Hadi insallah bu ay mutlu haberler alırızzSelam kızlar benim BAT 5 ekim. 1 senedir istiyoruz daha nasip olmadı. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 1 yumurtam vardı İnşallah tutmuştur
Kaset test icin erken bencekızlar selam benım de bat 4 ekim . dün normal kaset test yaptım negatif cktı sizce erken mi yoksa olsa cıkar mıydı
inşallah dediğin gibi olur morali cok bozulduKaset test icin erken bence
Bence yapma dayanabilirsen zaten 5 gun kalmis normal test yaparsin adet gunun bosuna ne para kayip et ne stres olinşallah dediğin gibi olur morali cok bozulduerken gebelik testi alacağım cuma günü yaparı hangi testten alaa-yım
evet o da doğru aslında inşallah gec döllenme olmuştur ama ben ne zaman yumurtladoğımı biliyorum yıne de gec döllenme olmu olabilir miBence yapma dayanabilirsen zaten 5 gun kalmis normal test yaparsin adet gunun bosuna ne para kayip et ne stres ol
Ayy çok az kalmis belirti var miMerhabalar herkese
Bizdee 2 senedir istiyoruz bebiş
Sebepsiz infertilite, sorun yok ama olmuyor
1 ay klomen, 1 ay femara kullandım olmadı
Bu ayda femara kullandım, 15 eylülde çatlatma iğnesi oldum
Bat 1 ekim
Bekliyoruz bakalımm
O macunu bende kullanmistim 1 ay kadar insallah sizde etkili olmustur guzel haberleri bekliyoruzselam kızlar 9 aydır deniyoruz. bat 4 ekim bu ay c-life macun kullandım 8. günümde yumurtlama 9. günümde çatlama gördüm. çatlamadan 8 gün sonra lekelenmem oldu ara ara kasık ağrısı oluyor 1-2 dk bende bugün işten çıkınca kan testi yaptırmayı düşünüyorum. inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay
Aynen az kaldı=)Ayy çok az kalmis belirti var mi
Off en zoru zaten beklemekAynen az kaldı=)
Suan regli ağrısıdan baska hissettiğim hiç bişey yok malesef=)
Baya baya sabah regl olcam zannettim öyle bi ağrı
İğne vurulduğum günü sayarsak 13. Gün test yapmıstım silik çizgi görmüştük
Ama ben bi önceki iğnedede 13. Gün pozitif görüp sonraki gün negatıf görmüş biri olaraktabi hiç ümitlenmedim
Normalde bugün iğneden Sonra 14. Gün, regl olunması gerekiyor 14. Gün gebelik yoksa diyorlar
Ama ben 2 iğnedede 17. Gün olmustum
Cuma cumartesi olmazsam o zaman ümitlenicem =)))
Aman ne yazmısım yalnız
Kimisinin burda 10. Gün gidiyor iğne etkisiOff en zoru zaten beklemekbizde nisanda igne ile catlatmistik yumurtayi o zaman 12. Gun pozitif 13 gun negatif gormustum 14de regl olmustum ayy insallah regl agrisi degildir sizinki de bebiş agrisidir
Evet malesefKimisinin burda 10. Gün gidiyor iğne etkisi
Bizimkinin maşallahı var
Geçen ay baya üzdü beni ama akıllandım şimdi =)
Hoş yine erkenden test yaptımda ama inanıp heveslenmedim en azından o yalancı pozitife, oda bişey
Seninkidd tam enteresan
Ne hallere kaldım diyorum bazen=)
Şurda milyon tane yanlışlıkla hamile kalan var=))
Biz fıtı fıtıyııı bile saatli yapıyoruz denk gelsin diyeyine yok
2 senedir denk gelemedi =)
İnsallahhh öyledir kuzucummm =)Evet malesefRabbim verecegi zamani biliyordur Allahin izniyle olur bizimde bebislerimiz bende de yumurtlamadan beri gogus uclarimda aci var ve kasigima bazen batmalar oluyo dun aksamda beyaz akinti geldi baya bakalim belirti olarak yormak da istemiyorum ama insallah oyledir
O macunu bende kullanmistim 1 ay kadar insallah sizde etkili olmustur guzel haberleri bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?