- 25 Ekim 2025
- 363
- 148
- 18
- 32
Umut aşılıyoruz biz de birbirimize ne yapalım :)) Yerleşme olduysa bugünlerde belki rahim kısmında batma falan olur mu ki bi kaç güneAynen kız bizim belirtiler bazen kaç aylık hamile olanlardan daha çok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umut aşılıyoruz biz de birbirimize ne yapalım :)) Yerleşme olduysa bugünlerde belki rahim kısmında batma falan olur mu ki bi kaç güneAynen kız bizim belirtiler bazen kaç aylık hamile olanlardan daha çok![]()
bugün ilişkiye mutlaka gir bence fazla mal göz çıkarmazKızlar merhaba. Geçen ay başka marka kullanmıştım onda tam koyu olmamıştı. O yüzden yinede kaçırmamak adına gün aşırı ilişki oluyordu en son dün ilişki oldu ve bugün sanırım bu pik. Bugün ilişki olmalı mı yoksa yarın mı olmalı ?
sperm sorunu yoksa birkaç gün üst üste girmende fayda var hattaSilikleşti mi pikin? Sen ne durumdasınbugün ilişkiye mutlaka gir bence fazla mal göz çıkarmazsperm sorunu yoksa birkaç gün üst üste girmende fayda var hatta
hahahaah aynen valla. dünü çatlama sayarsak bugün turp gibiyim ağrım falan yok valla hfgfhgv ilerleyen günlerde çarpılmazsam şu an hiçbir belirtim yok. sadece şeffaf akıntım vardı o bugün kesildi gibi o kadar.Aynen kız bizim belirtiler bazen kaç aylık hamile olanlardan daha çok![]()
birkaç yorum önce attım hayatım gurbetselle konuşurken bir bakabilir misin konuşmalarımızaSilikleşti mi pikin? Sen ne durumdasın
Aa çok güzel. Silikliği benimki gibi. Bende de böyle. 2 gün koyu, akşama az açılıyor. Şimdi yapsam senin en alttakine yakın olur.evet, atayım bak görsel silik değil mi sence bunlar sabah öğle akşam çatlama olarak düşünüp aynı gün yaptığım testler Eki Görüntüle 3679403
Doktoru mu kandırdınEvet hsg çekilecek aslında nisan ayından beri deniyoruz ama ben sabırsız olduğum için 1 yıl pldu dedim doktor o yüzden hsg önerdi yoksa 1 yıl deneyin dirip duruyorlardı
e hadi bakalım bu ay ümitlendim bayağı ya nedensee. sizle iç içe olduğumdan mıdır nedir. genelde soru soruyordum sonra çekiliyordum köşeme jkvhfjk şimdi biraz muhabbet halinde olmak sanki ümidimi yeşertti gibiAa çok güzel. Silikliği benimki gibi. Bende de böyle. 2 gün koyu, akşama az açılıyor. Şimdi yapsam senin en alttakine yakın olur.Hadi hayırlısı zeynoş
aslında hsg tüpler açılsın diye yapılmıyor yani bir teşhis aracı o. sadece mesela çok ufak yapışıklıkları olanlar oluyormuş tüplerde. sıvı basıldığı için bazılarının biraz o yapışıklık açılmış oluyor. ondan dolayı şansı artıyor. yoksa dediğim gibi tüpleri düzeltmek için yapılan bir şey değil tüplerin durumunu değerlendirmek için uygulanan bir şey.Doktoru mu kandırdınay yeni gördüm bunu ya güldüm. Hsgde sıvı verilince insanlar nasıl hamile kalıyor. Bi kaç yorumda gördüm böyle bi şey
Evet farkındayım da HSG’den sonra hamile kaldım HSG şöyle böyle diyenleri görünce Allah Allah dedim. O sıvı minik tıkanıklıkları açıyor demek ki dediğin gibi.aslında hsg tüpler açılsın diye yapılmıyor yani bir teşhis aracı o. sadece mesela çok ufak yapışıklıkları olanlar oluyormuş tüplerde. sıvı basıldığı için bazılarının biraz o yapışıklık açılmış oluyor. ondan dolayı şansı artıyor. yoksa dediğim gibi tüpleri düzeltmek için yapılan bir şey değil tüplerin durumunu değerlendirmek için uygulanan bir şey.
