• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlarrr merhaba. Etrafınızda TSH normal değerden yüksekken hamile kalan biri oldu mu acaba? Bu hamile kalmaya engelmiş. Ya da hamile kalıpta sorun yaşayan oldu mu acaba? Bildiğiniz örnekler var mı?
Senin kaç çıktı canım. Benim arkadaşım gebe kaldı denemenin ikinci ayında dahiliyeye giderek ilaçlarını kullanmaya da devam etti

Ben zaten tiroid hastasıyım. Ama normal değerinde seyrediyordu. Dünkü sonucum baya yüksek çıktı. İlac mg artıracak sanırım. Ama bu şekilde korunmasız ilişkiye devam etmek mantıklı mı bilemedim ya akıl verin bana 🤦‍♀️
canim onu doktorunla konuş bence onun onerdigi sekilde devam et

Bende seni çok özledim bebeğimm💕 yeni umutlarla tekrar devam bakalım 🙏 inşallah sen doğum günü hediyeni alırsın dualarım seninle 😘
ayy insallah o kadar cok istiyorummm kiiiii ama bu ay hic umudum yok gibi hissetmiyorum yani garip sekilde jfjdjdkd

Kızlarrr merhaba. Etrafınızda TSH normal değerden yüksekken hamile kalan biri oldu mu acaba? Bu hamile kalmaya engelmiş. Ya da hamile kalıpta sorun yaşayan oldu mu acaba? Bildiğiniz örnekler var mı?
Merhaba ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım sonradan kan verdiğimde gördüm ki tsh 5 mis geçmiş tahlillerime baktım geçen seneki kimyasalda da yüksekmiş şuan tiroid ilacı kullanıyorum Dr tiroid yüksekliğinin sebep olabileceğini söyledi

Normalde tsh 2 altı oöması gerekırmıs gebe olmaknıcın benımkı 4.38 cok yuksek degıl ama gebelık dusundugun ıcın hafıf dozda ılac baslıyorum dedı ve bana ılac verdı 13. Ayım

Back
X