayından itibaren deniyoruz. Ekim ayında gittim doğruyu söylememe rağmen, takviye vs verdi 3 ay olmazsa dedi çekelim. Yani eğer böyle olursa bizimde 7 8 ay olacak inşallah gerek kalmaz tabi
Özel bir hastaneye gittim aslında belki ondandır. Eşiniz değerleri nasıl peki ? Bir de takviye vs alıyor musunuzSizin doktor iyiymiş valla burda da bazı kadınlardan iyi ki rahim filmi çekinmişiz tüpler tıkalı çıktı boş yere vakit kaybettik 1 yıl dediklerini okudum ondan acele ettim
Herşeyin temiz olduğundan emin olup öyle akışa bırakcam
Eşimin sperm sonuçları sincan eğitim araştırmadaki üroloji doktoruna göre temiz ama ben değerleri ordan burdan araştırarak baktığımda morfoloji düşük çıktı 3 normalde en düşük 4 olması gerekiyormuş geri kalanı temiz dedi haftaya salı tekrar şehir hastenesde bi doktora göstereceğim o ne derse artıkÖzel bir hastaneye gittim aslında belki ondandır. Eşiniz değerleri nasıl peki ? Bir de takviye vs alıyor musunuz
Anladım. Umarım en kısa zamanda hayırla olur gebelik. Bizi daha fazla yormadan gelir bebişler.Eşimin sperm sonuçları sincan eğitim araştırmadaki üroloji doktoruna göre temiz ama ben değerleri ordan burdan araştırarak baktığımda morfoloji düşük çıktı 3 normalde en düşük 4 olması gerekiyormuş geri kalanı temiz dedi haftaya salı tekrar şehir hastenesde bi doktora göstereceğim o ne derse artık
Ben folidoce folik asit kullanıyorum
Eşim herhangi bi takviye almıyor doktor önerirse bir şey alırız
hosgeldin canimMerhaba bende varim 7 aralik
nasip yumurtlamaya veya catlamaya denk geldiyse neden olmasinBaya giremedim postu yeni gördüm ben sadece adetime 12 gun kala degerlendirdim sizce olur mu kizlar adetim duzenli 28 gunde bir oluyor
O gunden beri hep beyaz akinti oluyor burde bacagima gogus ucuma agri vuruyor yumrtlama takvime gore 2 gun once gösteriyordu ins gec olmuşturnasip yumurtlamaya veya catlamaya denk geldiyse neden olmasin
Aminn inşallahAnladım. Umarım en kısa zamanda hayırla olur gebelik. Bizi daha fazla yormadan gelir bebişler.![]()
gurbertselcim illa bir belirti olmasına gerek yok kendini bu kadar dinlemee. başkalarında olan belirtiler sende de olacak diye bir kaide yok veya o belirtiler sende varsa bile gebelik sende de var diye bir şey de yok. bu düşünce yapısına bürünürsen daha az hayal kırıklığına uğrarsın olumsuz olursa ama inşallah olumlu olur hepimizin temennisi bu....Arkadaşlar dpo7 bugğn ve hiç belirti yok dpo4 te bile adet olcak gibi sabahtan akşama kadar karnım ağrıyıp sızlamıştı umutlanmıştım. Dpo5 te bacaklarım sizlamaya belim ağrımaya başlamıştı dün dpo6 da bi belirti olmadı ishal ve kabız dışında bi de yumurta akı bi akıntı gelmişti. Bugün bi belirti yok![]()