Yerleşmede bence illaki bi belirti olur diye düşünüyorum ya yerleşme kanaması olmasa bileUmut aşılıyoruz biz de birbirimize ne yapalım :)) Yerleşme olduysa bugünlerde belki rahim kısmında batma falan olur mu ki bi kaç güne
Biz 2026’da doğuranlar kulübü olacağız hep birlikte :))) Ya sohbet bile umut veriyor hepimize. Şimdi bat tarihi regl olsam, burda aynı umutla ovülasyon takip edenler olacak yine umutlanacağız. Yarıştan kopmak yoke hadi bakalım bu ay ümitlendim bayağı ya nedensee. sizle iç içe olduğumdan mıdır nedir. genelde soru soruyordum sonra çekiliyordum köşeme jkvhfjk şimdi biraz muhabbet halinde olmak sanki ümidimi yeşertti gibi
son adet tarihi kasım olanlar ağustos 2026 anne adayları grubuna transfer olacak ayyy ne güzelllBiz 2026’da doğuranlar kulübü olacağız hep birlikte :))) Ya sohbet bile umut veriyor hepimize. Şimdi bat tarihi regl olsam, burda aynı umutla ovülasyon takip edenler olacak yine umutlanacağız. Yarıştan kopmak yok![]()
Ben 15 gündür falan kasık göğüs ve karın ağrısı çekiyorum akıntım durdu üstelik birde uyku halim vardı 3 gündür göğüslerimin uçlarıda acımaya başladı bugün hafiften hissettiriyor ama 3 kez test yaptım negatifi gördüm hep kan henüz vermedim adet gecikmesi bekliyorum normalde bu kadar belirti varmı bilemicem ama hiç adet gelecekmiş gibi normal değil bu durum herşeyimi etkiledi nedense psikolojik olmasından korkuyorumYerleşmede bence illaki bi belirti olur diye düşünüyorum ya yerleşme kanaması olmasa bile
Yerleşme belirtilerinden ben eksik kalmışım ya biraz başlıkları da gezeyimYerleşmede bence illaki bi belirti olur diye düşünüyorum ya yerleşme kanaması olmasa bile
Dpo kaç seninBen 15 gündür falan kasık göğüs ve karın ağrısı çekiyorum akıntım durdu üstelik birde uyku halim vardı 3 gündür göğüslerimin uçlarıda acımaya başladı bugün hafiften hissettiriyor ama 3 kez test yaptım negatifi gördüm hep kan henüz vermedim adet gecikmesi bekliyorum normalde bu kadar belirti varmı bilemicem ama hiç adet gelecekmiş gibi normal değil bu durum herşeyimi etkiledi nedense psikolojik olmasından korkuyorum![]()
Ay benim de 21-28 kasım yumurtlama günleri 26 kasım da pik. 20-21-23- 25-26-27 değerlendirdimYerleşme belirtilerinden ben eksik kalmışım ya biraz başlıkları da gezeyim![]()
bakalım neler olacakYoğun mesai bitti yani haydi gözün aydın şimdi maaşı bekle bizim gibiAy benim de 21-28 kasım yumurtlama günleri 26 kasım da pik. 20-21-23- 25-26-27 değerlendirdimbakalım neler olacak
Eğer bi sıkıntı varsa bile 1 yıl beklemiş olacaktım teşhis konulsun istedim napıyım bdjdjdısksoDoktoru mu kandırdınay yeni gördüm bunu ya güldüm. Hsgde sıvı verilince insanlar nasıl hamile kalıyor. Bi kaç yorumda gördüm böyle bi şey