• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Günaydınlarr 🥰 dpo 7 deyim bende hiç bir belirtiniz var mı 3 aralıkta regl bekliyorum bakalım
Günaydın. Tutulmuşum gibi bi sızı var biraz. Sende?

Eklentiler

• 20251110_160917.webp
    20251110_160917.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 11
  • 20251107_161632.webp
    20251107_161632.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 11
tam olarak boyle oluyorlar:((((
ya benimde başıma geldi 3 ay once allah o artı medin belasını versin ya. baya da belirgindi kan verdim negatif. buarada ben ılk gebelığımı de artı medle ogrenmıştım yani şaka gibi burda sonra baktım herkesın basına gelmiş.

merhaba D dodo1234 yine yollarımız kesişti 😇🌻 bende tekrardan ekim ayındaki düşükten sonra toparladım ve yolculuğa kaldığım yerden başlamak istiyorum umarım yeni yılın son ayı bize sağlıklı mucizemizi verir ve neşe ile 2026 yı karşılarız🥰🥹😇🙏🏻 bat 24-25 aralık
merhaba canim hosgeldin💖🙏🏿 gecmis olsun, insallah bu ay guzel haberler alacagimiza inanıyorum 💖💖

ya benimde başıma geldi 3 ay once allah o artı medin belasını versin ya. baya da belirgindi kan verdim negatif. buarada ben ılk gebelığımı de artı medle ogrenmıştım yani şaka gibi burda sonra baktım herkesın basına gelmiş.
benimki b good diye bi markaydi artimed zaten her ay cikariyordu ona alışmıştım 😅 ama bunu ilk kez denedim ve ikiside bu sekilde çıktı once wilik sonra koyulasma gecikmede vardi ilk defa bu kadar umitlenmistim

Hadi kazasız belasız olsun inşallah, galiba hsg çekileceksiniz ne zamandır deniyorsunuz ben de geçen ay gittim doktora 3 ay içinde gebelik olmazsa hsg dedi ama çok korkuyorum umarım olur ve gerek kalmaz.
Evet hsg çekilecek aslında nisan ayından beri deniyoruz ama ben sabırsız olduğum için 1 yıl pldu dedim doktor o yüzden hsg önerdi yoksa 1 yıl deneyin dirip duruyorlardı

Evet hsg çekilecek aslında nisan ayından beri deniyoruz ama ben sabırsız olduğum için 1 yıl pldu dedim doktor o yüzden hsg önerdi yoksa 1 yıl deneyin dirip duruyorlardı
Biz de temmuz ayından itibaren deniyoruz. Ekim ayında gittim doğruyu söylememe rağmen, takviye vs verdi 3 ay olmazsa dedi çekelim. Yani eğer böyle olursa bizimde 7 8 ay olacak inşallah gerek kalmaz tabi

Biz de temmuz ayından itibaren deniyoruz. Ekim ayında gittim doğruyu söylememe rağmen, takviye vs verdi 3 ay olmazsa dedi çekelim. Yani eğer böyle olursa bizimde 7 8 ay olacak inşallah gerek kalmaz tabi
Sizin doktor iyiymiş valla burda da bazı kadınlardan iyi ki rahim filmi çekinmişiz tüpler tıkalı çıktı boş yere vakit kaybettik 1 yıl dediklerini okudum ondan acele ettim

Herşeyin temiz olduğundan emin olup öyle akışa bırakcam

Sizin doktor iyiymiş valla burda da bazı kadınlardan iyi ki rahim filmi çekinmişiz tüpler tıkalı çıktı boş yere vakit kaybettik 1 yıl dediklerini okudum ondan acele ettim

Herşeyin temiz olduğundan emin olup öyle akışa bırakcam
Özel bir hastaneye gittim aslında belki ondandır. Eşiniz değerleri nasıl peki ? Bir de takviye vs alıyor musunuz

Özel bir hastaneye gittim aslında belki ondandır. Eşiniz değerleri nasıl peki ? Bir de takviye vs alıyor musunuz
Eşimin sperm sonuçları sincan eğitim araştırmadaki üroloji doktoruna göre temiz ama ben değerleri ordan burdan araştırarak baktığımda morfoloji düşük çıktı 3 normalde en düşük 4 olması gerekiyormuş geri kalanı temiz dedi haftaya salı tekrar şehir hastenesde bi doktora göstereceğim o ne derse artık

Ben folidoce folik asit kullanıyorum
Eşim herhangi bi takviye almıyor doktor önerirse bir şey alırız

Eşimin sperm sonuçları sincan eğitim araştırmadaki üroloji doktoruna göre temiz ama ben değerleri ordan burdan araştırarak baktığımda morfoloji düşük çıktı 3 normalde en düşük 4 olması gerekiyormuş geri kalanı temiz dedi haftaya salı tekrar şehir hastenesde bi doktora göstereceğim o ne derse artık

Ben folidoce folik asit kullanıyorum
Eşim herhangi bi takviye almıyor doktor önerirse bir şey alırız
Anladım. Umarım en kısa zamanda hayırla olur gebelik. Bizi daha fazla yormadan gelir bebişler.🫂

Baya giremedim postu yeni gördüm ben sadece adetime 12 gun kala degerlendirdim sizce olur mu kizlar adetim duzenli 28 gunde bir oluyor

Arkadaşlar dpo7 bugğn ve hiç belirti yok dpo4 te bile adet olcak gibi sabahtan akşama kadar karnım ağrıyıp sızlamıştı umutlanmıştım. Dpo5 te bacaklarım sizlamaya belim ağrımaya başlamıştı dün dpo6 da bi belirti olmadı ishal ve kabız dışında bi de yumurta akı bi akıntı gelmişti. Bugün bi belirti yok 😢😢😢

Arkadaşlar dpo7 bugğn ve hiç belirti yok dpo4 te bile adet olcak gibi sabahtan akşama kadar karnım ağrıyıp sızlamıştı umutlanmıştım. Dpo5 te bacaklarım sizlamaya belim ağrımaya başlamıştı dün dpo6 da bi belirti olmadı ishal ve kabız dışında bi de yumurta akı bi akıntı gelmişti. Bugün bi belirti yok 😢😢😢
gurbertselcim illa bir belirti olmasına gerek yok kendini bu kadar dinlemee. başkalarında olan belirtiler sende de olacak diye bir kaide yok veya o belirtiler sende varsa bile gebelik sende de var diye bir şey de yok. bu düşünce yapısına bürünürsen daha az hayal kırıklığına uğrarsın olumsuz olursa ama inşallah olumlu olur hepimizin temennisi bu....

Back
X