- 1 Nisan 2019
- 869
- 401
- 103
Onu yazmak bile yasakmış işteO konu burda hemen kapatıldı ki zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu yazmak bile yasakmış işteO konu burda hemen kapatıldı ki zaten![]()
Senin kaç çıktı canım. Benim arkadaşım gebe kaldı denemenin ikinci ayında dahiliyeye giderek ilaçlarını kullanmaya da devam ettiKızlarrr merhaba. Etrafınızda TSH normal değerden yüksekken hamile kalan biri oldu mu acaba? Bu hamile kalmaya engelmiş. Ya da hamile kalıpta sorun yaşayan oldu mu acaba? Bildiğiniz örnekler var mı?
Bang bang bangTamam bence yazmayın gene banlıcaklar![]()
canim onu doktorunla konuş bence onun onerdigi sekilde devam etBen zaten tiroid hastasıyım. Ama normal değerinde seyrediyordu. Dünkü sonucum baya yüksek çıktı. İlac mg artıracak sanırım. Ama bu şekilde korunmasız ilişkiye devam etmek mantıklı mı bilemedim ya akıl verin bana![]()
ay insallah gelmez yaaa insallahhhhCok merak ediyorum bende
ay neden ban yedin gecen yazdigin sey yüzünden mi acaba fjfjfkfldBizim komün halde aynı şeyleri yaşamamız peki bu arada ben ban yedim 1 gün alt tarafı öneri sundum bu kadar abartmak doğru gelmedi önce bir uyarı verilseydi keşke.
e yuh dur be kadin bi bitseydi dkdjfjdkdkdkdkkdmdldldpdldValla sorma ya döngü falan umrumda değil ben iyice saldım sanki kendimi bu aydanda ümidim sıfır![]()
Evet canım o yüzden yemişim giremedim 1 gün boyuncaay neden ban yedin gecen yazdigin sey yüzünden mi acaba fjfjfkfld
ayy insallah o kadar cok istiyorummm kiiiii ama bu ay hic umudum yok gibi hissetmiyorum yani garip sekilde jfjdjdkdBende seni çok özledim bebeğimmyeni umutlarla tekrar devam bakalım
inşallah sen doğum günü hediyeni alırsın dualarım seninle
![]()
uyardilar kizlar ama buraz gec oldu fjxjfkdkfoEvet canım o yüzden yemişim giremedim 1 gün boyunca
Kız bıye oyle dıyon tutunma belirtisidir diye hevesleniyomhenüz belirti olmaz cok erken bu psikoljiden cikar kendini xjcxjjcx
Merhaba ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım sonradan kan verdiğimde gördüm ki tsh 5 mis geçmiş tahlillerime baktım geçen seneki kimyasalda da yüksekmiş şuan tiroid ilacı kullanıyorum Dr tiroid yüksekliğinin sebep olabileceğini söylediKızlarrr merhaba. Etrafınızda TSH normal değerden yüksekken hamile kalan biri oldu mu acaba? Bu hamile kalmaya engelmiş. Ya da hamile kalıpta sorun yaşayan oldu mu acaba? Bildiğiniz örnekler var mı?
Normalde tsh 2 altı oöması gerekırmıs gebe olmaknıcın benımkı 4.38 cok yuksek degıl ama gebelık dusundugun ıcın hafıf dozda ılac baslıyorum dedı ve bana ılac verdı 13. AyımKızlarrr merhaba. Etrafınızda TSH normal değerden yüksekken hamile kalan biri oldu mu acaba? Bu hamile kalmaya engelmiş. Ya da hamile kalıpta sorun yaşayan oldu mu acaba? Bildiğiniz örnekler var mı?
kiz daha 3 dpo da ne belirtisi yeni dollenmistir yola bile cikmamis olabilir az sabret djfjfjfkfmxkmxkfxnKız bıye oyle dıyon tutunma belirtisidir diye hevesleniyom![]()
Ahhaha sende haklısınkiz daha 3 dpo da ne belirtisi yeni dollenmistir yola bile cikmamis olabilir az sabret djfjfjfkfmxkmxkfxn
hakkiyim tabi ciksr hemen kendini bu psikolojiden kafsyi yersin yoksa jxxjdjdAhhaha sende haklısın![]()
Durakta beklıyokiz daha 3 dpo da ne belirtisi yeni dollenmistir yola bile cikmamis olabilir az sabret djfjfjfkfmxkmxkfxn